Ezt üzente az NB II volt gólkirálya Bödének és Priskinnek

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.04. 15:58

Budapest - Az lesz velük, mint Bajzáttal és Márkussal?

A Ferencváros labdarúgója, Lovrencsics Balázs nagyon őszintén válaszolt az M4 Sport Góóól!! 2 című műsorában Hajdú B. Istvánnak arra a kérdésére, mit gondolt, mennyit fog játszani a zöld-fehérek két válogatott támadója, Böde Dániel és Priskin Tamás mögött.

„Megmondom őszintén, tudtam, hogy nem sokat” – kezdte válaszát az előző szezonban a Soroksár játékosaként NB II-es gólkirályi címet szerző csatár, aki Böde sérülése miatt kezdőként kapott lehetőséget a Videoton elleni bajnokin.

„Két rutinos, tapasztalt játékos volt előttem, nekem pedig a Ferencvárosnál volt szerződésem, így az lebegett a szemem előtt, hogy csak ott játszhassak. Teljesen mindegy volt, hogy mennyit. Ez az évem úgy gondolom, hogy az NB I-hez való hozzászokás jegyében telik majd” – mondta a 26 éves futballista, akinek nem új a csapaton belüli versenyhelyzet.

„Ült már mögöttem egy Bajzát Péter és egy Márkus Tibor is a padon. Tehát nagyon remélem, hogy idővel itt is be tudom verekedni magam a kezdőbe, de ehhez is idő kell.”

Nagy Dominik: Videoton? - NB1.hu

Nagy Dominik hazatér

MindigÚjpest
fanatikus

Re: Ezt üzente az NB II volt gólkirálya Bödének és Priskinnek

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.12.04. 16:16

26 éves korában akarja szokni az nb1 légkörét. Hatalmas játékos.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.12.04. 17:02

MindigÚjpest írta:26 éves korában akarja szokni az nb1 légkörét. Hatalmas játékos.

"Ült már mögöttem egy Bajzát Péter és egy Márkus Tibor is a padon."
őrület
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.12.04. 17:54

SuperDepor írta:
MindigÚjpest írta:26 éves korában akarja szokni az nb1 légkörét. Hatalmas játékos.

őrület

Nem fikáznám. Valószínűleg nagy karrier már nem áll előtte, de most akár meg is ragadhatja a lehetőséget. Adamo kb. ennyi idősen szállt le a targoncáról Párizsban, és ment el Belgiumba focizni. A többi ismert.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

derfel
Ifista

HozzászólásSzerző: derfel » 2017.12.04. 18:10

Cselszky írta:
SuperDepor írta:

őrület

Nem fikáznám. Valószínűleg nagy karrier már nem áll előtte, de most akár meg is ragadhatja a lehetőséget. Adamo kb. ennyi idősen szállt le a targoncáról Párizsban, és ment el Belgiumba focizni. A többi ismert.

Mindenki ismeri a sztorit. Aki mégsem, annak csak annyit, hogy utána babahintákat kezdett el gyártani. Mi is vettünk egy ilyet, és tényleg megéri az árát, ajánlom.
"Ami az állatszelídítõ a fenevadak ketrecében, ami a hindu kígyóbûvölõ a csúszómászói között, ami a lóidomár a fék nem szokta szilaj ménnel szemben: – az a „lélekidomár” a lelkes állatok világában."
KISPEST

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.12.04. 18:48

Cselszky írta:
SuperDepor írta:

őrület

fikázásnak nem mondanám, csak olyan vicces volt ez a két név, Bajzát és Márkus ,másfelől egy NB II gólkirályi cím után valami középszintű első osztályú csapatot kéne megcéloznia, bár nem tudom, h Soroksáron milyen minőségben játszott - a Soroksár hivatalosan is a Fradi fiókcsapata (?) fingom nincs és ezért került az FTC-hez vagy csak egy hétköznapi igazolás kapcsán, mert ha utóbbi akkor nem volt jó döntés
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.12.04. 20:51

derfel írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:"Ült már mögöttem egy Bajzát Péter és egy Márkus Tibor is a padon."
őrület

Mindenki ismeri a sztorit. Aki mégsem, annak csak annyit, hogy utána babahintákat kezdett el gyártani. Mi is vettünk egy ilyet, és tényleg megéri az árát, ajánlom.

Még lehet tudsz jelentkezni:

https://www.jegy.hu/program/stand-up-kl ... igad-46597
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.12.04. 21:05

SuperDepor írta:
Cselszky írta:
SuperDepor írta:"Ült már mögöttem egy Bajzát Péter és egy Márkus Tibor is a padon."
őrület

fikázásnak nem mondanám, csak olyan vicces volt ez a két név, Bajzát és Márkus ,másfelől egy NB II gólkirályi cím után valami középszintű első osztályú csapatot kéne megcéloznia, bár nem tudom, h Soroksáron milyen minőségben játszott - a Soroksár hivatalosan is a Fradi fiókcsapata (?) fingom nincs és ezért került az FTC-hez vagy csak egy hétköznapi igazolás kapcsán, mert ha utóbbi akkor nem volt jó döntés

kölcsönben volt Soroksáron, onnan rendelte vissza valami félőrült a nyáron
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2017.12.04. 21:08

SuperDepor írta:

őrület

elképesztő karrier

derfel
Ifista

HozzászólásSzerző: derfel » 2017.12.05. 07:34

Reginald McFreez írta:
derfel írta:
Cselszky írta:Nem fikáznám. Valószínűleg nagy karrier már nem áll előtte, de most akár meg is ragadhatja a lehetőséget. Adamo kb. ennyi idősen szállt le a targoncáról Párizsban, és ment el Belgiumba focizni. A többi ismert.

Köszi, tényleg!
De maradok a szakmámnál, a képkeretezésnél. Most nagyon durván beindult a business.
Meg kicsit sokallom is a jegy árát.
"Ami az állatszelídítõ a fenevadak ketrecében, ami a hindu kígyóbûvölõ a csúszómászói között, ami a lóidomár a fék nem szokta szilaj ménnel szemben: – az a „lélekidomár” a lelkes állatok világában."
KISPEST

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.12.05. 07:48

derfel írta:
Reginald McFreez írta:
derfel írta:Mindenki ismeri a sztorit. Aki mégsem, annak csak annyit, hogy utána babahintákat kezdett el gyártani. Mi is vettünk egy ilyet, és tényleg megéri az árát, ajánlom.

Köszi, tényleg!
De maradok a szakmámnál, a képkeretezésnél. Most nagyon durván beindult a business.

Ha fellépsz, akkor nem kell jegyet venned szerintem.

Karácsony előtt kergül meg a piac, vagy más oka van?
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

derfel
Ifista

HozzászólásSzerző: derfel » 2017.12.05. 08:56

Reginald McFreez írta:
derfel írta:
Reginald McFreez írta:Még lehet tudsz jelentkezni:

Köszi, tényleg!

Ha fellépsz, akkor nem kell jegyet venned szerintem.

Karácsony előtt kergül meg a piac, vagy más oka van?

Persze, hogy az ünnepek miatt. Évközben csak üldögélek egymagamban a Dereglye utcai kisboltomban, és nem találom a helyem. Néha meglátogat öreg barátom, Konrád bácsi a sarki köszörűs, és együtt adomázunk (adamózunk?)sosem volt történeteken. Most viszont, mindenki csak kereteztetni akar. Furcsa egy világ ez!
Ja, nem pénzes? Akkor viszont lámpalázas vagyok.
KISPEST

Vissza: “www.nb1.hu”