Maradonapoli írta:Szarka írta:Maradonapoli írta:Nem értek egyet a fújolókkal, totálisan igaza van, hogy elvállalta. Saját szobrát döntötte volna le ott, ha nem teszi, így viszont tovább építheti a legendáját, ha bennmarad, ha meg nem, legalább a respekt megmarad.
Egyéb praktikus indokokról nem is beszélve.
Milyen szobrát? Kétszer elvállalta, kétszer kidobták. Aki ezután 3.ára is odamegy, annak nincs önérzete. Senki se szólja meg, ha nem vállalja, amúgyis addig vártak, hogy lehetetlen innen megmenteni a klubot. Ha pedig megcsinálja és megint kidobják, csak megint viccet csinál magából.
Mellesleg jobb lenne a Hertának a kiesés, egy újra építkezés, és új start. Mert ez a konstans kiesőjelöltség nem fog megoldódni évenkénti edzőcserékkel.
gondolom nem kell magyarázni, hogy klublegenda, ha másért nem, talán ő lépett legtöbbször pályára a csapatban
Nekem sem teljesen világos, miért vállalta. Kissé Stockholm-szindrómának tűnik kívülről, gecik voltak vele a vezetők, akár Preetz, akár Bobic, nem álltak ki mellette igazán a szurkolók sem. Racionális magyarázatot nem nagyon látok, marad az érzelmi, tényleg bolondja lehet a klubnak.
Belehallgattam 1-2 szurkolói értékelésbe, nekem ezek is felemásak, egyfelől örülnek, másfelől az pl. elég gusztustalan, amikor szempontként említi a koma, hogy Pál, mint megoldás pénzügyileg is mennyire kedvező, hiszen tavaly Magath mentőakciója 2 M-be fájt. Mindig egy önértékelési zavarral küzdő, irreális társaságnak tűntek a szurkerek is, pl. a szép játékot hiányolták tőle, és ezért tulajdonképpen megértéssel fogadták az elküldését 1,2-1,3 PPM-nél, hogy aztán az utód még szarabb játékkal 0,7-et produkáljon, vagy most Schwarz utolsó hellyel kb. ugyanennyit.
Ami az itt is felvetett kérdést illeti, hogy csak úgy elvan, és nem vállalt másutt melót: rémlik olyan nyilatkozata, hogy addig nem akar "kirepülni", míg a legfiatalabb gyerek nem tölti be a 18-at (jövő januárban lesz 18). Ezt vagy elhisszük (mármint hogy neki az első helyen a család és a saját kiskorú, korábban kiskorúak útjának egyengetése áll) vagy bullshitnek tartjuk, ízlés kérdése. Másrészt a mai sajttájból is az jött le, hogy ő alapvetően az U-ban érzi jól magát, igazából ott akarna dolgozni. Ebben talán nincs kivetnivaló.
Megérdemelné az egész banda a kiesést, és jó pár évnyi kettes Bundást, ugyanakkor nem tudok a honfitárs ellen drukkolni.