John McClane írta:Remélhetőleg a Fradi,bár pár hete erre nem sok esélyt láttam,de szerencsére ez a Nikolics sem egy géniusz.
Mondjuk mivel az nb1-ről van szó bármi lehet,akár egy 3. opció is,ki tudja,hogy alakulnak a keretek,kinél milyen botrány lesz...Herczeggel például a Debrecent sem írnám le,voltak olyan időszakok,amikor ők voltak a legjobbak játékban és a Fradinál meg a Videotonnál is bőven benne van a hullámvölgy.
igy aladva egyet a meccsre az a velemenyem, hogy most latszott igazan, mitol olyan kurva gyenge a magyar foci. juhasz es fiola olyan szintre ment kretensegben, hogy az csak na. egesz egyszeruen ugy be voltak szarva, amikor gorriaran, pancel, vagy varga robogott felejuk, vagy el mellettuk, hogy a teleszart gatyajukat csak az otromba durvasagaikkal probaltak kompenzalni. en azt hittem, hogy amikor fiola az elso teljesen jogos sargaja utan a lelatora lotte a labdat, akkor mar mehet is zuhanyozni, ivanyi vagy 5* mutatta neki, hogy ez volt az utolso.
azt sem ertem juhasz hogy maradt a palyan, azokat a konyokosoket, amiket a 0 golos lovrencsicsnek, meg pancelnak kiosztott, azert priskin parosaval szokta kapni a sarga lapokat. lovrencsics ugy jott le a palyarol, mint akit meglincseltek, vagy kenyszervallattak a moszad ugynokok. kemeny volt a meccs, de a durvasag a vidi reszerol szerintem tobbszor atlepte a hatart. ennyire voltak beszarva, mintha a magyar valogatottat lattam volna, az elmult evtizedben. a sepovic az nalam is csak sarga volt.