Lipcsei Péter vs. Bódog Tamás

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.11.29. 17:18

Budapest – Ezt kérte az egyik, ezt kívánta a másik.

Mint jeleztük, 3-1-re nyert a Diósgyőr ma Soroksáron a Magyar Kupában. A DVTK honlapja a két edzőt szólaltatta meg a lefújás után:

Lipcsei Péter (Soroksár): „Rossz szezon után vagyunk, ráadásul úgy fogadtuk a DVTK-t, hogy tudtuk, ők az esélyesebbek. Azt mondtam a játékosoknak, hogy szívüket lelkület tegyék ki a pályára, és utána úgy jöjjünk be az öltözőbe, hogy egymás szemébe tudjunk nézni. Ez megtörtént, gratulálok a csapatomnak, és gratulálok a DVTK-nak is a továbbjutáshoz!”

Bódog Tamás (DVTK): „Igazi kupamérkőzést játszottunk! Az alacsonyabb osztályban játszó csapat mindig próbálja megnehezíteni a favorit helyzetét, és ma is visszaköszönt ez a szituáció. Nem mi tettük magunk számára nehézzé ezt a mérkőzést, hanem a Soroksár erejét mutatja, hogy sokáig nyílt volt a párharc. Volt egy olyan fázis, 1-1 után, amikor nem látszott az osztálykülönbség. Akkor nem voltam olyan nyugodt. A második félidőben domináltunk, tudtuk uralni a mérkőzést, ugyanakkor 1-1-nél benne volt a veszély, hogy egy kontrából, pontrúgásból újra betalál az ellenfél. Amíg nem rúgtuk meg a 2. gólt, sajnos csak a legvégén, addig egy igazi kupamérkőzést játszottunk. A jó mérkőzés kitétel túlzás, mert inkább a küzdelem dominált, de kupamérkőzésnek kupamérkőzés volt. Sok sikert kívánok a bajnokságban a Soroksárnak!”

Így értékelte a legendás Horváth Károly a Vidi kiejtését a kupából - NB1.hu

Horváth Károly értékelése

MindigÚjpest
fanatikus

Re: Lipcsei Péter vs. Bódog Tamás

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.11.30. 08:26

Szóval akkor nem bajnoki volt,Tomi báttya?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”