A Parlamentben járt a Sori - NB2.hu
Budapest - Az SC Soroksár az Országházban vendégeskedett.

A Parlamentben járt a Sori - NB2.hu
Budapest - Az SC Soroksár az Országházban vendégeskedett.
BlancoAgilon38 írta:Európa egyik legszebb épülete, amit Imre bátyó alkotott, nem vitás. Jó ott szétnézni.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Európa egyik legszebb épülete, amit Imre bátyó alkotott, nem vitás. Jó ott szétnézni.
Lipcsei Imre berhelte össze ezt a viskót?
Steindl Sanyi? Jól focizott,csipáztam.BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Európa egyik legszebb épülete, amit Imre bátyó alkotott, nem vitás. Jó ott szétnézni.
Lipcsei Imre berhelte össze ezt a viskót?
Steindl lesz az, de tényleg nagyon szép kalyiba.
MindigÚjpest írta:Steindl Sanyi? Jól focizott,csipáztam.BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:Lipcsei Imre berhelte össze ezt a viskót?
Tudom. :PBlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Steindl Sanyi? Jól focizott,csipáztam.BlancoAgilon38 írta:Steindl lesz az, de tényleg nagyon szép kalyiba.
A nevében nem volt nö betű.
MindigÚjpest írta:Tudom. :PBlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta: Steindl Sanyi? Jól focizott,csipáztam.
A nevében nem volt nö betű.
MindigÚjpest írta:Steindl Sanyi? Jól focizott,csipáztam.BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:Lipcsei Imre berhelte össze ezt a viskót?
Adamek írta:MindigÚjpest írta:Steindl Sanyi? Jól focizott,csipáztam.BlancoAgilon38 írta:Steindl lesz az, de tényleg nagyon szép kalyiba.
élőben a legjobb meccs amit láttam (biztos volt jobb, de ez nagyon megmaradt) valamikor a nyolcvanas közepén, mi nyertünk 2:1-re (Jancsika, Pogány ill Steidl) SS nagyon jól tolta de Zsiborás Gabi aznap brutálisat repkedett, ha jól emlékszem 10-est kapott a népnemzeti sporttól, kábé a teljes második félidő azzal telt, hogy Steidl lőtt-Zsiga védett
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:MindigÚjpest írta: Steindl Sanyi? Jól focizott,csipáztam.
élőben a legjobb meccs amit láttam (biztos volt jobb, de ez nagyon megmaradt) valamikor a nyolcvanas közepén, mi nyertünk 2:1-re (Jancsika, Pogány ill Steidl) SS nagyon jól tolta de Zsiborás Gabi aznap brutálisat repkedett, ha jól emlékszem 10-est kapott a népnemzeti sporttól, kábé a teljes második félidő azzal telt, hogy Steidl lőtt-Zsiga védett
1990. 04. 14.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:élőben a legjobb meccs amit láttam (biztos volt jobb, de ez nagyon megmaradt) valamikor a nyolcvanas közepén, mi nyertünk 2:1-re (Jancsika, Pogány ill Steidl) SS nagyon jól tolta de Zsiborás Gabi aznap brutálisat repkedett, ha jól emlékszem 10-est kapott a népnemzeti sporttól, kábé a teljes második félidő azzal telt, hogy Steidl lőtt-Zsiga védett
1990. 04. 14.
majdnem
1983. 05. 07.
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:1990. 04. 14.
majdnem
1983. 05. 07.
Zsiborás akkor kapott tízest, amit írtam.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:majdnem
1983. 05. 07.
Zsiborás akkor kapott tízest, amit írtam.
ja, de ő akkor már az MTK-VM színeiben
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Zsiborás akkor kapott tízest, amit írtam.
ja, de ő akkor már az MTK-VM színeiben
Igen, de azt hiszem korábban nem kapott ilyen érdemjegyet.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ja, de ő akkor már az MTK-VM színeiben
Igen, de azt hiszem korábban nem kapott ilyen érdemjegyet.
én se voltam benne biztos, nálam azt kapott volna akkorákat fogott
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 53 vendég