Zidane fia ismét eligazolt

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.01.01. 15:36

Spanyolország - Csak négy meccsen bizonyíthatott.

A svájci FC Lausanne-nál folytatja futballkarrierjét Enzo Zidane, a Real Madridnál vezetőedzőként dolgozó Zinedine Zidane legidősebb fia. A 22 éves játékos – aki spanyol és algériai állampolgársággal is rendelkezik – a jelenlegi szezonban a La Ligában szereplő Alavést erősítette, de a klub közös megegyezéssel felbontotta a szerződését. A középpályás nyáron igazolt a Real Madridtól az Alavéshez, ám csak négy tétmeccsen lépett pályára a baszkoknál.

David Beckham és a Trónok harca - 2018-ban jön az ötödik honlapunk! - NB1.hu

Magyarország - Nem vertük nagydobra, de nagykorúak lettünk. - ‎Az nb1.hu-ra, bazmeg!" A fenti, magasröptű párbeszédre 18 évvel ezelőtt került sor a sajnos már több mint öt éve elhunyt Imre Mátyás (aki az nb1.hu alapítója- és örökös főszerkesztője) és köztem. Ennél többet szinte soha nem beszéltünk egymással, még akkor sem, amikor egy Skodával négyen kimentünk Manchesterbe.

BlancoAgilon38

Re: Zidane fia ismét eligazolt

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.01. 15:44

A klasszisok fiai nem tudják túlszárnyalni az apjukat. Elég ha itthon nézzük: Mészöly, Nyilasi, Zombori, Albert.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.01.02. 17:47

BlancoAgilon38 írta:A klasszisok fiai nem tudják túlszárnyalni az apjukat. Elég ha itthon nézzük: Mészöly, Nyilasi, Zombori, Albert.

Paolo Maldini, amennyiben az apját klasszisnak tartjuk.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2018.01.02. 17:55

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:A klasszisok fiai nem tudják túlszárnyalni az apjukat. Elég ha itthon nézzük: Mészöly, Nyilasi, Zombori, Albert.

Paolo Maldini, amennyiben az apját klasszisnak tartjuk.

Igen, ő valóban kivétel, és biztosan van több is.

Vissza: “www.nb1.hu”