A szurkolói által gyűlölt ellenfélhez megy a Fradi az utolsó fordulóban - program

nb1.hu12
Toborzórajáró

A szurkolói által gyűlölt ellenfélhez megy a Fradi az utolsó fordulóban - program

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.03. 17:22

Magyarország - Szárnyalóhoz utazik a Vidi.

Akármilyen színvonalú meccsei vannak, akármennyire tesznek meg mindent a szurkolók távoltartására egyesek, az NB I akkor is a mi kis bajnokságunk és akkor is az összes többinél jobban szeretjük. Meg ugye a legjobb és a legizgalmasabb is.

Éppen ezért vagyunk már most szomorúak amiatt, hogy a jövő hétvégén véget ér a  2017-es évad. Reméljük, azért kellenek a fűtött pályák, hogy eltöröljék a téli szünetet!

Az utolsó forduló tartogat bőven izgalmas párosításokat.

Kezdjük rögtön az év utolsó meccsével. Azt mindenki tudja, hogy a fradisták az újpestieket gyűlölik a legjobban (az érzelem kölcsönös), de ha van olyan csapat, amelyik ezen a listán szorosan a lilákat követi (sőt, néha egyeseknél az élre is kerül), az a Vasas. Egyrészt azért, mert Kádár János kedvenc csapata volt, másrészt azért, mert amikor a Ferencvárost kizárták az élvonalból, akkor a Vasas folytathatta az  NB I-ben. És ezért a fradisták az angyalföldieket hibáztatják. Evidens, hogy a rangadó Újpesten lesz...

A Videoton a szárnyaló Haladáshoz látogat, a harmadik Loki újoncot fogad. A bajnok otthon búcsúzik és Kelet-Magyarország rangadójára is sor kerül.

Az utolsó őszi forduló programja és a bajnokság állása a linkre kattintva érhető el.

Volt egy kis izmozás a Fradi-Vidin - videó - NB1.hu

Balhé a Fradi-Vidin

Cselszky
Aranylabdás

Re: A szurkolói által gyűlölt ellenfélhez megy a Fradi az utolsó fordulóban - program

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.12.03. 17:45

"a harmadik Loki újoncot fogad"

Köszi. Tájékozódni meg véletlenül se hozzátok járjon az ember...
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: A szurkolói által gyűlölt ellenfélhez megy a Fradi az utolsó fordulóban - program

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.12.03. 18:11

Cselszky írta:"a harmadik Loki újoncot fogad"

A cikkek címéből és a jellemző tartalomból kiindulva szerintem a megújulás nevében egy life.hu (de lehet, hogy mindenegyben blog?) cikkgyártót és a leghülyébb fradi ultrát vették fel...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.12.03. 19:00

ráadásul senkit nem fogadtok, hanem vendégek lesztek, de ilyen mélyreható részletekbe ne is menjünk bele
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Clark
Sztár

HozzászólásSzerző: Clark » 2017.12.03. 23:30

Provokáló cikk, semmi baja egymással a Vasas és a Fradi táborának.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.12.03. 23:50

Clark írta:Provokáló cikk, semmi baja egymással a Vasas és a Fradi táborának.

Kép
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.12.04. 06:47

:lol:
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2017.12.04. 07:01

Reginald McFreez írta:

A cikkek címéből és a jellemző tartalomból kiindulva szerintem a megújulás nevében egy life.hu (de lehet, hogy mindenegyben blog?) cikkgyártót és a leghülyébb fradi ultrát vették fel...

Én komolyan kezdem élvezni ezeket a cikkeket.
HAJRÁ HALI!

imici
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: imici » 2017.12.04. 09:42

Azta de kemény cím. Dúrva. Remélem a karácsony nem marad el mert már mindkét gyerekemnek tudom hogy nem tudom mit veszek
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

G_Gergely
Serdülõ

HozzászólásSzerző: G_Gergely » 2017.12.04. 10:10

Minek kell kelteni a feszültséget...Most megtudták az angyalföldiek hogy a zöldek nem szeretik Kádár Jánost így megint elmérgesedik a viszony a két tábor közt...Az a része viszont jogos hogy a fradit a Vasas miatt zárták ki a 2.osztályba!!! ...LOOOOL... azt már meg sem említem hogy a Loki újoncot fogad mert a végén még a Vidi és a Haladás szurkolói közt is elmérgesedik a viszony!!!

imici
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: imici » 2017.12.04. 10:13

G_Gergely írta:Minek kell kelteni a feszültséget...Most megtudták az angyalföldiek hogy a zöldek nem szeretik Kádár Jánost így megint elmérgesedik a viszony a két tábor közt...Az a része viszont jogos hogy a fradit a Vasas miatt zárták ki a 2.osztályba!!! ...LOOOOL... azt már meg sem említem hogy a Loki újoncot fogad mert a végén még a Vidi és a Haladás szurkolói közt is elmérgesedik a viszony!!!

Nehogy azt mond hogy a Vidi állítja meg a Haladást mert az már szerintem kemény politika
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

G_Gergely
Serdülõ

HozzászólásSzerző: G_Gergely » 2017.12.04. 12:11

imici írta:
G_Gergely írta:Minek kell kelteni a feszültséget...Most megtudták az angyalföldiek hogy a zöldek nem szeretik Kádár Jánost így megint elmérgesedik a viszony a két tábor közt...Az a része viszont jogos hogy a fradit a Vasas miatt zárták ki a 2.osztályba!!! ...LOOOOL... azt már meg sem említem hogy a Loki újoncot fogad mert a végén még a Vidi és a Haladás szurkolói közt is elmérgesedik a viszony!!!

Nehogy azt mond hogy a Vidi állítja meg a Haladást mert az már szerintem kemény politika

A politikának meg ugye nincs helye a lelátón!!! Vagyis a Haladás megállíthatatlan!!!

Apuka
Profi

HozzászólásSzerző: Apuka » 2017.12.04. 18:22

Az hát!
Kádár elvtárs 50 éve volt Vasas drukker, A Fradit meg azért meszelték ki, mert ki akarták meszelni, nem azért, hogy helyet csináljanak a Vasasnak.

Vissza: “www.nb1.hu”