HattoriHanzo írta:Maradonapoli írta:A Vidi sztem azért esett ki, mert egyengetik a csúti förmedvény kupagyőzelmét.
Innen már csak egy lépés hinni a Soros-tervben. :D
Jóvan, de az létezik.
HattoriHanzo írta:Maradonapoli írta:A Vidi sztem azért esett ki, mert egyengetik a csúti förmedvény kupagyőzelmét.
Ennyi.BlancoAgilon38 írta:HattoriHanzo írta:Maradonapoli írta:A Vidi sztem azért esett ki, mert egyengetik a csúti förmedvény kupagyőzelmét.
Jóvan, de az létezik.
Maradonapoli írta:A Vidi sztem azért esett ki, mert egyengetik a csúti förmedvény kupagyőzelmét.
ManBat írta:HattoriHanzo írta:ManBat írta:szvsz a Loki, Újpest, Felcsút trió valamelyike fogja nyerni ezek után
Én a Felcsútot nem érzem annyira jónak, hogy akár a Lokit, akár az Újpestet meg tudnák verni egy döntőben (vagy elődöntőben). Inkább tenném még ide a Honvédot vagy a Diót.
a hátsó alakzatunk a kritikus pillanatokban nálunk gyengébb ellenfelek ellen is szeret kapitulálni, lehet hogy a következő kör egyben az utolsó is lesz, úgyhogy minket kihúzhatsz, a Kispest háza tájáról a Latifus cikk alatt hasonlókat olvasok ottani fórumtársaktól
Reginald McFreez írta:ManBat írta:HattoriHanzo írta:Én a Felcsútot nem érzem annyira jónak, hogy akár a Lokit, akár az Újpestet meg tudnák verni egy döntőben (vagy elődöntőben). Inkább tenném még ide a Honvédot vagy a Diót.
a hátsó alakzatunk a kritikus pillanatokban nálunk gyengébb ellenfelek ellen is szeret kapitulálni, lehet hogy a következő kör egyben az utolsó is lesz, úgyhogy minket kihúzhatsz, a Kispest háza tájáról a Latifus cikk alatt hasonlókat olvasok ottani fórumtársaktól
Télen van egy átigazolási időszak.
Miért bádog Bódog olcsójános?ManBat írta:Reginald McFreez írta:ManBat írta:a hátsó alakzatunk a kritikus pillanatokban nálunk gyengébb ellenfelek ellen is szeret kapitulálni, lehet hogy a következő kör egyben az utolsó is lesz, úgyhogy minket kihúzhatsz, a Kispest háza tájáról a Latifus cikk alatt hasonlókat olvasok ottani fórumtársaktól
mert Leiszti aztán úgy szórja a pénzt
ManBat írta:Reginald McFreez írta:ManBat írta:a hátsó alakzatunk a kritikus pillanatokban nálunk gyengébb ellenfelek ellen is szeret kapitulálni, lehet hogy a következő kör egyben az utolsó is lesz, úgyhogy minket kihúzhatsz, a Kispest háza tájáról a Latifus cikk alatt hasonlókat olvasok ottani fórumtársaktól
Reginald McFreez írta:ManBat írta:Reginald McFreez írta:Télen van egy átigazolási időszak.
Játékost lehet igazolni pénzszórás nélkül is.
ManBat írta:Reginald McFreez írta:ManBat írta:mert Leiszti aztán úgy szórja a pénzt
Játékost lehet igazolni pénzszórás nélkül is.
abból meg lesznek a Tamás Márkok, Halmai Ramónok, Szarka Ákosok
Reginald McFreez írta:ManBat írta:Reginald McFreez írta:Játékost lehet igazolni pénzszórás nélkül is.
abból meg lesznek a Tamás Márkok, Halmai Ramónok, Szarka Ákosok
Jaj, mindig csak ez a tamáskodás...
ManBat írta:Reginald McFreez írta:ManBat írta:abból meg lesznek a Tamás Márkok, Halmai Ramónok, Szarka Ákosok
ha már egyszer ez a tisztes nevem, bocsmá'
Manbat Tamás?ManBat írta:Reginald McFreez írta:ManBat írta:abból meg lesznek a Tamás Márkok, Halmai Ramónok, Szarka Ákosok
MindigÚjpest írta:Manbat Tamás?ManBat írta:Reginald McFreez írta:Jaj, mindig csak ez a tamáskodás...
:lol:ManBat írta:MindigÚjpest írta:Manbat Tamás?ManBat írta:ha már egyszer ez a tisztes nevem, bocsmá'
Tomas Tomasovics Menbetyejev
BlancoAgilon38 írta:HattoriHanzo írta:Maradonapoli írta:A Vidi sztem azért esett ki, mert egyengetik a csúti förmedvény kupagyőzelmét.
Jóvan, de az létezik.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 32 vendég