Hemingway elmondta, lesz-e még Rossi a Honvéd edzője

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.12. 11:45

Budapest - A tulaj szerint szlovák faluba ment az edző.

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa volt a reggeli Start vendége, az ott elhangzottakból az nso.hu készített összeállítást.

„Nem szabad összetéveszteni a büszkeséget a szegénységgel– kezdte mondandóját George F. Hemingway. – A klub költségvetése meghatározott, ha valaki adna nekem két-hárommilliárd forintot, persze elkölteném. Erik van der Meer nyilatkozata olyan pont volt, ami megengedte, hogy felbontsuk a szerződését. Akkor döntöttem a vezetőedző menesztéséről, amikor megerősítették nekünk, hogy valóban interjút adott. Addig úgy éreztem, három-négy oka van a gyenge szereplésünknek, s az edző csak az egyik tényező volt. Az interjú valós volt, Van der Meer tisztában volt a helyzettel. Sohasem szoktam melegítőt viselni. Amikor az izraeli miniszterelnök a stadionban volt, nem voltam jelen a Bozsikban, tehát nem találkozhattam vele.”

„Van der Meer nem keresett többet, mint Marco Rossi. Az ötezer euró mágikus határ, ennél többet nem fizetnénk a legjobb játékosunknak sem. Nincs különbség magyar és külföldi edző között. Egy bizonyos összeget felajánlunk, van aki elfogadja, van aki nem. Nem az útlevél alapján döntünk. Biztosan van három-négy magyar szakember, aki alkalmas lenne Honvéd-trénernek.”

„Kizártnak tartom, hogy Marco Rossi visszatérjen Kispestre. Rossi jó munkát végzett, jó véleményem van róla. A több pénz miatti távozása, illetve ahogyan elment számomra nem volt gusztusos. Februárban – amikor még nem voltunk bajnokok – hosszabbítani akartunk vele. Marco megsértődött, több pénzt szeretett volna. Egy hónap múlva ismét megkerestük egy hosszabbítási ajánlattal, de ő teljesen elzárkózott. Május elején még egyszer jeleztük neki, szeretnénk, ha maradna, de nem volt hajlandó változtatni álláspontján. Aztán elment egy szlovák faluba edzőnek, csak a pénz miatt. Nem is Dunaszerdahelyen lakik, hanem Pozsonyban. Ha Dunaszerdahely izgalmas hely lenne, ott élne” – tette hozzá a kispestiek első embere, aki Davide Lanzafaméról és a Honvéd leendő új stadionjáról is szót ejtett.

Urbán Flórián vallomása az alkoholról és a kokainról - NB1.hu

Urbén Flórián vallomása az alkoholizmusról és a kokainról

Adamek
Flegma

Re: Hemingway elmondta, lesz-e még Rossi a Honvéd edzője

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.12.12. 12:07

"Ha Dunaszerdahely izgalmas hely lenne, ott élne”
vagy a Blahán ha az izgalmak érdekelnék

szerintem Gyuri bá megőrült, de ez csak egy tipp
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.12.12. 12:59

Ez mekkora csicska te jó Isten!
Go Gunners Hajrá Videoton

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.12.12. 19:05

Remélem lesz,csak ahhoz ennek a görénynek el kell tűnnie Kispestről. Amikor már kezdett normálisnak tűnni(tavasszal) kiderült,hogy semmit nem változott.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.12.12. 19:21

Dunaszerdahely amúgy izgalmas hely. Felvidéki barátom szerint igen sok maffiózó él arrafelé.
De nem ez a lényeg. Lekezelő, és hamis volt mindkét jelző. Nem szlovák, mert a lakosságának döntő többsége magyarnak vallja magát. Nem falu, mert harmincezres város.
Az meg, hogy Rossi hol lakik, szerintem nem lényeges. Gondolom (de én kérek elnézést, ha tévednék) mikor a Honvédnál dolgozott, akkor nem Kispesten lakott.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.12.13. 22:12

Kép
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.12.14. 02:09

Savaria1919 írta:Dunaszerdahely amúgy izgalmas hely. Felvidéki barátom szerint igen sok maffiózó él arrafelé.
De nem ez a lényeg. Lekezelő, és hamis volt mindkét jelző. Nem szlovák, mert a lakosságának döntő többsége magyarnak vallja magát. Nem falu, mert harmincezres város.
Az meg, hogy Rossi hol lakik, szerintem nem lényeges. Gondolom (de én kérek elnézést, ha tévednék) mikor a Honvédnál dolgozott, akkor nem Kispesten lakott.

Ha emlékszel a kilencvenes évek legvégére, akkor elmondható, hogy Dunaszerdahely ebből a szempontból igen durva hely. 1999-ben a komplett Pápay-klánt (tíz ember) mészárolták le a Fontána bárban.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.14. 02:12

HattoriHanzo írta:
Savaria1919 írta:Dunaszerdahely amúgy izgalmas hely. Felvidéki barátom szerint igen sok maffiózó él arrafelé.

Ha emlékszel a kilencvenes évek legvégére, akkor elmondható, hogy Dunaszerdahely ebből a szempontból igen durva hely. 1999-ben a komplett Pápay-klánt (tíz ember) mészárolták le a Fontána bárban.

Éccakás vagy? :)

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.12.14. 02:21

BlancoAgilon38 írta:
HattoriHanzo írta:

Jaja. :)
Végig is olvastam a tavalyi indexes összefoglalót a felvidéki maffiáról.

http://index.hu/kulfold/2016/07/18/a_fe ... es_titkai/
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.12.14. 02:40

HattoriHanzo írta:
BlancoAgilon38 írta:
HattoriHanzo írta:Ha emlékszel a kilencvenes évek legvégére, akkor elmondható, hogy Dunaszerdahely ebből a szempontból igen durva hely. 1999-ben a komplett Pápay-klánt (tíz ember) mészárolták le a Fontána bárban.

Jaja. :)
Végig is olvastam a tavalyi indexes összefoglalót a felvidéki maffiáról.

http://index.hu/kulfold/2016/07/18/a_fe ... es_titkai/

:)

De szeretném, ha meghúznád a hajam...

Vissza: “www.nb1.hu”