Ezt a tervezi a Fradi-Tábor a Hali-Fradira

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.11.25. 11:29

Magyarország – A vezető nem lesz ott a kerítésen.

Ma Szombathelyen játszik a Fradi, a tábor ott lesz a meccsen, de…

„Fradista barátaim, ismerőseim!

Lassan 8. éve állok a kerítésen, élvezve bizalmatokat, támogatásotokat, szereteteket. Sokszor elmondtátok, leírtátok, hogy Velem vagytok, kitartotok mellettem. Ezen dolgok nélkül, nélkületek, nem tudtam volna vezetni Magyarország legjobb táborát, a Ferencvárosi B-közepet!

Pályafutásom alatt, kaptam ugyan hideget-meleget, de összességében mindig éreztem, hogy mögöttem vannak a csoportok és a csoporton kívüli társaink is.

A Tábor talán legnehezebb 3,5éves harcában is így volt ez, ennek eredménye, hogy sikerült, amiben mindvégig hittem, a Tábor VISSZATÉRT!

A Debrecen elleni meccs a lelátón azt hiszem mindannyiunknak örök élmény marad. Sajnos a lelátón kívűl is...

Erről még mindig nem akarok, vagy nem tudok nyíltan őszintén részletesen beszélni, de ahogyan mindeddig, most is a Ferencváros érdekében cselekszem így.

A Paks ellen nem volt szervezett szurkolás, illetve a Szombathely ellen sem lesz, a megszokott formában.

Erről írnék a saját szemszögemből picit, hátha jobban megértitek.

Ezt legtöbben tudjátok, de azért leírom. Én olyan srác vagyok, aki csak akkor tud őszintén és 100%-osan csinálni valamit, ha valóban úgy érzi, szívből. Az összes lelátói döntésemben ott volt a szívem az elmúlt években, most sincs ez másképp.

Jelenleg úgy érzem, így egyszerűen nem tudok a kerítésre állni, másképp pedig nem fogok. Mert ez a “pozíció” ennél sokkal többet jelent számomra, minthogy így meggyalázzam.

DE!

Nem szeretném, ha bárki azt érezné cserben hagytam, vagy a csoportok cserben hagyták volna a Tábort. Mi így együtt alkotunk egy nagy egészt! Együtt is fogjuk megoldani a problémákat!

Szombathelyen ott fogok állni lent a lelátón, köztetek! El fogom kezdeni a dalokat/rigmusokat, VELETEK!

Kérek mindenkit ekkor tegyétek bele a sziveteket a dalokba, a szurkolásba! Eddig én próbáltam mindnekinek erőt adni a nehéz időkben, most én kérem ezt Tőletek!

Eddig bíztatok Bennünk, tartson ez továbbra is ki! MINDEN döntést a FERENCVÁROS és a Tábor érdekében hozunk, ahogy tettük ezt eddig is.

Az elkövetkező héten találkozunk a club TELJES vezetésével, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy MEGOLDJUK a jelenlegi helyzetet!

Nagyon nehéz időket élünk, de most kell kitartanunk egymás mellett igazán!

Kitartás mindenkinek, Szombathelyen találkozunk!

Remélem hamarosan a kerítésen is...

FERENCVÁROS!”

Élő közvetítés és a gólok története az NB I 17. fordulójának a mérkőzéseiről - NB1.hu

Élő közvetítés és a gólok története az NB I 17. fordulójának a mérkőzéseiről

MindigÚjpest
fanatikus

Re: Ezt a tervezi a Fradi-Tábor a Hali-Fradira

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.11.25. 11:40

Halleluja
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.11.25. 13:12

A 8 évből levonta a 3 kint maradósat vagy azzal együtt 8?
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2017.11.25. 13:25

Vékony, pálcika lábakon inog az egész megegyezés.Érthető, hogy nem akar felállni rá.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.11.25. 13:51

"A Tábor talán legnehezebb 3,5éves harcában is így volt ez, ennek eredménye, hogy sikerült, amiben mindvégig hittem, a Tábor VISSZATÉRT!"

Kubatov faszát azonnal bekaphatták volna, kár volt elbaszniuk 3,5 évet.
Puskás-Kispest-Hungary

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2017.11.25. 15:04

Akkor azért lesz valamiféle ellentábor is,igaz lightosabb verzióban.Persze az eddig se volt kérdés,hogy ki nyeri a hangpárbajt,mert mi nagyon odatesszük ezen a meccsen.
HAJRÁ HALI!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.11.26. 07:20

Szegény fiú, már azonnal indulok is, hogy gyertyát gyújtsak érte a máriapócsi Könnyező Szűz Mária lábainál, hátha az segít nehéz helyzetén!
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.11.26. 07:43

ezkiez ? a neve lemaradt
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.11.26. 08:04

SuperDepor írta:ezkiez ? a neve lemaradt

A szendvicsember.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Vissza: “www.nb1.hu”