Rossi keményen cáfolta Hemingway állításait - NB1.hu
Rossi cáfolata

Rossi keményen cáfolta Hemingway állításait - NB1.hu
Rossi cáfolata
Xabi írta:A vers borzalmas, de ez a nő.. Imádnivaló. Hál' Istennek sokat szelídült, a pályája kezdetén kicsit rideg volt még :)

BlancoAgilon38 írta:Biztosan jópofa, én nem hallgattam végig. Rühellem az ilyeneket.
BlancoAgilon38 írta:BlancoAgilon38 írta:Biztosan jópofa, én nem hallgattam végig. Rühellem az ilyeneket.
Ja. Talmácsi vb-győzelme óta. Harsányi Köcsög Levente óta. De amúgy se.
imici írta:BlancoAgilon38 írta:BlancoAgilon38 írta:Biztosan jópofa, én nem hallgattam végig. Rühellem az ilyeneket.
Ezt jól megtárgyaltátok. Mondhatni egymásra találtatok :)
BlancoAgilon38 írta:BlancoAgilon38 írta:Biztosan jópofa, én nem hallgattam végig. Rühellem az ilyeneket.
Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:BlancoAgilon38 írta:Biztosan jópofa, én nem hallgattam végig. Rühellem az ilyeneket.
Ezt jól megbeszélted magaddal. :) Amúgy ja, én bele sem kezdtem, nem kell az nekem, amikor más helyett az én pofám ég.
BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Ja. Talmácsi vb-győzelme óta. Harsányi Köcsög Levente óta. De amúgy se.
Ezt jól megbeszélted magaddal. :) Amúgy ja, én bele sem kezdtem, nem kell az nekem, amikor más helyett az én pofám ég.
"Amúgy ja, én bele sem kezdtem, nem kell az nekem, amikor más helyett az én pofám ég."
Mire gondolsz?
Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:Ezt jól megbeszélted magaddal. :) Amúgy ja, én bele sem kezdtem, nem kell az nekem, amikor más helyett az én pofám ég.
"Amúgy ja, én bele sem kezdtem, nem kell az nekem, amikor más helyett az én pofám ég."
Mire gondolsz?
Amikor valaki előad valami cikiset, amit még hallgatni is kényelmetlen. Veled nem volt még ilyen?
BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:"Amúgy ja, én bele sem kezdtem, nem kell az nekem, amikor más helyett az én pofám ég."
Mire gondolsz?
Amikor valaki előad valami cikiset, amit még hallgatni is kényelmetlen. Veled nem volt még ilyen?
Én még nem adtam elő ilyet, de a Talmácsi ünnepen ott voltam. Ha én vagyok a motoros, kitépem a kezéből a mikrofont, és lerúgom a színpadról.
Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:Amikor valaki előad valami cikiset, amit még hallgatni is kényelmetlen. Veled nem volt még ilyen?
Én még nem adtam elő ilyet, de a Talmácsi ünnepen ott voltam. Ha én vagyok a motoros, kitépem a kezéből a mikrofont, és lerúgom a színpadról.
" kitépem a kezéből a mikrofont, és lerúgom a színpadról."
Igen, valami olyasmire gondolok, ami hasonlót vált ki az emberből, mint amit írtál. :)
BlancoAgilon38 írta:imici írta:BlancoAgilon38 írta:Ja. Talmácsi vb-győzelme óta. Harsányi Köcsög Levente óta. De amúgy se.
Ezt jól megtárgyaltátok. Mondhatni egymásra találtatok :)
Unorító volt, ahogy a Talpra Talma! (Nemzeti dal átköltése ugye) című versben a spanyol ellenfelet gyalázta. Én lepofoztam volna a színpadról, de szerintem Talmácsinak is kínos volt, ahogy láttam.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:imici írta:Ezt jól megtárgyaltátok. Mondhatni egymásra találtatok :)
Unorító volt, ahogy a Talpra Talma! (Nemzeti dal átköltése ugye) című versben a spanyol ellenfelet gyalázta. Én lepofoztam volna a színpadról, de szerintem Talmácsinak is kínos volt, ahogy láttam.
ezek a vers elferdítések kínosan szarok minden szinten, kezdve a pajzán Tolditól az ilyen köszöntőkön át a hivatásos parodistákig
egy-egy sort vagy címet még lehet tréfásan csavargatni, de érezni kellene a cikihatárt
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Unorító volt, ahogy a Talpra Talma! (Nemzeti dal átköltése ugye) című versben a spanyol ellenfelet gyalázta. Én lepofoztam volna a színpadról, de szerintem Talmácsinak is kínos volt, ahogy láttam.
ezek a vers elferdítések kínosan szarok minden szinten, kezdve a pajzán Tolditól az ilyen köszöntőkön át a hivatásos parodistákig
egy-egy sort vagy címet még lehet tréfásan csavargatni, de érezni kellene a cikihatárt
Igaz. Varga Ferenc József mestertől láttam utoljára ilyen kifacsart dolgokat jól előadni.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ezek a vers elferdítések kínosan szarok minden szinten, kezdve a pajzán Tolditól az ilyen köszöntőkön át a hivatásos parodistákig
Igaz. Varga Ferenc József mestertől láttam utoljára ilyen kifacsart dolgokat jól előadni.
én még senkitől
imici írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Igaz. Varga Ferenc József mestertől láttam utoljára ilyen kifacsart dolgokat jól előadni.
én még senkitől
Én sem, de mentségemre legyen mondva az eredetit se biztos hogy felismerem.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 45 vendég