Urbán Flórián vallomása az alkoholról és a kokainról

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.12. 10:05

Budapest - A könnyű szerelmet kereste, de a nők is kihasználták.

Urbán Flórián mindig megmondja azt, amit gondol, ezt akkor is megtapasztaltuk, amikor az nb1.hu-nak mesélt először a megjelenő, önéletrajzi könyvéről. Az interjú készítése közben a kérdéseinkre adott válsazaiban, de magában a műben sem fogta vissza magát, most a Blikk foglalta össze, miről lehet olvasni az alkotásban.

Urbán Flórián vs. NB I.HU: a kőkemény könyvéről kérdeztük - NB1.hu

Amikor először mentem még az előző évezredben a válogatott aktuális meccsére tudósítani a legendás, ám sajnos több, mint öt évvel ezelőtt elhunyt Imre Mátyással, az nb1.hu alapító- és örökös főszerkesztőjével, az volt a legnagyobb meglepetés a számomra, hogy mint fotós csempészett be a meccsre mindenféle jegy és akkreditáció nélkül engem, akinek akkor még az életében nem volt fényképezőgép a kezében.

"Az Urbán Legend című könyvben pályafutásán kívül kendőzetlenül beszél alkoholizmusáról: arról, hogy szinte az egész életét végigitta, kocsmákból járt edzésekre. Azt írja, nem indult be a szervezete addig, amig meg nem itta a reggeli rumot és sört.

A könyvben részleteket oszt meg a politikához és Orbán Viktorhoz fűződő viszonyáról: tudták róla a Fideszben, hogy nemzeti érzelmű, ezért mindig támogatták, de ez egy idő után elmaradt, ezért indul most a Jobbik színeiben a választásokon.

Nőügyeiről azt írja: mindig a könnyű szerelmet kereste, de kihasználták őt a nők, állítása szerint ezért nem is vette komolyan őket. Belgiumban volt profi futballista, ott – mint mondja – az edző lányával is lefeküdt. Bevallotta, hogy gyakran járt prostituáltakhoz is, hosszú pályafutása során pedig a drogok sem kerülték el: kipróbálta a kokaint is."

Szabaddá válik az Újpest Jolly Jokere - NB1.hu

Szabaddá válik az újpesti

imici
Aranylabdás

Re: Urbán Flórián vallomása az alkoholról és a kokainról

HozzászólásSzerző: imici » 2017.12.12. 10:21

Na most már ezt is tudjuk.
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.12.12. 10:23

Nem tűnik túl izgalmasnak Urbán évtizedes kocsmatúrája, kokózása és kufirchistóriája, legalábbis engem kibaxottul nem érdekel.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.12. 14:14

Hol a faszba érdekes már ez. Majd ha leírja, hogy ő a Vasember, na azt megnézem, elolvasom. De ha valaki megdug valakit, meg kokainista. Háááát, nem hétköznapi? Undorító, mocsok és szar egy világ. Nem azért mert vannak ilyenek. Azért, mert képesek ezt eladni . Illetve próbálják eladni. Valakik, valakikkel.
Találd ki bazmeg Flóri, hogy puszta kézzel hintáztál az ipari áramon, azt talán még érdekesnek is találnánk. Idióta. Buta, szenny.

k11zoltan
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: k11zoltan » 2017.12.12. 16:31

BlancoAgilon38 írta:Hol a faszba érdekes már ez. Majd ha leírja, hogy ő a Vasember, na azt megnézem, elolvasom. De ha valaki megdug valakit, meg kokainista. Háááát, nem hétköznapi? Undorító, mocsok és szar egy világ. Nem azért mert vannak ilyenek. Azért, mert képesek ezt eladni . Illetve próbálják eladni. Valakik, valakikkel.
Találd ki bazmeg Flóri, hogy puszta kézzel hintáztál az ipari áramon, azt talán még érdekesnek is találnánk. Idióta. Buta, szenny.

Én biztos elolvasom. Meg a Stadlerét is.
R.I.P. Lombard Pápa
Élt 11 évet. :)

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.12. 16:42

k11zoltan írta:
BlancoAgilon38 írta:Hol a faszba érdekes már ez. Majd ha leírja, hogy ő a Vasember, na azt megnézem, elolvasom. De ha valaki megdug valakit, meg kokainista. Háááát, nem hétköznapi? Undorító, mocsok és szar egy világ. Nem azért mert vannak ilyenek. Azért, mert képesek ezt eladni . Illetve próbálják eladni. Valakik, valakikkel.

Engem Stadler érdekel, Flóri egyáltalán nem. Szar bulvár Lúzer FC brancser. Aki ilyenhez adja a nevét az nem tudja bennem felhúzni az érdeklődést, maximum a szánalmat és a megvetést.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.12.12. 23:31

.... és akkor Flóri ezek után mondja, hogy a mai fiatalok zselés fejű piperkőcök :)
Amúgy a könyv címe jó ötlet.
########################
HAJRÁ HALI!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.13. 02:19

nick2005 írta:.... és akkor Flóri ezek után mondja, hogy a mai fiatalok zselés fejű piperkőcök :)
Amúgy a könyv címe jó ötlet.

Adta a neve. Ha Kiskótomfalussy Flórián lenne, baszhatnák a címet.

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.12.13. 03:14

BlancoAgilon38 írta:
k11zoltan írta:

Engem Stadler érdekel, Flóri egyáltalán nem. Szar bulvár Lúzer FC brancser. Aki ilyenhez adja a nevét az nem tudja bennem felhúzni az érdeklődést, maximum a szánalmat és a megvetést.

Én el fogom olvasni. A részletekből az jön le, hogy félrebeszélés nélkül bemutatja azt a futballvalóságot, amit mi ilyen perspektívából nem láthattunk (maximum sejthettünk) a lelátóról.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.13. 03:19

HattoriHanzo írta:
BlancoAgilon38 írta:
k11zoltan írta:Én biztos elolvasom. Meg a Stadlerét is.

Én el fogom olvasni. A részletekből az jön le, hogy félrebeszélés nélkül bemutatja azt a futballvalóságot, amit mi ilyen perspektívából nem láthattunk (maximum sejthettünk) a lelátóról.

Na, most elgondolkodtattál. A félrebeszélés nélkül kicsit azért óvatosan kezelendő szerintem.

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.12.13. 03:29

BlancoAgilon38 írta:
HattoriHanzo írta:
BlancoAgilon38 írta:Engem Stadler érdekel, Flóri egyáltalán nem. Szar bulvár Lúzer FC brancser. Aki ilyenhez adja a nevét az nem tudja bennem felhúzni az érdeklődést, maximum a szánalmat és a megvetést.

Na, most elgondolkodtattál. A félrebeszélés nélkül kicsit azért óvatosan kezelendő szerintem.

A félrebeszélés nélkült úgy értem, hogy elég nyíltan beszél olyan dolgokról is, amit mások simán elhallgatnak, vagy akár le is tagadnak.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.13. 03:36

HattoriHanzo írta:
BlancoAgilon38 írta:
HattoriHanzo írta:Én el fogom olvasni. A részletekből az jön le, hogy félrebeszélés nélkül bemutatja azt a futballvalóságot, amit mi ilyen perspektívából nem láthattunk (maximum sejthettünk) a lelátóról.

A félrebeszélés nélkült úgy értem, hogy elég nyíltan beszél olyan dolgokról is, amit mások simán elhallgatnak, vagy akár le is tagadnak.

Világos Krisz. :)
Viszont Urbán kapcsán fenntartásaim vannak. Aki belemászik a bulvárba, az nálam temető. Tudom. Előítélet, vagy elv, de akkor is.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.13. 03:37

HattoriHanzo írta:
BlancoAgilon38 írta:
HattoriHanzo írta:Én el fogom olvasni. A részletekből az jön le, hogy félrebeszélés nélkül bemutatja azt a futballvalóságot, amit mi ilyen perspektívából nem láthattunk (maximum sejthettünk) a lelátóról.

Most éppen nézem A törvény emberét. Imádom. Lassan egy hete nem alszom, modern western sorozat, ahogy a sorozatokban is írtam, nagyon jó.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.12.13. 06:18

BlancoAgilon38 írta:
HattoriHanzo írta:
BlancoAgilon38 írta:Na, most elgondolkodtattál. A félrebeszélés nélkül kicsit azért óvatosan kezelendő szerintem.

Most éppen nézem A törvény emberét. Imádom. Lassan egy hete nem alszom, modern western sorozat, ahogy a sorozatokban is írtam, nagyon jó.

nekem is az megy minden este
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.13. 07:14

SuperDepor írta:
BlancoAgilon38 írta:
HattoriHanzo írta:A félrebeszélés nélkült úgy értem, hogy elég nyíltan beszél olyan dolgokról is, amit mások simán elhallgatnak, vagy akár le is tagadnak.

nekem is az megy minden este

Ja, én nem ezért nem alszom. :)

imici
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: imici » 2017.12.13. 08:34

HattoriHanzo írta:
BlancoAgilon38 írta:

Mondjuk legalábbis az ő szemszögéből. Ami nyilván nem objektív, talán nem is várható el. De azért azt sem szabad elfelejteni hogy szerinte az egyedüli indok amiért nem nb1-es edző az a politikai nézete. Semmi szakmai vagy emberi hiányosság.
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.12.13. 13:42

az uszo ciganylany sem arrol irt, hogy mekkora geniusz, hanem arrol, hogy kivel fekudt le. a reklam nem arrol szolt, hogy mekkora uszo volt, hanem arrol, hogy hires emberrel is lefekudt. nekik ez a piackepes "tudas", megdugtam az edzo lanyat. en ha konyvet irnek, nem a koncert/kefeles aranyt fenyeznem, mert az maz hivalkodasra valo, csereben nem tartalmas, aki meg olvassa, annak meg nem elvezet.

ha maradt volna az "urban a sportolo" temanal, annak en tobb ertelmet latnam, leirna az akkori meg a most tapasztalt viszonyokat, talan olvasmanyos formaban eladhato lenne, de felek tole, hogy nem erre lesz kihegyezve a konyv, hanem a nevere es a szaftos storykra. teny, hogy igy valszeg nagyobb lesz az eladott darabszam, mint nelkule, de gagyi lesz az biztos...
kubatov takarodj!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.13. 13:48

inreallife írta:

az uszo ciganylany sem arrol irt, hogy mekkora geniusz, hanem arrol, hogy kivel fekudt le. a reklam nem arrol szolt, hogy mekkora uszo volt, hanem arrol, hogy hires emberrel is lefekudt. nekik ez a piackepes "tudas", megdugtam az edzo lanyat. en ha konyvet irnek, nem a koncert/kefeles aranyt fenyeznem, mert az maz hivalkodasra valo, csereben nem tartalmas, aki meg olvassa, annak meg nem elvezet.

ha maradt volna az "urban a sportolo" temanal, annak en tobb ertelmet latnam, leirna az akkori meg a most tapasztalt viszonyokat, talan olvasmanyos formaban eladhato lenne, de felek tole, hogy nem erre lesz kihegyezve a konyv, hanem a nevere es a szaftos storykra. teny, hogy igy valszeg nagyobb lesz az eladott darabszam, mint nelkule, de gagyi lesz az biztos...

Megmondom őszintén, hogy Szepesi Nikolett nevétől is öklendezni kezdek. Az ilyen könyveket két kézzel tolom el magamtól, ott rohadjon meg a saját levében, ahol van. Nem azt mondom, hogy esténként a Bibliát forgatom, de akinek ez kell, számomra egy igénytelen szar.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.12.13. 15:18

BlancoAgilon38 írta:Megmondom őszintén, hogy Szepesi Nikolett nevétől is öklendezni kezdek. Az ilyen könyveket két kézzel tolom el magamtól, ott rohadjon meg a saját levében, ahol van. Nem azt mondom, hogy esténként a Bibliát forgatom, de akinek ez kell, számomra egy igénytelen szar.

jaja, az lesz az, nem jutott eszembe a neve. szerintem igy akart bejelentkezni kovinal egy szerepre...
lehet urban is arra aspiral? fene sem erti ezeket a celebeket...
kubatov takarodj!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.13. 15:22

inreallife írta:
BlancoAgilon38 írta:Megmondom őszintén, hogy Szepesi Nikolett nevétől is öklendezni kezdek. Az ilyen könyveket két kézzel tolom el magamtól, ott rohadjon meg a saját levében, ahol van. Nem azt mondom, hogy esténként a Bibliát forgatom, de akinek ez kell, számomra egy igénytelen szar.

jaja, az lesz az, nem jutott eszembe a neve. szerintem igy akart bejelentkezni kovinal egy szerepre...
lehet urban is arra aspiral? fene sem erti ezeket a celebeket...

Jó név a guided missile. Irányított rakéta. Összegyújteni egy helyen őket és bomba! Most őszintén, Győzike mire vitte volna az agyával? Vagy amikor lealázták a Fresh lányokat élőben? Énekeljetek már valamit...khm...khm...nem vagyunk beskálázva. Ott ült még Dolly, aki egy levegővétel után kinyomta a Chiao Marinát hiba nélkül. A kurva picsának se kellenek ezek a szarok.

Jaj Istenem, a 31-s csatornára kattintottam, Celeb vagyok, ments ki innen...Kabát Petike...Nem lehetne oda egy bomba, hogy ezek pölö nyom nélkül....?

Vissza: “www.nb1.hu”