És akkor Thomas Doll elmondta a véleményét a büntetésekről és a nézőszámokról

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.12.03. 11:00

Budapest - A felcsútit is megemlítette.

Tegnap este remek meccsen verte meg a Ferencváros 3-1-re a Videotont, sikerüknek köszönhetően a zöld-fehérek szerzett pontok számában utolérték a fehérváriakat. Thomas Doll, az FTC szakvezetője azonban nem csak a mérkőzést elemezte az NSO jelentése szerint.

"Szenvedélyes Ferencvárost láttunk a pályán, nagyon büszke vagyok a játékosokra. Mindazt, amit a héten megbeszéltünk, elhatároztunk, a fiúk nagyszerűen megvalósították a pályán. Szeretem azt látni, ha van szenvedély a játékunkban, kezdeményezünk, nem pedig kivárásra játszunk, és ma ez történt. Nem tudok senkit sem kiemelni, az egész csapat dicséretet érdemel Dibusz Dénestől Lovrencsics Balázsig, nagyszerűen játszott mindenki. Szép támadásokat, gyönyörű egy az egy elleni akciókat és gólokat láthattunk. Anélkül, hogy arrogánsnak tűnnék, véleményem szerint teljesen megérdemelt a győzelmünk. Örülök, hogy nem hagytuk ellépni a Vidit a téli szünet előtt. Tényleg csak ennyi negatívum történt ma este. Ha megnézzük a többi mérkőzést, a Puskás Akadémia mindössze 700, a Paks 800 ember előtt játszott. Ez nem tesz jót a futballnak. Ma megtelhetett volna az aréna, mint a Debrecen ellen. Ezt a jövőben máshogy kellene szabályozni, mert a fiúk megérdemlik, hogy jó hangulat legyen Magyarország egyik legszebb stadionjában."

Fradi-Vidi: kiálltak a bentiek a kinn rekedt Fradi Tábor mellett - NB1.hu

Fradi-Vidi: kiálltak a bentiek a kinn rekedt Fradi Tábor mellett

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: És akkor Thomas Doll elmondta a véleményét a büntetésekről és a nézőszámokról

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.12.03. 11:09

És akkor? Komolyan? És akkor? Meddig akartok már süllyedni színvonalban? Annyi lehetőség lett volna a megújulásra , miért ezt a legótvarabb utat választottátok?
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Cselszky
Aranylabdás

Re: És akkor Thomas Doll elmondta a véleményét a büntetésekről és a nézőszámokról

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.12.03. 11:26

Reginald McFreez írta:És akkor? Komolyan? És akkor? Meddig akartok már süllyedni színvonalban? Annyi lehetőség lett volna a megújulásra , miért ezt a legótvarabb utat választottátok?

Ezt most nem sikerült dekódolnom.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.12.03. 11:29

Cselszky írta:
Reginald McFreez írta:És akkor? Komolyan? És akkor? Meddig akartok már süllyedni színvonalban? Annyi lehetőség lett volna a megújulásra , miért ezt a legótvarabb utat választottátok?

Ez a szutykos aljbulvár címadási stílus... Így... így... így... sokkoló, botrány, és most jön az "és akkor". Kibaszottul irritáló. Amikor elkezdett döglődni a honlap, akkor nyilván szükség volt valami változásra. Kitalálhattak volna valami eredetit, vagy elkezdhettek volna komyol újságírói munkát, vagy valami, de ők ezt az aljabulvár szart választották...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.12.03. 11:39

Reginald McFreez írta:
Cselszky írta:

Ez a szutykos aljbulvár címadási stílus... Így... így... így... sokkoló, botrány, és most jön az "és akkor". Kibaszottul irritáló. Amikor elkezdett döglődni a honlap, akkor nyilván szükség volt valami változásra. Kitalálhattak volna valami eredetit, vagy elkezdhettek volna komyol újságírói munkát, vagy valami, de ők ezt az aljabulvár szart választották...

Jahh... Figyelmetlen voltam.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Vissza: “www.nb1.hu”