Adamek írta:Ferencváros // Man Utd írta:John McClane írta:Ennyi.Ügyesen kell meghatározni a célokat és akkor nincs gond,két olyan játékost kell majd pótolni az átigazolási időszakban,akik szinte nem is játszanak.Ügyes.
Meg Priska személyében egy olyat, aki sajnos szokott játszani.
Priskinért jár a faszkorbács minden kedves érintettnek, elképesztő véletlenszerűek lehetnek a szakmai döntések, egy igazolási szezonban kiszúrják Páncélt aki nagyjából három osztállyal van az nb1 előtt és idecibálják Priskint aki az öregfiúkból is kilógna sebességileg
aztán ott van Böde is, jó srác, szeretjük meg minden, de a vak is láthatja, hogy korán beleöregedett, most kellett volna hosszabbítás helyett érdemei elismerése mellett hazaengedni Paksra ahol lehetne még 2-3 éve vezérként évadonként 8-10 góllal, így meg fogatlan óriás oroszlánként fog kapni valami hajnalszintű meccsszámot értékelhető pillanat nélkül
igy van. priskinnel szerintem a "valogatott jatekos leigazolasa" lebegett a szemuk elott. tehat tokmindegy mit es hogyan jatszott az aktualis csapataban, nekik kellett, hogy a fradi X jatekost ad a valogatottba, mintha a felcsuti akademia lennenk. szereptevesztes.
amugy az igazolasaink nem sultek el most olyan rosszul.
- priskin, 30 eves, ? euro, pillanatnyilag o a legtobb valogatott gol szerzoje az aktivak kozott, ennyit lehet rola elmondani. meg az eb felkeszules alatt is csatarokra hasonlito megmozdulasai voltak, tudott loni, fejelni, cselezni. talan a jatekstilus nem fexik neki, egy kontrazo csapatban lehet jobban ervenyesulne. azt elismerem, hogy nalunk csapnivalo.
- spirovski, 27, 500K euro, jo spiler, vele nyertunk. tud loni, lat a palyan, esszel faultol. remelem nem 2 eves kontraktja van.
- rui perdo, 28, free, meg kell mondjam, en nem lattam belole eleget. amikor jatszott, akkor eppen a csapat is godorben volt, de szerintem tudott olyat, amivel hasznunkra volt. paintsil egyertelmuen kiszoritotta a kezdobol, de hogy 20 percekre sem jut szohoz, az gaz. lehet a kispad neki keves, de ha be sem rakjak tuti nem marad, pedig paintstil jo esellyel tavozni fog, es nehez lesz hasonlot igazolni. en forsziroznam, hogy maradjon meg a faszi, nem rossz o sem.
- bole, 27, free, o sem jatszott sokat, amikor jatszott nagy lendulettel nyomta, bar szerintem ilyen suljicra hajazo jatekos o. kicsi, vezna, rohangalos. vannak szituaciok, amikor hasznos lehet, de nalam a tipikus kispados jatekos.
- gorriaran, 22, ? euro, na peldaul o is telitalalat. plane amiota doll is rajott, hogy minden delamerikai egyben csatar is, csak van amelyik hatul jatszik. iszonyat teherbirasu, nagyon jo jatekos, vele is sokat nyertunk. ha nagy adam csak fele ilyen jo lenne 22 evesen, de orulnek neki. mar mosr alairatnek vele egy 4-5 eves szerzodest...
- otigba, 24, ? euro, rola felemas velemenyem van. amikor idejott en csak lestem, hogyan dobalja magat minden koccanas utan. nem volt meggyozo. azota ezt mar tobbnyire hanyagolja, most az emberfogas az, amit meg kene tanulnia, en a hetvegen is lattam egy velemenyes esetet, csodalkoztam is, hogy nem fujtak ra, mert ellenunk mindent le szoktak fujni, ha fujhato, kassai biztos befujta volna. viszont az ellenfel csatarai sorban nyilatkozzak, hogy nehez ellene jatszani. eros, magas, jol fejel, mar a helyezkedesi hibak sem jellemzoek ra. en azt gondolom az elejen nagyobb volt a fustje, mint a langja, de mostanra osszeallt a faszi, masszivabb lett a vedelem is, megugye elotte is jobb lett a szures, kisebb a nyomas rajta. par fejesgolt azert varnek tole, varga igen jol ivelget a rogzitett szituaciokbol.
- paintsil, 19, kolcson, o a telitalalat. annyira jo a srac, hogy a tobbiek jo teljesitmenye soxor feledesbe merul. mondanam, hogy miatta erdemes jegyet venni, de a kurva scannert csak az ultra szektoroknal szereltek le, kisgyerekkel azert nem megyek oda. pedig berletet is vennek.
- pedroso, 23, kolcson, o is hozza, amit kell. masfajta bal bekkjeink voltak eddig, o nem szaladgal az alapvonalig, nem cselez, ha kereszteznek, akkor visszahuzza a lasztit. ellenben tokeletesen semlegesiti az oldalat. szerintem vele pont a nemzetkoziben jarnank jol, ahol beszorulunk idonkent, mert nagyon stabil a faszi. sternbergnel jobb, ha valasztani kell.
- blazic, 24, ? euro, mint egy csendes bergyilkos. vegzi a dolgat, keves hibaval, tuleloket nem hagy. otigbaval szemben o abszolut nincs rivaldafenyben, en megis jobbnak latom nala. valamelyik meccsen levette a keresztvizet rola hajdu b, de szerintem o is egy nagyon jo igazolas volt. reg volt ilyen jo kozephatved parosunk.
osszesegeben fiatal, de jo jatekosokat igazoltunk a nyaron, nagy reszuket sikerult a taktikaba is beleilleszteni. szerintem nekunk van a legjobb kezdo csapatunk az nb1-ben, en a kispadot erzem rovidnek. sajna ezek nem magyarok. nem tudom, hogyan lehetne tobb magyart belerakni, az ilyen patkai meg ilyenek is csak kenyszermegoldasok a vidinel pl. nem is tudnek hirtelen most olyan posztot mondani, ahova egy magyar jatekos beferne az nb1-bol. ugy latszik a zsoldosok jobbak, mint a hazai felhozatal, ez kiabrandito. mostmar lassan 8 eve hullik a fidesz fele penzeso a fociba, es nincs ertekelheto up koru jatekos. felreertesek elkerulese vegett, az akademiak 12 eves kortol kezdik a kepzest szerte a vilagban.
a csapatra visszaterve, most kene egy nemzetkozileg is ertekelheto csatarra szert tenni, hogy ne a nyari alapozas es selejtezo kozben kelljen cipot rendelni neki...