Tovább segítik az ultrák a rászorulókat és a védtelen állatokat

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.19. 16:16

Magyarország - Beszámol-e erről más is?

Kezdjük rögtön egy vallomással: a leadben föltett kérdésre pontosan tudjuk a választ, mert azokról az eseményekről, amikor az ultrák hátrányos helyzetűeknek, betegeknek, állatoknak vagy éppen hóban rekedteknek vagy árvíz elől menekülőknek segítenek, akkor a média nagyon is hallgat.

Az ultrák viszont  minden évben karitatív tevékenységeket is folytatnak, leginkább decemberben, de egyébként az év többi részében is. Az állatkínzás ellen is ők harcolnak a legjobban. De hangsúlyozzuk, mint az 1999-es megalapításunk óta mindig is, nem kell őket félteni, más színben feltüntetni (sem jobbnak, sem rosszabbnak), mert megérik a pénzüket, de az éremnek mindig két oldala van, így az nb1.hu ebből az aspektusból is bemutatja az életüket.

Itt megragadva az alkalmat üzenjük ismét mindenkinek: a labdarúgást és a honlapszerkesztést a szurkolókért, az olvasókért találták fel, így a velük kapcsolatos dolgokról továbbra is beszámolunk és semmilyen erő nem lesz  képes továbbra sem eltántorítani az nb1.hu-t ettől a szokásától! 

Az állatok védelméről szóló harcukról meg kiemelten beszámolunk mindig, mert imádjuk az állatokat, főleg a kutyákat. Hitünk szerint, aki védtelen állatot képes bántani, az bármikor bánthatja a gyermekeket, a lányokat, asszonyokat és a védtelen öregeket is.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Tovább segítik az ultrák a rászorulókat és a védtelen állatokat

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.12.19. 16:34

Legalább van értelmes céljuk is a "Miley Cyrus rajongói klub" színvonalún túl is.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”