RAUL7 írta:John McClane írta:Melyik fradista?A Hamar lányok meg úgy tűnik kizárólag focistákból válogatnak :)
Kik ezek a Hamar lányok?
akiket nem kell sokáig fűzni, gyorsan be lehet náluk vinni a találatokat
RAUL7 írta:John McClane írta:Melyik fradista?A Hamar lányok meg úgy tűnik kizárólag focistákból válogatnak :)
Kik ezek a Hamar lányok?
John McClane írta:RAUL7 írta:John McClane írta:Melyik fradista?A Hamar lányok meg úgy tűnik kizárólag focistákból válogatnak :)
Kik ezek a Hamar lányok?
Az öreg Hamar lányai :)
Nem tudom igazából,ha jól gondolom Batik hozta fel őket Szegedről Pestre,ő Virgíniával járt(most meg Simonnal van),azóta mindketten különböző focisták oldalán tűnnek fel,mondjuk Emíliát már eljegyezte Holman
Adamek írta:John McClane írta:RAUL7 írta:Kik ezek a Hamar lányok?
Nem tudom igazából,ha jól gondolom Batik hozta fel őket Szegedről Pestre,ő Virgíniával járt(most meg Simonnal van),azóta mindketten különböző focisták oldalán tűnnek fel,mondjuk Emíliát már eljegyezte Holman
Batik most Hamar Simonnal van?
Maradonapoli írta:RAUL7 írta:John McClane írta:Melyik fradista?A Hamar lányok meg úgy tűnik kizárólag focistákból válogatnak :)
Kik ezek a Hamar lányok?
szopdverfejlesztők
kb.sznot írta:Egyenb*zik egyenp*csakkal.
sznot írta:Egyenb*zik egyenp*csakkal.
John McClane írta:RAUL7 írta:John McClane írta:Melyik fradista?A Hamar lányok meg úgy tűnik kizárólag focistákból válogatnak :)
Kik ezek a Hamar lányok?
Mantequilla írta:John McClane írta:RAUL7 írta:Kik ezek a Hamar lányok?
Ez az élet sok területén van így. Lányok bekerülnek egy zártabb, nyilván nívósabb közegbe, és ott lehet őket passzolgatni egymásnak.
Reginald McFreez írta:Mantequilla írta:John McClane írta:Az öreg Hamar lányai :)
Ez az élet sok területén van így. Lányok bekerülnek egy zártabb, nyilván nívósabb közegbe, és ott lehet őket passzolgatni egymásnak.
Még a nívósság sem feltétlen szükséges, elég a zártság.
BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:Mantequilla írta:Ez az élet sok területén van így. Lányok bekerülnek egy zártabb, nyilván nívósabb közegbe, és ott lehet őket passzolgatni egymásnak.
Még a nívósság sem feltétlen szükséges, elég a zártság.
Meg a jó fizetés. Nívó...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 54 vendég