Két gólt vágott Vidi tehetsége Mönchengladbachban

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.11.16. 19:51

Németország – Négy napig tesztelték a 19 éveseknél.

Torvund Alexander, a Videoton korosztályos válogatott támadója négy napig készült a Mönchengladbach U19-es csapatánál, ahol edzőmeccsen is pályára lépett a ghánai Bechem United FC ellen. A mérkőzést 4–1-re nyerte a Borussia, a magyar támadó két gólt szerzett.

„Jól éreztem magam Németországban, nagyon jó környezet fogadott, és mind az edzők, mind pedig a csapattársak segítőkészek voltak. Hétfőn egyet edzettem, kedden különböző felméréseken vettem részt, szerdán pedig már komolyabb tréning volt, nagyon sok technikai feladattal. Csütörtökön végigjátszottam a Bechem United FC elleni edzőmeccset, melyet 4–1-re megnyertünk, és mindkét félidőben sikerült egy-egy gólt szereznem. Összességében pozitívak voltak a visszajelzések a játékomat és az edzésmunkámat illetően, azt azonban még nem tudom, hogy hogyan alakul a jövőm”

Brutális képek a megkéselt Fradi-ultrákról - fenyegetik őket, állítják - NB1.hu

Brutális fotók a megkéselt fradistákról

BlancoAgilon38

Re: Két gólt vágott Vidi tehetsége Mönchengladbachban

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.11.16. 19:57

Jók ezek a hírek. Szerető Krisztofer is hatalmas gólt lőtt. De jó lenne egy válogatott is, amit ezek a srácok alkotnak.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Két gólt vágott Vidi tehetsége Mönchengladbachban

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.11.16. 21:08

BlancoAgilon38 írta:Jók ezek a hírek. Szerető Krisztofer is hatalmas gólt lőtt. De jó lenne egy válogatott is, amit ezek a srácok alkotnak.

Én már nem hiszem, hogy bármelyikből is használható labdarúgó lesz. Nem is kívánom, hogy legyen, azt sem kívánom, hogy ne legyen. Mire ezek odaérnek, én már addigra úgyis olyan helyen leszek, ahol nincs se tévé, se internet. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”