Így "akarták átverni" az nb1.hu-t is azzal, hogy Uzoma a Lokihoz igazol

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.18. 11:08

Magyarország - Azért a cáfoló klubvezetőnek is üzenünk!

"Levelet kaptam láfj, lá-lá-lálá" - dudolhattuk volna örömünkben vasárnap 18 óra 19 perckor az Opus együttes Univerzumot is meghódító slágerét, mert az info@nb1.hu címre levél érkezett, "átigazolási morzsa" jelöléssel.

És ebben a pillanatban gyanút fogtunk.

Már az furcsa volt, hogy a feladó átigazolási morzsát írt, amikor a sajtó az átigazolási szenzációt keresi, a szurkolók meg az átigazolási szenzációkat olvassák el. 

A másik gyanús alkotóelem az volt, hogy ismeretlen hölgytől kaptunk levelet. Nyilván léteznek olyan nevű lányok és asszonyok, mint a kedves levélíró, de alapból nem ismerünk egyet sem, információs hálózatunkban meg pláne nem.

A levélben semmi megszólítás, köszönés vagy egy fikarcnyi említés arról, hogy ki (picit többre is kíváncsiak lettünk volna, mint egy névre, a hitelesség lecsekkolása miatt) és miért küldte el a levelet. Először tréfára gondoltunk, mert az nb1.hu naponta több, saját forrásból származó átigazolási hírt is szállít 1999 óta, így cirka 18 éve vártunk vagy várunk arra, hogy érkezzék egy ilyen jellegű kísérlet, mi mondjuk nem próbálkoznánk meg vele.

Szóval, a művésznőnek postafordultával üzentünk, azaz, másokkal ellentétben nem tettük közzé a hírt  egyből és úgy előadva, hogy saját információink szerint tudjuk az Uzoma-sztorit, hanem vártunk a megerősítésre. Amiben biztosak voltunk, hogy nem érkezik meg, ezért nem is foglalkoztunk az üggyel.

Azt viszont láttuk, hogy a Balmazújváros részéről dr. Tiba István elnök kijelentette, kacsa az egész, mert ők nem tárgyalnak Uzoma eladásáról. 

Neki azért sportbarátilag jeleznék, ha egy csapat kiszemel egy játékost, a sajtó ezt megtudja, majd megírja, az még nem azt jelenti, hogy a kiszemelt jelenlegi klubjával már felvették a kapcsolatot a másik egylettől, hogy engedélyt kérjenek és kapjanak a játékossal való tárgyalások elkezdésére. Mert mindenki először körbeinformálódik a színfalak mögötti világban.

Éppen ezért van a címben idézőjelben, hogy át akarták verni az nb1.hu-t, de ameddig egy forrásról nem győződünk meg, hogy hiteles, nem járjuk körbe további informátorainknál azt, hogy mennyire lehet valós a hozzánk eljutott információ (még akkor is, ha később nem lesz az üzletből semmi, mert nem egyeznek meg a felek vagy máshol köt ki egy játékos), addig nem tesszük közzé. 

Csak most megszólalt egy újvárosi elöljáró...

Aki viszont a Loki (és más csapatok) nevében nem mondhat semmit.

NB1.hu

Magyar átigazolási hírek

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Így "akarták átverni" az nb1.hu-t is azzal, hogy Uzoma a Lokihoz igazol

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.12.18. 13:26

Köszönjük, hogy betekinthettünk a kulisszák mögé, szerintem ez egy vállalható irány lehet a popularitás növelésében. Leszámítva a szakmai arroganciát - az még mindig nem indokolt. De lehet csak én nem vagyok kifejezetten vevő rá, és ez is hatékony eszköz a mai világban.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.12.18. 14:54

Nincs mit tenni, egyszerűen fantasztikusak vagytok. Titeket nem lehet átverni.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.12.18. 16:43

Hihetetlen, bazdmeg.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.12.18. 16:47

Ezért felesleges titeket Ekézni.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.12.18. 16:50

RC írta:Ezért felesleges titeket Ekézni.

Egyszer rákérdeztem hogyan bizonyosodtak meg egy adott hír hitelességéről, a kitiltó üzenetben nem kaptam konkrét választ.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.12.18. 16:51

Tényleg nagyon faszák vagytok, de talán ahelyett, hogy ilyen blőd sztorikkal terhelnétek az olvasót, inkább a Barca-meccs gólszerzőit közölnétek helyesen, vagy ha már elcseszitek, javítanátok, legalább a főoldalon. De ez ugye nem lényeges, ellenben a sokadik marhasággal és sokadik önfelszopással.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cselszky 2017.12.18. 16:52-kor.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.12.18. 16:51

(sport)újságírás csúcsa, ami itt megy.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.12.18. 17:00

Mantequilla írta:
RC írta:Ezért felesleges titeket Ekézni.

Egyszer rákérdeztem hogyan bizonyosodtak meg egy adott hír hitelességéről, a kitiltó üzenetben nem kaptam konkrét választ.

Egy igazi fikakirály vagy :-))
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2017.12.18. 17:07

Nem ertem mire a nagy felhajtas. Egyertelmuen be sem ferne hozzank meg a padra sem, akkor meg nyilvan kacsa az egesz. Fel masodperc alatt atlathato a bolsevista/libsi/naci/sorosgyorgyos provokacio...
Csak a Debrecen es a LOKI!!!

Trinidad
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Trinidad » 2017.12.18. 17:20

Mindenki tudja, hogy nyilik a penztarca es Messi erkezik a szunetben...
Csak a Debrecen es a LOKI!!!

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.12.18. 18:01

HOPPÁ !! GONDOLTA VOLNA ??

G_Gergely
Serdülõ

HozzászólásSzerző: G_Gergely » 2017.12.18. 18:12

...előbb kell ahhoz felkeljen az ember ha az nb1.hu-t szeretné átverni...chhh...nem úgy megy az faluhelyen!!!!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.12.18. 18:56

Örülök ennek a cikknek,kicsit közelebb vitt minket,olvasókat a szerkesztőség munkájához,eddig kicsit olyan mesebeli,érinthetetlen világnak tűnt a szerkesztők élete,de az ilyen cikkekből érezhetjük,hogy a profi újsárírók is hús-vér emberek.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Vissza: “www.nb1.hu”