BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Nem mondtam. Azért írtam, hogy lista.
ezres nagyságrendű elemszámmal?
Miért lenne ezres?
pár száz ex-spiler, edzők, vezetők, feleségek, szövetségi vip
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Nem mondtam. Azért írtam, hogy lista.
ezres nagyságrendű elemszámmal?
Miért lenne ezres?
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ezres nagyságrendű elemszámmal?
Miért lenne ezres?
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Miért lenne ezres?
Újpest meccsekre alig jár pár száz szurkoló, nemhogy spíler.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:pár száz ex-spiler, edzők, vezetők, feleségek, szövetségi vip
Újpest meccsekre alig jár pár száz szurkoló, nemhogy spíler.
de járhatna és akkor beüt a fenti eset
plusz bayernekről is meg milánokról is szól a mese
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Újpest meccsekre alig jár pár száz szurkoló, nemhogy spíler.
Szerintem 1-2 tudatnál nincsen több spíler. A VIP vendég meg kap kártyát, vagy belépőt.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:de járhatna és akkor beüt a fenti eset
Szerintem 1-2 tudatnál nincsen több spíler. A VIP vendég meg kap kártyát, vagy belépőt.
1-2 tucatnál szerintem 10 év alatt több visszavonul vagy eligazol dél-kenyába
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Újpest meccsekre alig jár pár száz szurkoló, nemhogy spíler.
BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:Szegény Göröcs Titi is megcumizta. Nem engedték be Újpesten, mert nem tudták kicsoda ő. Azért ilyesmi komoly focikultúrában nem történhet.
Mert az a szerencsétle a kapunál nem ismerte, már a korából adandóan és nem is volt focibuzi. Mire meg rohantak, hogy beengedjék sértődötten haza indult és nincs interjú, amit ne evvel a sztorival kezdene!
Én is megsértődtem volna a helyében. A Poolnál nincs olyan, hogy a fiatal steward ne engedjen be egy klublegendát. Pedig lehet, hogy van köztük negyven év. Eleve kellene egy lista, akiket kötelező beengedni, ha már nem is hallotta a nevét.
SAW írta:BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:Mert az a szerencsétle a kapunál nem ismerte, már a korából adandóan és nem is volt focibuzi. Mire meg rohantak, hogy beengedjék sértődötten haza indult és nincs interjú, amit ne evvel a sztorival kezdene!
Én is megsértődtem volna a helyében. A Poolnál nincs olyan, hogy a fiatal steward ne engedjen be egy klublegendát. Pedig lehet, hogy van köztük negyven év. Eleve kellene egy lista, akiket kötelező beengedni, ha már nem is hallotta a nevét.
Csakhogy amikor már jóvátenné a klub és a megoldást keresi, akkor nem a sértődést kell előtérbe helyezni, hanem a megoldást, hogy nagyot ne írjak a megbocsátást.
Ahogy Laci is írta, évekig nem volt utána Göröcs interjú ahol ez ne hangzott volna el, ami kissé különös.
Miért lenne ezres?
Miért lenne ezres?
Javier Arizmendi írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Miért lenne ezres?
nem gondolom, hogy klubonként van pár száz ex-spiler 330 feletti bajnokival, meg 62 válogatottsággal. javíts ki ha ötnél több van. köszönöm.
BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:Szegény Göröcs Titi is megcumizta. Nem engedték be Újpesten, mert nem tudták kicsoda ő. Azért ilyesmi komoly focikultúrában nem történhet.
Mert az a szerencsétle a kapunál nem ismerte, már a korából adandóan és nem is volt focibuzi. Mire meg rohantak, hogy beengedjék sértődötten haza indult és nincs interjú, amit ne evvel a sztorival kezdene!
adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:Mert az a szerencsétle a kapunál nem ismerte, már a korából adandóan és nem is volt focibuzi. Mire meg rohantak, hogy beengedjék sértődötten haza indult és nincs interjú, amit ne evvel a sztorival kezdene!
Te nem vagy mérvadó, mert neked nem is kell nyomós érv, hogy durcizzál! :P
BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:Én is megsértődtem volna a helyében. A Poolnál nincs olyan, hogy a fiatal steward ne engedjen be egy klublegendát. Pedig lehet, hogy van köztük negyven év. Eleve kellene egy lista, akiket kötelező beengedni, ha már nem is hallotta a nevét.
Te nem vagy mérvadó, mert neked nem is kell nyomós érv, hogy durcizzál! :P
Nem vagyok óvodás picsa. Nem szoktam durcáskodni. Vagy dühös vagyok, vagy nem.
adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:Te nem vagy mérvadó, mert neked nem is kell nyomós érv, hogy durcizzál! :P
Nem vagyok óvodás picsa. Nem szoktam durcáskodni. Vagy dühös vagyok, vagy nem.
Dehogy nem! :)
BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:Nem vagyok óvodás picsa. Nem szoktam durcáskodni. Vagy dühös vagyok, vagy nem.
Dehogy nem! :)
Csak jobban tudod te, hogy mi munkál bennem. :) Rendicsek.
adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:Dehogy nem! :)
Juszt is. Szavaztassuk meg a népeket. :)
adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:Dehogy nem! :)
Reginald McFreez írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:Csak jobban tudod te, hogy mi munkál bennem. :) Rendicsek.
Én tennék egy voksot a mellé, hogy Blanco könnyen bedurcázik, de nem teszek, mert félek, hogy megsértődik.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég