Szarka írta:zaggar írta:Szarka írta:Hazai kéne legyen. Otthon már csak dacból is nyerni kell, a CP már bajnokin is pihentetni próbalt ellenünk, de végül be kellett sokakat cserélni. Mindenesetre a továbbjutás megvan, nem fogják törni magukat egy győzelemért. Főleg kontrákra keszülnek majd, abban jók, ha az ellenfél a kezdeményezőbb.
Ugyanakkor pont ez a gond, hogy a CPnek fekszik a kontrajáték, és azért részben tudott pihentetni embereket, plusz a bajnoki nem is volt olyan nagy iramú.
Mivel csak totó, es kicsi a tét, hazaira tedd szerintem.
Köszönöm, valahogy így okoskodtam én is, bár ez a fior elég gyenge, a Lazio elleni győzelmükből sem érdemes nagy következtetéseket levonni..
Ámbátor...."csak totó". Csaaaak totó? A fogadások királynőjét tetszett ledegradálni Szarka Úr! Nem félsz attól, h az összes nyuggerrel felvonulunk Newcastleba tüntetni?? Ha elindulunk autodafét tartani, kétharmadunk még talán oda is ér.
Felőlem mehettek, én Kőbányáról majd vakarom a fejem, mit csináltok ott :)
De revidiálom magam, mivel a legvalószinűbb eredményt keressük, az egy hazai siker lenne az én szememben , függetlenül a fogadói tét nagyságától ezt ajánlom.
mire odaérnek, h lejátsszák a meccset, már mindegy is, a libertadores kupa szétlőtte a szelvényt..