HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.11.19. 17:00
daniute írta:John McClane írta:daniute írta:Nem tisztem védeni a fradistákat, de kubatovval, azzal halhatatlanokos bűnözővel senki nem törődik aki már akkor kést vitt magával meccsre, mikor még nem is volt semmi balhé. Ezen miért nem sírtok, hogy valaki azzal jár meccsre? Nagyon megérdemelte ezt a verést, csak nem a stadionban kellett volna megkapnia. Az meg, hogy 50-en verték meg. Ötven ember volt aki ott állt, de közel sem ennyi embertől kapott. Törődjetek inkább az igazi bűnözőkkel akik a VIP-ban ülnek. A szeku felelősségéről sem szerettek beszélni, arról sem hogy Bonyha bandázzsal ment meccsre, félidő előtt egy szekus vitt neki egy telót, és valakivel beszélt. Ha nincs a kubatov, ez az egész sosem történik meg meccsen. De ahogy látom nektek az nem jelent problémát ha valaki kést ránt meccsen, csak az ha utána összeverik.:) Szánalmas....
Ott voltál a meccsen vagy mi fasz?
Nem, csak felháborító az egész story, meg az emberek viselkedése.
Csak azért kérdezem,mert én ott voltam a meccsen,csak teljesen más szektorban,de még az ügyről is csak utána hallottam,te meg 100%-os biztonsággal írsz le olyan apró részleteket,hogy egy szekus vitt neki telót és valakivel beszélt.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer