Ismét tönkre akarja tenni a focit szeretők idegeit a FIFA

BlancoAgilon38

Re: Ismét tönkre akarja tenni a focit szeretők idegeit a FIFA

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2016.12.25. 11:27

Mindez Kassai kapcsán? A pökhendire gondolok.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2016.12.25. 11:31

Amúgy nem tökmindegy ki reklamál,ha úgysem vonnak vissza soha egy döntést sem?
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2016.12.25. 11:56

Mrs.Dolcetti írta:Amúgy nem tökmindegy ki reklamál,ha úgysem vonnak vissza soha egy döntést sem?

nem az a lenyege, hogy ott azt az iteletet visszavonja, inkabb a tovabbiakra van hatasa. a jatekvezetot el lehet bizonytalanitani es ezzel kompenzalasra kesztetni, ugyanakkor dacossa is lehet tenni, ha teljesen biztos az itelet helyessegeben - ez ketelu fegyver.
osszeszedettebb csapatoknal eleve megvan a kor, hogy kik reklamaljanak, ha arra a helyzet alkalmas.
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

1911.03.16
Tartalék

HozzászólásSzerző: 1911.03.16 » 2016.12.25. 12:00

Ezt kib@szott sok siránkozást. Nálunk az edző is megmondta, hogy csak a csk reklamálhat, ha más is megtette a csapatból, hamar pályán kívül találta magát. Rendkívül visszataszító az veszett kutyák módjára reklamáló játékosok látványa, ráadásul értelmetlen is.
"Becsüld meg a kutyát, házadnak hû õrét, rossz emberek haragos ûzõjét!"
"Mindjobban elvadul az ember, s az állat nézi szelíd félelemmel"

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2016.12.25. 12:07

Szerintem nem rossz ötlet, h a reklamálásokat minimalizálni akarják, és a játékvezetés mai színvonalát sem tartom csapnivalónak. Nagyon nehéz hibátlanul lehozni egy meccset, a játékosok egyáltalán nem partnerek. Rengeteg szituációról többszöri lassított felvétel után is nehéz megállapítani, h szabályos volt v sem.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2016.12.25. 16:10

Mrs.Dolcetti írta:Amúgy nem tökmindegy ki reklamál,ha úgysem vonnak vissza soha egy döntést sem?

reflex, még ha biztosan tudod, hogy nincs igazad is reklamálsz néha
ez olyan reflex mint a hátrányban lévő csapat, aki ha gólt rúg veszetten viszi a labdát a kezdőkörbe, annak sincs semmi haszna vagy értelme, de lazán össze is verekednek rajta néha
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Bud_4
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Bud_4 » 2016.12.25. 23:05

Eddig is csak a csapatkapitány reklamálhatott.

A Fröccsös
Légiós

HozzászólásSzerző: A Fröccsös » 2016.12.25. 23:11

Bud_4 írta:Eddig is csak a csapatkapitány reklamálhatott.

Elvileg....
Vasas FC - Gyõri ETO FC

Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2016.12.25. 23:26

Van ilyen szabály?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2016.12.25. 23:31

eddig sem reklamálhatott senki hivatalosan
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2016.12.26. 07:23

1911.03.16 írta:Ezt kib@szott sok siránkozást. Nálunk az edző is megmondta, hogy csak a csk reklamálhat, ha más is megtette a csapatból, hamar pályán kívül találta magát. Rendkívül visszataszító az veszett kutyák módjára reklamáló játékosok látványa, ráadásul értelmetlen is.

A profi futballban pedig kifejezetten kérik az edzők is, hogy reklamáljanak a játékosok.
kanoczrobert.hu

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2016.12.26. 07:27

Adamek írta:

reflex, még ha biztosan tudod, hogy nincs igazad is reklamálsz néha
ez olyan reflex mint a hátrányban lévő csapat, aki ha gólt rúg veszetten viszi a labdát a kezdőkörbe, annak sincs semmi haszna vagy értelme, de lazán össze is verekednek rajta néha

Ez is közrejátszik, de leginkább azért kérik az edzők, hogy befolyásolni tudják a jatekvezetőt. Egy lelkileg nem rendíthetetlen sporinak, ha az arcába ordítasz háromszor, akkor a negyedik kétes szituációnál nem biztos, hogy tisztán fog látni.
kanoczrobert.hu

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2016.12.26. 07:35

SuperDepor írta:Szerintem nem rossz ötlet, h a reklamálásokat minimalizálni akarják, és a játékvezetés mai színvonalát sem tartom csapnivalónak. Nagyon nehéz hibátlanul lehozni egy meccset, a játékosok egyáltalán nem partnerek. Rengeteg szituációról többszöri lassított felvétel után is nehéz megállapítani, h szabályos volt v sem.

Dehogy. Nehogy már. Az ősz folyamán csak a Dortmundnál láttam öt olyan mérkőzést, melyen a spori teljesen más dimenzióban élt és simán elhittem volna, hogy előző este kemény drogokat fogyasztott vodkával keverve. Hát akkor a többi topligás meccsről, vagy a válogatottról, vagy a magyar pályákról már ne is beszéljünk... Szerintem jócskán 20 felett van az általam ősszel látott elfújt meccsek száma.
Ha már ennyire sterilizálni, műanyaggá akarjàk tenni a futballt, akkor nem lenne egyszerűbb a sok szánalmas döntés helyett eltakarítani ezeket az analfabétákat a pályákról? A Klub VB bebizonyította, hogy az ilyen formájú videóbíró maximum a sportágból tud viccet csinálni, mert hasznosnak nem hasznos. A zöld gyepen ugyanúgy segghülye marad a sípos, ha épp olyanja van.
kanoczrobert.hu

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2016.12.26. 08:20

Szpari4Life írta:
1911.03.16 írta:Ezt kib@szott sok siránkozást. Nálunk az edző is megmondta, hogy csak a csk reklamálhat, ha más is megtette a csapatból, hamar pályán kívül találta magát. Rendkívül visszataszító az veszett kutyák módjára reklamáló játékosok látványa, ráadásul értelmetlen is.

A profi futballban pedig kifejezetten kérik az edzők is, hogy reklamáljanak a játékosok.

Akkor náluk kéne kezdeni a takarítást. Egyébként nem tudom, mennyire általános dolog ez, hogy minden egyes szituáció miatt az edző direkt kéri, hogy a játékos szándékosan zökkentse ki magát a játék ritmusából bizonytalan - és kockázatos - kimenetelű célból. Amit te leírsz, az szerintem legfeljebb az aljas és ostoba edzők kívánsága lehet - persze lehet, hogy erről szól a modern foci, aljasságról és ostobaságról, a fasz tudja...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2016.12.26. 08:35

Szpari4Life írta:
SuperDepor írta:Szerintem nem rossz ötlet, h a reklamálásokat minimalizálni akarják, és a játékvezetés mai színvonalát sem tartom csapnivalónak. Nagyon nehéz hibátlanul lehozni egy meccset, a játékosok egyáltalán nem partnerek. Rengeteg szituációról többszöri lassított felvétel után is nehéz megállapítani, h szabályos volt v sem.

Dehogy. Nehogy már. Az ősz folyamán csak a Dortmundnál láttam öt olyan mérkőzést, melyen a spori teljesen más dimenzióban élt és simán elhittem volna, hogy előző este kemény drogokat fogyasztott vodkával keverve. Hát akkor a többi topligás meccsről, vagy a válogatottról, vagy a magyar pályákról már ne is beszéljünk... Szerintem jócskán 20 felett van az általam ősszel látott elfújt meccsek száma.
Ha már ennyire sterilizálni, műanyaggá akarjàk tenni a futballt, akkor nem lenne egyszerűbb a sok szánalmas döntés helyett eltakarítani ezeket az analfabétákat a pályákról? A Klub VB bebizonyította, hogy az ilyen formájú videóbíró maximum a sportágból tud viccet csinálni, mert hasznosnak nem hasznos. A zöld gyepen ugyanúgy segghülye marad a sípos, ha épp olyanja van.

Na, mondjuk azon pont nem csodálkozom, hogy az amúgy elég szar Dortmund szopását úgy élted meg, hogy a bíró volt a hibás...

Egyébként ja, lehet mondani, hogy baromira felgyorsult a foci, amit szabad szemmel már sokszor lehetetlen követni, meg hasonló zagyvaságok, de a szűk keresztmetszet akkor is még mindig ott van, hogy a játékosok - épp te írtad ez előbb - képzett manipulátorokká váltak. Ha csak akkor kerülne a földre a játékos, mert a fizika törvényei arra kényszerítik, ha nem jelentkezne mindkét játékos a bedobásra - minden esetben - mint stréber nyolcadikos gyerek az egymegegy megválaszolására... meg ilyesmi. Én szóratnám a sárgát - meg az utólagos eltiltásokat - minden jogtalan reklamálásért, műesésért, sérülés szimulálásáért. Fél év alatt eltűnne ez az egész bohócság a fociból - a fasz bírókkal együtt.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

csecsko5
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: csecsko5 » 2016.12.26. 10:02

Szpari4Life írta:

regi szep idok :))
Kép

Veres04
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Veres04 » 2016.12.26. 10:07

Inkább a színészkedéssel, időhúzó sérülés szimulálásokkal kezdenének valamit. Utóbbi val nem is lenne nehéz, ha egy játékos lenn marad a füvön, és meg kell állítani miatta a játékot, akkor küldjék le ápolásra, és 3-5 percig ne engedjék vissza. Láttam már amúgy ilyet, még pont itthon, pár éve, többet nem is színészkedett az a csapat. Mivel az esetek jelentős részében szimulálás történik, nem sajnálkoznék, ha meg komolyabb a baj, úgyse árthat pár perc ápolás. Nem is értem, hogy nem alkalmazzák ezt még a mai napig.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2016.12.26. 10:08

