HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.12.13. 01:05
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:a gogo haminál gyorsabb étterem nem nagyon van
ifjonci éveinkben leszálltunk az északai buszról, betoltuk a go-go hami ajánlatát, mire hazaértünk a 10 perces sétából már jött is ki alul mint a szódavíz
Nekem bejön. Sokkal faszább, mint bármelyik hirdetett fastfood. A dupla sajtburger egy komplett vacsora és fincsi is. Plusz nincs benne szezámmag, amivel engem el lehet kergetni a ketrectől.
kb 25 éve ettem utoljára náluk, azóta fejlődhettek
akkoriban főleg a strandokon voltak büféik de a központban már középsulis koromban ez a bódé állt
Pár éve új bódét kaptak, néhány méterrel közelebb a metróaluljáróhoz. Ismerem a tulajt, de nem ettem még náluk. Lángost szoktam csak nagyritkán az ilyen gyorsbüféknél enni, van egy jó az SZTK-nál.
A kebabos-gyrosos helyeket fenntartással kezelem, múltkor megvendégeltem egy csajt hajnali háromkor a Kálvinnál egy gyrosra, erre egy egér sprintelt át a padlón. Mozgásából ítélve ismerős lehetett arrafelé.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.