BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

zaggar
Kulcsjátékos

Re: BL-sorsolás: Gulácsi és Willi Orbán Mourinho ellen

HozzászólásSzerző: zaggar » Ma, 07:31

Szarka írta:
zaggar írta:
Szarka írta:Hazai kéne legyen. Otthon már csak dacból is nyerni kell, a CP már bajnokin is pihentetni próbalt ellenünk, de végül be kellett sokakat cserélni. Mindenesetre a továbbjutás megvan, nem fogják törni magukat egy győzelemért. Főleg kontrákra keszülnek majd, abban jók, ha az ellenfél a kezdeményezőbb.

Ugyanakkor pont ez a gond, hogy a CPnek fekszik a kontrajáték, és azért részben tudott pihentetni embereket, plusz a bajnoki nem is volt olyan nagy iramú.

Mivel csak totó, es kicsi a tét, hazaira tedd szerintem.

Köszönöm, valahogy így okoskodtam én is, bár ez a fior elég gyenge, a Lazio elleni győzelmükből sem érdemes nagy következtetéseket levonni..

Ámbátor...."csak totó". Csaaaak totó? A fogadások királynőjét tetszett ledegradálni Szarka Úr! Nem félsz attól, h az összes nyuggerrel felvonulunk Newcastleba tüntetni?? Ha elindulunk autodafét tartani, kétharmadunk még talán oda is ér.

Felőlem mehettek, én Kőbányáról majd vakarom a fejem, mit csináltok ott :)

De revidiálom magam, mivel a legvalószinűbb eredményt keressük, az egy hazai siker lenne az én szememben , függetlenül a fogadói tét nagyságától ezt ajánlom.

mire odaérnek, h lejátsszák a meccset, már mindegy is, a libertadores kupa szétlőtte a szelvényt..
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 07:46

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:hát ezt a gólesőt nem tom honnan látta előre az iroda
3/3 a Real Margit lőlapja, ennyit egy zsák krumpli is védene a kapus helyett

Bevédtem 1X- el úgyhogy pluszban jöttem ki.

abban meg benne volt , hogy mindkettőt bukod
de persze gratulálok, hogy nyertél

Igen, de a Bayern gól és az egyenlítés jobban benne volt mint a két gólos madridi győzelem
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 07:56

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Bevédtem 1X- el úgyhogy pluszban jöttem ki.

abban meg benne volt , hogy mindkettőt bukod

Igen, de a Bayern gól és az egyenlítés jobban benne volt mint a két gólos madridi győzelem

nem láttam a meccset, csak a statokat, ott a negyedik Real gólt írták valószínúbbnek
mindegy is, nekem a végére jött a hazai, ellenben a szarzenállal aki lealibizte ezt a meccset is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » Ma, 08:51

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:abban meg benne volt , hogy mindkettőt bukod

nem láttam a meccset, csak a statokat, ott a negyedik Real gólt írták valószínúbbnek
mindegy is, nekem a végére jött a hazai, ellenben a szarzenállal aki lealibizte ezt a meccset is

Horror volt ahogy a tiéd jött a végén, olyan tipikus bayernes
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » Ma, 09:05

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Igen, de a Bayern gól és az egyenlítés jobban benne volt mint a két gólos madridi győzelem

Horror volt ahogy a tiéd jött a végén, olyan tipikus bayernes

jött de minek, a másik tétel telibe szarta a meccset
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”