cogito ergo sum írta:Nincs más hátra, be kell őket hívni a Mónika-showba, hogy kibeszéljék. Esküszöm, megnézném!
Amúgy is nézed. Pont most nem?
cogito ergo sum írta:Nincs más hátra, be kell őket hívni a Mónika-showba, hogy kibeszéljék. Esküszöm, megnézném!
Adamek írta:cogito ergo sum írta:Nincs más hátra, be kell őket hívni a Mónika-showba, hogy kibeszéljék. Esküszöm, megnézném!
vagy az Agykárosultra ittam magam, ments ki innen! című drámacsoport-showba
pár pohárfüggő spílertárssal, szintén szeszkazán zenésszel, színésszel, politikussal és megélhetési szeleppel valami közép-amerikai cukornádültetvényre bezárni őket és hajrá
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:cogito ergo sum írta:Nincs más hátra, be kell őket hívni a Mónika-showba, hogy kibeszéljék. Esküszöm, megnézném!
vagy az Agykárosultra ittam magam, ments ki innen! című drámacsoport-showba
pár pohárfüggő spílertárssal, szintén szeszkazán zenésszel, színésszel, politikussal és megélhetési szeleppel valami közép-amerikai cukornádültetvényre bezárni őket és hajrá
De nincsen Ments ki innen záradék!
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:vagy az Agykárosultra ittam magam, ments ki innen! című drámacsoport-showba
persze már
valami olyan hely kell ahol amúgy szesztilalom van, minden adás végén egyet lesittelne egy helyi fél-legitim civil rendőr szabadcsapat
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:De nincsen Ments ki innen záradék!
persze már
valami olyan hely kell ahol amúgy szesztilalom van, minden adás végén egyet lesittelne egy helyi fél-legitim civil rendőr szabadcsapat
Brutális, ahogy Váczi ír, vagy mit csinál. :DDDD
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:persze már
Brutális, ahogy Váczi ír, vagy mit csinál. :DDDD
én már annak örülök, ha ezt nem tollal próbálta belekarcolni a képernyőbe
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Brutális, ahogy Váczi ír, vagy mit csinál. :DDDD
Nem biztos, hogy nem úgy kezdte. Az a Vasas fasza volt. A Mágus kockás pléddel betakarva egy fotelben a pálya szélén, emlékszel?
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:
Nem biztos, hogy nem úgy kezdte. Az a Vasas fasza volt. A Mágus kockás pléddel betakarva egy fotelben a pálya szélén, emlékszel?
és a pléd alatt rádióztak a békaembereknek?
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:vagy az Agykárosultra ittam magam, ments ki innen! című drámacsoport-showba
persze már
EB írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:De nincsen Ments ki innen záradék!
persze már
Nono, cukornádból rumot lehet készíteni, szerintem erre gyorsan rájönnének.
BlancoAgilon38 írta:cogito ergo sum írta:Nincs más hátra, be kell őket hívni a Mónika-showba, hogy kibeszéljék. Esküszöm, megnézném!
cogito ergo sum írta:BlancoAgilon38 írta:cogito ergo sum írta:Nincs más hátra, be kell őket hívni a Mónika-showba, hogy kibeszéljék. Esküszöm, megnézném!
Megy még?
Amikor bekerült a televíziózásba a szemét a 90-es években, akkor még 1-2 évig lekötöttek a sima és a valóság show-k. Azután elmúlt. Tévében már csak sport és hírek, minden másra ott az "egyéb forrás".
Cselszky írta:Mekkora tahó, bammeg.
:lol:BlancoAgilon38 írta:cogito ergo sum írta:BlancoAgilon38 írta:Amúgy is nézed. Pont most nem?
Megy még?
Amikor bekerült a televíziózásba a szemét a 90-es években, akkor még 1-2 évig lekötöttek a sima és a valóság show-k. Azután elmúlt. Tévében már csak sport és hírek, minden másra ott az "egyéb forrás".
Nem hiszem.
Az öreg Méhszáj írta:A térdemig nem ér fel!
Ennyi? Ettől azért többet vártam.Az öreg Méhszáj írta:A térdemig nem ér fel!
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 5 vendég