Szpari4Life írta:

Nem értem, h miért használjátok a "sterilizálni" "műanyaggá tenni" kifejezéseket ezzel kapcsolatban, hisz az idióta reklamálások egyáltalán nem színesítik a meccset, hanem idegesítővé teszik. Élvezhetőbb az olyan összecsapás ahol sportszerűen játszanak, mint amikor folyamatosan szövegelnek. Nem vagyok egy megszállott játékvezető párti, de az európai csúcsfutballban - spanyol-,német-, angol-, olasz-, francia bajnokság, bl, el sorozat - nincs nagy gond a bírókkal, sőt összességében elfogadható teljesítményt nyújtanak.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2016.12.26. 10:18

Reginald McFreez írta:
Szpari4Life írta:

Na, mondjuk azon pont nem csodálkozom, hogy az amúgy elég szar Dortmund szopását úgy élted meg, hogy a bíró volt a hibás...

Egyébként ja, lehet mondani, hogy baromira felgyorsult a foci, amit szabad szemmel már sokszor lehetetlen követni, meg hasonló zagyvaságok, de a szűk keresztmetszet akkor is még mindig ott van, hogy a játékosok - épp te írtad ez előbb - képzett manipulátorokká váltak. Ha csak akkor kerülne a földre a játékos, mert a fizika törvényei arra kényszerítik, ha nem jelentkezne mindkét játékos a bedobásra - minden esetben - mint stréber nyolcadikos gyerek az egymegegy megválaszolására... meg ilyesmi. Én szóratnám a sárgát - meg az utólagos eltiltásokat - minden jogtalan reklamálásért, műesésért, sérülés szimulálásáért. Fél év alatt eltűnne ez az egész bohócság a fociból - a fasz bírókkal együtt.

Miért húztad fel magad?
Az a szar Dortmund szopás közben is a világ egyetlen csapata lett, amely 21 gólt lőtt a BL-csoportkörben, meg az a szar Dortmund csak hátraküldte a címvédő Real Madridot, meg az a szar Dortmund csak adott Európának egyedüliként három játékost az év fiatal álomcsapatába (Dembélét, Guerreirot, Pulisicet), meg egyet a rendesbe, Aubameyang személyében... Emre Mort, Felix Passlackot már meg sem említem. Az a szar Dortmund csak ennyire volt képes három kulcsjátékos (Hummels, Gündogan, Mkhitaryan) távozása utáni félszezonban. Tényleg szopás. Szeretnék én így látni szopni magyar csapatot.
Tényleg csak én éltem meg bírói tévedéseknek:
https://www.youtube.com/watch?v=r8AJkDjh1fg
https://www.youtube.com/watch?v=WnnGv2tlaAE
http://www.bundesliga.com/en/bundesliga-tv/blmd14n-koeln-1-1-dortmund-highlights-427051.jsp 0:30-tól, de előtte is véleményes - itt amúgy volt még egy kezezés is a tizenhatoson belül a 74. percben, csak azt Bundásék nem rakták bele
https://youtu.be/xocJph5cABs?t=180
https://youtu.be/xocJph5cABs?t=218

Ha unatkozol nyugodtan keresd vissza, ez csak egy töredéke, ezek voltak most kéznél. :)
kanoczrobert.hu

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2016.12.26. 10:23

SuperDepor írta:
Szpari4Life írta:

Nem értem, h miért használjátok a "sterilizálni" "műanyaggá tenni" kifejezéseket ezzel kapcsolatban, hisz az idióta reklamálások egyáltalán nem színesítik a meccset, hanem idegesítővé teszik. Élvezhetőbb az olyan összecsapás ahol sportszerűen játszanak, mint amikor folyamatosan szövegelnek. Nem vagyok egy megszállott játékvezető párti, de az európai csúcsfutballban - spanyol-,német-, angol-, olasz-, francia bajnokság, bl, el sorozat - nincs nagy gond a bírókkal, sőt összességében elfogadható teljesítményt nyújtanak.

Na hát ez az. Játsszanak sportszerűen. Megbolygatták már a régi felállást, vannak már vagy tízen sporik a pálya körül, most hozzák a videóbírót, ami már az első teszten megbukott - vagyis a játékvezetők buktak meg. Nem lenne egyszerűbb akkor már kivenni a lapos srácot a pályáról, vagy legalábbis a döntést elvenni tőle és akkor egy húzásra megszűnnének a reklamálások nagy része és a bírói tévedések is ki lennének lőve? Persze ez szar. Én sem támogatnám alapból, de már felforgatták a régi focit, mindenféleképpen eltűnik a hagyományos változat - akkor meg már csinálják rendesen. Ezeknek a félmegoldásoknak semmi értelme, csak a bírók lesznek még jobban támadva, vagy a játék lesz nézhetetlen, ha a sípos 30 perceket YouTube-ozik meccs közben.

Az utolsó mondatoddal nem értek egyet.
kanoczrobert.hu

Vissza: “www.nb1.hu”