Gólokat ajándékoztak a Ferencvárosnak

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.04. 06:48

Budapest - Érthető, hogy dühös volt a csapatkapitány.

Szombat este legyőzte, így pontszámban utolérte az éllovas Videotont a Ferencváros. Juhász Roland, a vendégek csapatkapitánya szomorúan és dühösen beszélt a mérkőzésről az M4 Sportnak.

„Két ellentétes félidő volt, és sajnos mindkettőben ajándékoztunk egy gólt a Fradinak. A nehezebb kezdés után fel tudtunk állni, de sajnos akkor kaptuk a harmadik gólt, amikor jobban játszottunk és a játék képe alapján biztos voltam benne, meglesz a döntetlen. Túl kell tennünk magunkat minél előbb ezen a meccsen, hiszen a jövő héten is fontos összecsapás vár ránk. Sok gólt kaptunk ezen a héten és a játékunk sem olyan volt, amilyennek terveztük” 

A szurkolói által gyűlölt ellenfélhez megy a Fradi az utolsó fordulóban - program - NB1.hu

Az utolsó NB I-es forduló programja

Adamek
Flegma

Re: Gólokat ajándékoztak a Ferencvárosnak

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.12.04. 09:21

az igaz, hogy az első és a harmadik gólunk otromba védelmi hiba volt, de Dibusz is igen nagyvonalú volt a kapottnál
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

imici
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: imici » 2017.12.04. 09:37

Adamek írta:az igaz, hogy az első és a harmadik gólunk otromba védelmi hiba volt, de Dibusz is igen nagyvonalú volt a kapottnál

Válogatott szempontból jobban örültem volna ha Fiola cserét kér még Páncél gólja előtt...
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.12.04. 09:58

imici írta:
Adamek írta:az igaz, hogy az első és a harmadik gólunk otromba védelmi hiba volt, de Dibusz is igen nagyvonalú volt a kapottnál

Válogatott szempontból jobban örültem volna ha Fiola cserét kér még Páncél gólja előtt...

hát nem egy Szabó János annyi biztos
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

imici
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: imici » 2017.12.04. 10:10

Adamek írta:
imici írta:

hát nem egy Szabó János annyi biztos

Ez a válogatott rákfenéje... Kellene valami gyógyszer de úgy néz ki hogy egy fiola nem elég...
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd

Vissza: “www.nb1.hu”