Amerikába csábították a Videoton egyik kulcsemberét

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.27. 11:15

Székesfehérvár - Nem véletlenül, hogy nem kulcsjátékost írtunk.

A 27 éves Balogh Tamás a labda és a sport iránt érdeklődő többi, fehérvári nebulóhoz hasonlóan a Videoton utánpótlásában kezdett futballozni, védőként. Aztán az általános iskola felső tagozatába lépve kosarazni kezdett - emlékeztetett az fmh.hu. Az iskolai éveket követően a Vidi akkori ügyvezetője, Tassy Márk tolta elé az első munkaszerződést, amit alá is írt, marketing munkatársként helyezkedett el a piros-kékeknél.

"Az évek múltával egyre komolyabb feladatokat bíztak rám, játékosmegfigyelő lettem az utánpótlásban, aztán a felnőtteknél, majd nemzetközi kapcsolattartó. Két és fél éve Kovács Zoltán lett a sportigazgató, én pedig szintet léptem, a megfigyelői, azaz scout rendszerben. Többet utazunk, több országban nézünk olyan játékosokat, akik érdekesek lehetnek számunkra. Bővült a kapcsolatrendszerem, tavaly kaptam ajánlatot az osztrák élvonalból, megfigyelőnek hívtak, Magyarország és Szlovákia tartozott volna hozzám. Nem meditáltam az ajánlaton, nem éreztem kedvezőbbnek, mint a mostani munkámat. Aztán jött egy lehetőség, ami elgondolkodtatott, a tengerentúlról."

Az amerikai bajnokságból, az MLS-ből keresték, a tavalyi elődöntős – a fináléba vezető úton a Toronto FC ütötte el őket -, a Columbus Crew együttese invitálta. Az amerikai egylet európai megfigyelőket keresett, az egyik munkatársnak a székesfehérvári Balogh Tamást szemelték ki.

"Az amerikaiak nyitnak felénk, ráadásul négy magyar játszik a ligában, Nikolics Nemanja, Sallói Dániel, Németh Krisztián és Stieber Zoltán. Úgy tudom, 10-15 munkatársat kerestek, egy lettem volna közülük. Ajánlás alapján kerültem képbe, a magyar, osztrák, horvát, szlovén terület tartozott volna hozzám, az elmúlt években itt jártam a legtöbbet, a Vidi megbízásából. A lehetőség szimpatikus volt, de nemet mondtam. A Vidinél kaptam lehetőséget a bizonyításra, a tulajdonos és a klubvezetés számít rám, megbecsülik a munkámat. Nem zárom ki, ha már itthon bizonyítottam és olyan ajánlat jön, kipróbálom magam egy nyugat-európai, rendszeresen nemzetközi kupaszereplő csapatnál. De ez még odébb van."

Visszatér-e Lanzafame Olaszországba? - NB1.hu

Visszatér-e Lanzafame Olaszországba?

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Amerikába csábították a Videoton egyik kulcsemberét

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.12.27. 11:17

én elsőre a portásbácsira asszociáltam kulcsember tekintetében
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Fehervaralé
Tartalék

HozzászólásSzerző: Fehervaralé » 2017.12.27. 20:38

1 db épkézláb játékos nem sikerült hozni 2 év alatt.
Sajnos Kovács Zolikával jól elvannak hatalmas fizetésért.
Mind a kettő leves.
Kezd elegem lenni ebb?l a fentr?l irányított bajnokságból.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.12.27. 20:47

Fehervaralé írta:1 db épkézláb játékos nem sikerült hozni 2 év alatt.
Sajnos Kovács Zolikával jól elvannak hatalmas fizetésért.
Mind a kettő leves.

Mekkora összeget markolhat fel, ha csuklóból visszautasíthat osztrák, amerikai ajánlatokat...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.12.28. 00:34

Marketingesnek vették fel majd ő lett a játékosmegfigyelő?Nagy szerencse,hogy nem mondjuk villanyszerelőnek vagy csapatorvosnak léptették elő.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.12.28. 09:42

John McClane írta:Marketingesnek vették fel majd ő lett a játékosmegfigyelő?Nagy szerencse,hogy nem mondjuk villanyszerelőnek vagy csapatorvosnak léptették elő.

gázszerelőt nem mertél írni, mi?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”