Szombati foci: Fradi-Vidi!

Cselszky
Aranylabdás

Re: Szombati foci: Fradi-Vidi!

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.17. 13:31

Maradonapoli írta:Pali itt keni :cool:

https://www.youtube.com/watch?v=uFKrpkL ... =HerthaBSC

A középső és a jobbos széken mindig új pofák ülnek, de a sajtós csávó az örök. :)

Elkezdtem nézni, azt mondja, már korábban volt kapcsolatfelvétel az új vezetőkkel, hogy nyáron visszatérne az U-ba, mert nem mehet tovább, ami ott folyik, hogy a tehetségek sorra lépnek le a klubból.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselszky 2023.04.17. 13:33-kor.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.17. 13:31

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Soha nem kedveltem. Ugyanazt a szürke semmit képviseli edzőként is mint játékosként, plusz jön ehhez a kioktató, mindenekfelett álló stílusa. Főleg az utóbbi tette ellenszenvessé. Szubjektív érzés, mással nem tudom alátámasztani. Olyan mint a Hertha, dögunalmas.

igen, ez a második vádpont abszolút áll, pökhendi pasas, én még sejtek a háttérben egy passzív agresszív személyiséget is
egy raklapnyi mázzal le van kenve az egész élete

Bódog lesz a segítője, durva páros lesz.

azt hiszem nem akart semmit a véletlenre bízni, most nem kell majd neki ellenség se ha ilyen segítőre bukkant
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.17. 15:47

Ez a géniusz a Sex Action énekese?
https://m4sport.hu/cikk/2023/04/17/besz ... lt-a-fradi
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.17. 17:31

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:igen, ez a második vádpont abszolút áll, pökhendi pasas, én még sejtek a háttérben egy passzív agresszív személyiséget is

azt hiszem nem akart semmit a véletlenre bízni, most nem kell majd neki ellenség se ha ilyen segítőre bukkant

"Abból viszont nem csinált titkot: nagyon örül annak, hogy folytathatja a munkát Bódog Tamással, akivel nagyon régen jóban vannak, családi szinten ismerik egymást, és akit remek szakembernek és nyerő típusnak tart."
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2023.04.17. 17:45

SuperDepor írta:Ez a géniusz a Sex Action énekese?

Igen. Azt gondoltam, hogy a DVTK-s eset után már visszafogja magát, ezek szerint nem.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2023.04.17. 17:46

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:igen, ez a második vádpont abszolút áll, pökhendi pasas, én még sejtek a háttérben egy passzív agresszív személyiséget is

Petryt vigye vissza!!!

Még arra is nagyobb esély van, hogy Király lesz a kapusedző, mint ő.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.17. 17:50

RC írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:Bódog lesz a segítője, durva páros lesz.

Petryt vigye vissza!!!

Még arra is nagyobb esély van, hogy Király lesz a kapusedző, mint ő.

Remélem nyáron legalább Uram Janit leigazolják!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.17. 18:05

RC írta:

Igen. Azt gondoltam, hogy a DVTK-s eset után már visszafogja magát, ezek szerint nem.

Az mi volt?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.17. 18:07

Az FTC-t minősíti, hogy egy ilyen alak náluk hangosbemondó lehet és maradhat. Ha jól értem, nem is az első eset.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.17. 18:12

RC írta:

A régi stadionban is ő volt, ott hallottam egyszer, ritka nagy paraszt, bár a közönség részéről van rá igény
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2023.04.17. 18:17

Cselszky írta:

Az FTC-t minősíti, hogy egy ilyen alak náluk hangosbemondó lehet és maradhat. Ha jól értem, nem is az első eset.

Hasonló stílusban adta elő akkor is amikor ott voltam. Már nem emlékszem pontosan mit mondott, az maradt meg, hogy bunkó volt.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2023.04.17. 18:45

Cselszky írta:
RC írta:

Az mi volt?

"180 km, néha több, valamiért mégis mindig eljövök" - szintén a vendégszurkolók irányába.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2023.04.17. 18:49

RC írta:
Cselszky írta:
RC írta:Igen. Azt gondoltam, hogy a DVTK-s eset után már visszafogja magát, ezek szerint nem.

