December 9-én szombaton 16 órától Mezőkövesden rendezik a DVTK-DVSC rangadót. A miértekről a DVTK bővebb közlést adott:

December 9-én szombaton 16 órától Mezőkövesden rendezik a DVTK-DVSC rangadót. A miértekről a DVTK bővebb közlést adott:
alehndr írta:Legszebb az lett volna, ha nálunk :lol: :lol:
SuperDepor írta:alehndr írta:Legszebb az lett volna, ha nálunk :lol: :lol:
ott akartuk valamelyik meccset - talán a Kispest ellenit, aminek aztán fel lett cserélve a pályaválasztói joga - , de ha jól tudom a nyíregyházi stadionban nem lehet NB1 meccset rendezni
Cselszky írta:Sportszakmai okok? Valami nézeteltérés lehet a háttérben.
alehndr írta:SuperDepor írta:alehndr írta:Legszebb az lett volna, ha nálunk :lol: :lol:
ott akartuk valamelyik meccset - talán a Kispest ellenit, aminek aztán fel lett cserélve a pályaválasztói joga - , de ha jól tudom a nyíregyházi stadionban nem lehet NB1 meccset rendezni
igen, nincs alácsövezve.
Libritor írta:alehndr írta:SuperDepor írta:ott akartuk valamelyik meccset - talán a Kispest ellenit, aminek aztán fel lett cserélve a pályaválasztói joga - , de ha jól tudom a nyíregyházi stadionban nem lehet NB1 meccset rendezni
igen, nincs alácsövezve.
Azért az milyen már, hogy pár éve EL-re jó, most Nb1-re nem. :)
SuperDepor írta:Cselszky írta:Sportszakmai okok? Valami nézeteltérés lehet a háttérben.
én úgy tudom, h ez már régen le volt rendezve, a pályaválasztási jog felcserélése csak vészmegoldásként jött volna szóba, ha Tállai tovább getsyskedik és egy meccsre sem adja ide
ManBat írta:Lesz ebben a sztoriban még csavar szvsz
G_Gergely írta:A leginkább kézenfekvő megoldás nyíregyháza lett volna (ha alkalmas lenne rá a stadion???)...alkalmuk lenne a nyíregyi keménylegényeknek egy csapásra két legyet ütni!!! Vagy otthon maradni!!!
SuperDepor írta:ezt már régen megbeszélték egymás között
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég