Urbán Flórián vallomása az alkoholról és a kokainról

MindigÚjpest
fanatikus

Re: Urbán Flórián vallomása az alkoholról és a kokainról

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.12.13. 16:02

BlancoAgilon38 írta:
inreallife írta:
BlancoAgilon38 írta:Megmondom őszintén, hogy Szepesi Nikolett nevétől is öklendezni kezdek. Az ilyen könyveket két kézzel tolom el magamtól, ott rohadjon meg a saját levében, ahol van. Nem azt mondom, hogy esténként a Bibliát forgatom, de akinek ez kell, számomra egy igénytelen szar.

jaja, az lesz az, nem jutott eszembe a neve. szerintem igy akart bejelentkezni kovinal egy szerepre...
lehet urban is arra aspiral? fene sem erti ezeket a celebeket...

Jó név a guided missile. Irányított rakéta. Összegyújteni egy helyen őket és bomba! Most őszintén, Győzike mire vitte volna az agyával? Vagy amikor lealázták a Fresh lányokat élőben? Énekeljetek már valamit...khm...khm...nem vagyunk beskálázva. Ott ült még Dolly, aki egy levegővétel után kinyomta a Chiao Marinát hiba nélkül. A kurva picsának se kellenek ezek a szarok.

Jaj Istenem, a 31-s csatornára kattintottam, Celeb vagyok, ments ki innen...Kabát Petike...Nem lehetne oda egy bomba, hogy ezek pölö nyom nélkül....?
A.C.A.B.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.13. 16:07

MindigÚjpest írta:
BlancoAgilon38 írta:
inreallife írta:jaja, az lesz az, nem jutott eszembe a neve. szerintem igy akart bejelentkezni kovinal egy szerepre...

Jó név a guided missile. Irányított rakéta. Összegyújteni egy helyen őket és bomba! Most őszintén, Győzike mire vitte volna az agyával? Vagy amikor lealázták a Fresh lányokat élőben? Énekeljetek már valamit...khm...khm...nem vagyunk beskálázva. Ott ült még Dolly, aki egy levegővétel után kinyomta a Chiao Marinát hiba nélkül. A kurva picsának se kellenek ezek a szarok.

Jaj Istenem, a 31-s csatornára kattintottam, Celeb vagyok, ments ki innen...Kabát Petike...Nem lehetne oda egy bomba, hogy ezek pölö nyom nélkül....?
A.C.A.B.

Yessszzzz!

All Celeb Are Bastards!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.12.13. 17:03

BlancoAgilon38 írta:
inreallife írta:
BlancoAgilon38 írta:Megmondom őszintén, hogy Szepesi Nikolett nevétől is öklendezni kezdek. Az ilyen könyveket két kézzel tolom el magamtól, ott rohadjon meg a saját levében, ahol van. Nem azt mondom, hogy esténként a Bibliát forgatom, de akinek ez kell, számomra egy igénytelen szar.

jaja, az lesz az, nem jutott eszembe a neve. szerintem igy akart bejelentkezni kovinal egy szerepre...

Dolly a legszebb hangú edző az nb1 történelmében
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”