Az mi volt?

"180 km, néha több, valamiért mégis mindig eljövök" - szintén a vendégszurkolók irányába.

Ja, a vidistáknak meg: "Megkérem a vendégszurkolókat, hogy a szellemi színvonaluknak megfelelően szurkoljanak", vagy valami ilyesmi.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.17. 18:53

RC írta:
RC írta:
Cselszky írta:Az mi volt?

Ja, a vidistáknak meg: "Megkérem a vendégszurkolókat, hogy a szellemi színvonaluknak megfelelően szurkoljanak", vagy valami ilyesmi.

Köszönöm.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.17. 19:02

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:rosszul vagyok ettől az embertől

Miért?

Soha nem kedveltem. Ugyanazt a szürke semmit képviseli edzőként is mint játékosként, plusz jön ehhez a kioktató, mindenekfelett álló stílusa. Főleg az utóbbi tette ellenszenvessé. Szubjektív érzés, mással nem tudom alátámasztani. Olyan mint a Hertha, dögunalmas.

Értem. A Hertha tényleg dögunalmas, a konstans vergődésük végképp. Jól írta talán a kicker, először a megalomán hülyeségeiket kellene levetkőzni. Horror pénzeket szórtak el Windhorst lázálmai idején, leigazolták Bobicsot, aki csak rombolt, BL-t akartak, miközben látjuk, hova jutottak.
Pállal megengedőbb vagyok. A kioktató jelleg szubjektív, ahogy írod, nekem annyira nem evidens, bár voltak arrogáns megnyilvánulásai. Hogy a szürke semmit képviseli? A mai napig nem tudom megítélni. Szinte mindig egy fos keretet kapott, most különösen, eredménykényszerrel, nem tehetett mást, minthogy a védelmet próbálta megszervezni. Amikor Ibisevicse, Kalouja volt, azért jobb focit játszottak, és az EL-helyre sem a szél fújta őket oda. Szvsz a jelenlegi állomány nem Bundes 1-es, az eddigi talán legszarabb, akivel dolgozik, nem tudom, pár hét alatt mit lehet ebből kihozni, sokat nem várok.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2023.04.17. 19:07

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Bódog lesz a segítője, durva páros lesz.

"Abból viszont nem csinált titkot: nagyon örül annak, hogy folytathatja a munkát Bódog Tamással, akivel nagyon régen jóban vannak, családi szinten ismerik egymást, és akit remek szakembernek és nyerő típusnak tart."

Valamelyiknek idomulnia kell a másikhoz (nyilván Bódognak Dárdaihoz), mert Pali eléggé leszólta anno a RB-iskola által képviselt gégepressinget, aminek tudtommal elég nagy híve a baseballsapkás hereverészett úriember.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2023.04.17. 19:22

RC írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:

Valamelyiknek idomulnia kell a másikhoz (nyilván Bódognak Dárdaihoz), mert Pali eléggé leszólta anno a RB-iskola által képviselt gégepressinget, aminek tudtommal elég nagy híve a baseballsapkás hereverészett úriember.

Szerintem is túl szép, hogy igaz legyen. Kötve hiszem, hogy jó szemmel nézték volna a szezon eddigi részében - főleg, amíg Bobic is ott volt - ha a pályaedző a száműzött Dárdai famíliával összejár. Gondolom most az van, hogy Bódog örül, mint a majom a farkának, hogy mégis végigvihet egy szezont még ha másodhegedűskéntis egy bundescsapatnál, Pali meg úgy lehet vele, hogy na jó, magyar, adjunk neki egy esélyt - meg otthon köpködnének, ha picsán rúgnám -, amúgy is kit szerezzek 2 nap alatt 2 hónapos melóra...?

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2023.04.17. 19:52

Cselszky írta:

Az egyik kispest ultra ismerősöm mondta, hogy meccs után kérdőre vonta, de csak habogott, hogy nem úgy gondolta.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2023.04.17. 20:08

Maradonapoli írta:
Szarka írta:
Maradonapoli írta:Nem értek egyet a fújolókkal, totálisan igaza van, hogy elvállalta. Saját szobrát döntötte volna le ott, ha nem teszi, így viszont tovább építheti a legendáját, ha bennmarad, ha meg nem, legalább a respekt megmarad.

