Cselszky írta:just írta:Cselszky írta:Dobogón telelünk. Beszarok.
Meg is érdemlitek! Grat!
Köszi.
Nem tudom, mi történt veletek. Eléggé megcsúszott a Vasas az utóbbi időben. Ellenünk elég feltűnő volt, hogy pár játékosotok nem nagyon akart focizni, kicsit edzőbuktatás-jellegű volt a hozzáállás.
Kiestünk. Nincs edzőpályánk, egy dühöngőben edzünk, ahol pontrúgásokat se lehet gyakorolni, tele vagyunk sérülttel, egy 80 éves ember a csapatorvos, és az általam eddig nagyra tartott Oenning nem tud a 3-4-3-an kívül mást játszatni, amit mindenki már röhögve kiismert. Láthatóan meg van zavarodva, teljesen kicsúszott a csapat a kezéből. A Vasas az egyetlen csapat, ahol nincs edzői stáb, pályaedzőnk sincs. J. J. ragaszkodik az edzőhöz, V.M. már 5 forduló után kirúgta volna. Sajna, szerintem Oenning már nem tudja felrázni a csapatot, de fogalmam sincs ki lesz képes rá. Géza bejelentkezett, jönni akar, de én sokat nem látok benne, én nem favorizálnám. Carillo-t meg kéne próbálni, de nem hiszem, hogy képben van. Talán tavaszra valami csoda történik, de egy Vasas szurkolónak általában mindig a szégyenérzet jut, és éghet a pofája. Irígylem a többi csapat drukkereit.