raab írta:Reginald McFreez írta:raab írta:
persze hogy legalja munka, de amint a kés előkerült és szúrt is vele onnantól borítékolható hogy addig verik amíg mozog, ott már nincs semmiféle önkontroll
Komolyan azt hiszed, hogy ha nincs kés, akkor attól az ötven embertől kap két pofont, aztán mindenki megy a dolgára?
a két pofon meg a "szándékos maradandó egészségkárosítás" között azért még van pár lehetőség, én csak azt mondom ha nincs kés akkor szerintem nem akarják "megsemmisíteni", viszont ha késsel hadonásznak akkor egyszerűen nem marad más opció mint "totál harcképtelenné tenni" és a felfokozott idegállapotban megszűnik az önkontroll... nem vitatom hogy cigány munka 20-an menni egyre vagy hogy a stadionban kell lerendezni az ilyet de kizártnak tartom hogy maradandó egészségkárosítás volt a cél
Szerintem ha beindul a csőcselék, akkor mindenki "edzeni" akar, és kábé ugyanígy ússza meg, ha annyit szól be, hogy "hagyjatok már basszátok meg". Ugyanakkor valójában az sem valószínűtlen, amit te gondolsz.
Én azt mondom, hogy nem a "mi lett volna, ha" dolgokon kell agyalni, ezt sehogy sem úszta volna meg szépen. Borítékolható volt, hogy baja esik, ellenben ha - ha - ha a mi lett volna, ha - nem visz ki kést, akkor most a Tábor lenne az egyértelmű hunyó, így meg gyakorlatilag fegyvert adott a kezükbe. Sokszoros idióta az ürge, annyi biztos.
Amúgy én azt nem értem, hogy ha ő volt a vezérbőgető, akkor miért mászkált egyedül?