Egyéb praktikus indokokról nem is beszélve.

Milyen szobrát? Kétszer elvállalta, kétszer kidobták. Aki ezután 3.ára is odamegy, annak nincs önérzete. Senki se szólja meg, ha nem vállalja, amúgyis addig vártak, hogy lehetetlen innen megmenteni a klubot. Ha pedig megcsinálja és megint kidobják, csak megint viccet csinál magából.

Mellesleg jobb lenne a Hertának a kiesés, egy újra építkezés, és új start. Mert ez a konstans kiesőjelöltség nem fog megoldódni évenkénti edzőcserékkel.

gondolom nem kell magyarázni, hogy klublegenda, ha másért nem, talán ő lépett legtöbbször pályára a csapatban

Nekem sem teljesen világos, miért vállalta. Kissé Stockholm-szindrómának tűnik kívülről, gecik voltak vele a vezetők, akár Preetz, akár Bobic, nem álltak ki mellette igazán a szurkolók sem. Racionális magyarázatot nem nagyon látok, marad az érzelmi, tényleg bolondja lehet a klubnak.

Belehallgattam 1-2 szurkolói értékelésbe, nekem ezek is felemásak, egyfelől örülnek, másfelől az pl. elég gusztustalan, amikor szempontként említi a koma, hogy Pál, mint megoldás pénzügyileg is mennyire kedvező, hiszen tavaly Magath mentőakciója 2 M-be fájt. Mindig egy önértékelési zavarral küzdő, irreális társaságnak tűntek a szurkerek is, pl. a szép játékot hiányolták tőle, és ezért tulajdonképpen megértéssel fogadták az elküldését 1,2-1,3 PPM-nél, hogy aztán az utód még szarabb játékkal 0,7-et produkáljon, vagy most Schwarz utolsó hellyel kb. ugyanennyit.

Ami az itt is felvetett kérdést illeti, hogy csak úgy elvan, és nem vállalt másutt melót: rémlik olyan nyilatkozata, hogy addig nem akar "kirepülni", míg a legfiatalabb gyerek nem tölti be a 18-at (jövő januárban lesz 18). Ezt vagy elhisszük (mármint hogy neki az első helyen a család és a saját kiskorú, korábban kiskorúak útjának egyengetése áll) vagy bullshitnek tartjuk, ízlés kérdése. Másrészt a mai sajttájból is az jött le, hogy ő alapvetően az U-ban érzi jól magát, igazából ott akarna dolgozni. Ebben talán nincs kivetnivaló.

Megérdemelné az egész banda a kiesést, és jó pár évnyi kettes Bundást, ugyanakkor nem tudok a honfitárs ellen drukkolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselszky 2023.04.17. 20:09-kor.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2023.04.17. 20:08

Maradonapoli írta:
RC írta:
Maradonapoli írta:"Abból viszont nem csinált titkot: nagyon örül annak, hogy folytathatja a munkát Bódog Tamással, akivel nagyon régen jóban vannak, családi szinten ismerik egymást, és akit remek szakembernek és nyerő típusnak tart."

Szerintem is túl szép, hogy igaz legyen. Kötve hiszem, hogy jó szemmel nézték volna a szezon eddigi részében - főleg, amíg Bobic is ott volt - ha a pályaedző a száműzött Dárdai famíliával összejár. Gondolom most az van, hogy Bódog örül, mint a majom a farkának, hogy mégis végigvihet egy szezont még ha másodhegedűskéntis egy bundescsapatnál, Pali meg úgy lehet vele, hogy na jó, magyar, adjunk neki egy esélyt - meg otthon köpködnének, ha picsán rúgnám -, amúgy is kit szerezzek 2 nap alatt 2 hónapos melóra...?

na most Pali pont nem az a srác, aki a na jó, magyar, adjunk neki egy esélyt dologra hajlamos lenne
inkább, a na jó, a fiaim, adjunk nekik egy esélyt a mottója
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”