Foci helyett dzsungel: Kabát celeb lesz, távozik Győrből - NB2.hu
Foci helyett dzsungel: Kabát celeb lesz, távozik Győrből

Foci helyett dzsungel: Kabát celeb lesz, távozik Győrből - NB2.hu
Foci helyett dzsungel: Kabát celeb lesz, távozik Győrből
BlancoAgilon38 írta:Ostoba.
SAW írta:BlancoAgilon38 írta:Ostoba.
Sajnos az.
BlancoAgilon38 írta:SAW írta:BlancoAgilon38 írta:Ostoba.
Sajnos az.
Celeb vagyok, ments ki innen. Mindent elárul róluk. Annak idején Keleti Andrea volt, aki majd meghalt a dologért és mikor a gyerekei felhívták élőben sírta el, hogy milyen rossz egy dolog ez. Jó, rólam köztudott, hogy ezeket nem kimenteném, hanem atomot dobnék rájuk. Semmi hasznuk, viszont idegesítőek.
SAW írta:BlancoAgilon38 írta:SAW írta:Sajnos az.
Celeb vagyok, ments ki innen. Mindent elárul róluk. Annak idején Keleti Andrea volt, aki majd meghalt a dologért és mikor a gyerekei felhívták élőben sírta el, hogy milyen rossz egy dolog ez. Jó, rólam köztudott, hogy ezeket nem kimenteném, hanem atomot dobnék rájuk. Semmi hasznuk, viszont idegesítőek.
Én senkire sem dobnék atomot, de rendkívüli módon taszít ez a "művilág". Mű emberek, mű történetek, igazi lealjasodás.
Kabát elfogadja a nagy lóvét a tré semmiért, aztán majd pár év múlva - ha nem sikerül ez az ungarische David Beckham kísérlet - amikor félredobják mint egy kiszuperált cipőt, nem fogja érteni, hogy mi történt vele.
BlancoAgilon38 írta:SAW írta:BlancoAgilon38 írta:Celeb vagyok, ments ki innen. Mindent elárul róluk. Annak idején Keleti Andrea volt, aki majd meghalt a dologért és mikor a gyerekei felhívták élőben sírta el, hogy milyen rossz egy dolog ez. Jó, rólam köztudott, hogy ezeket nem kimenteném, hanem atomot dobnék rájuk. Semmi hasznuk, viszont idegesítőek.
Én senkire sem dobnék atomot, de rendkívüli módon taszít ez a "művilág". Mű emberek, mű történetek, igazi lealjasodás.
Kabát elfogadja a nagy lóvét a tré semmiért, aztán majd pár év múlva - ha nem sikerül ez az ungarische David Beckham kísérlet - amikor félredobják mint egy kiszuperált cipőt, nem fogja érteni, hogy mi történt vele.
Nem hasonlítanám Beckhamhez. Az angolt a felesége "csinálta" meg. És igazi márkanév lett belőle. Kabát pedig marad a magyar szinten. Ami a szupergagyi, Gábor. Legalábbis én így látom.
SAW írta:BlancoAgilon38 írta:SAW írta:Én senkire sem dobnék atomot, de rendkívüli módon taszít ez a "művilág". Mű emberek, mű történetek, igazi lealjasodás.
Nem hasonlítanám Beckhamhez. Az angolt a felesége "csinálta" meg. És igazi márkanév lett belőle. Kabát pedig marad a magyar szinten. Ami a szupergagyi, Gábor. Legalábbis én így látom.
Lehet, hogy a részletekben vannak különbségek, de mindkettő a futballból jött, mindkettő tanúsított elismerésre méltó alázatot a pályán, mindkettő "érdekesen" választott feleséget, aztán meg további pályát.
Ezek a benyomásaim.
alehndr írta:SAW írta:BlancoAgilon38 írta:Ostoba.
Sajnos az.
https://instagram.com/p/BbJ5VzeHJpu/
ugyan mar.
Ferencváros // Man Utd írta:"A foci helyett a dzsungelt választja."
Ahhaha, kiváló, nem is kell hozzáfűzni semmit :D
adrenalin69 írta:Ferencváros // Man Utd írta:"A foci helyett a dzsungelt választja."
Ha ződ-fehérbe kéne játszanom, akkor már inkább a dzsungel!
Adamek írta:adrenalin69 írta:Ferencváros // Man Utd írta:"A foci helyett a dzsungelt választja."
a dzsungel is zöld
Mantequilla írta:Adamek írta:adrenalin69 írta:Ha ződ-fehérbe kéne játszanom, akkor már inkább a dzsungel!
a dzsungel is zöld
A Dzsungel Törvénye világosan kimondja, hogy minden farkas visszavonulhat csapatától, amikor megházasodik.
Adamek írta:adrenalin69 írta:Ferencváros // Man Utd írta:"A foci helyett a dzsungelt választja."
a dzsungel is zöld
adrenalin69 írta:Adamek írta:adrenalin69 írta:Ha ződ-fehérbe kéne játszanom, akkor már inkább a dzsungel!
a dzsungel is zöld
Ősszel is ? :(
SAW írta:BlancoAgilon38 írta:SAW írta:Én senkire sem dobnék atomot, de rendkívüli módon taszít ez a "művilág". Mű emberek, mű történetek, igazi lealjasodás.
Lehet, hogy a részletekben vannak különbségek, de mindkettő a futballból jött, mindkettő tanúsított elismerésre méltó alázatot a pályán, mindkettő "érdekesen" választott feleséget, aztán meg további pályát.
Ezek a benyomásaim.
adrenalin69 írta:Adamek írta:adrenalin69 írta:Ha ződ-fehérbe kéne játszanom, akkor már inkább a dzsungel!
a dzsungel is zöld
Ősszel is ? :(
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég