nyúl írta:Pauly D írta:BlancoAgilon38 írta:Coppola.
Piedone
Geppetto
Paganini
de ez a kiadás
https://www.youtube.com/watch?v=qo33gwh_qs8
Piedone
Geppetto
nyúl írta:Ugyan általánosságban nem állhatom a focijukat, hiányozni fognak a világbajnokságról. Megjegyzem, már az elmúlt két mundiálon is leszerepeltek. De ezek a viking robotok bosszantanak. 10-ből 9-szer jellegtelen töltelékek a tornákon.
Piedone
Geppetto
Pauly D írta:ryanmckane írta:katasztrofális...és az még nagyobb baj, hogy megfelelő utód sincs
Ancelotti
Lobanovszkij írta:Én nem követem az olasz foci minden rezdülését, de hogy a tegnapi 23-as olasz keretből jó ha 5 játékosnak van előttem az arca, meg hogy sacc/kb hol játszik, azért az számomra döbbenet. Hová lettek a Maldinik, Baggiók, Vierik, Pirlók?
Mondjuk ha azt veszem, hogy az elmúlt 10 év kb 2 játékosról szólt, akkor nincs min csodálkozni.
derfel írta:Lobanovszkij írta:Én nem követem az olasz foci minden rezdülését, de hogy a tegnapi 23-as olasz keretből jó ha 5 játékosnak van előttem az arca, meg hogy sacc/kb hol játszik, azért az számomra döbbenet. Hová lettek a Maldinik, Baggiók, Vierik, Pirlók?
Mondjuk ha azt veszem, hogy az elmúlt 10 év kb 2 játékosról szólt, akkor nincs min csodálkozni.
Kb. hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is. Annak idején fel tudtam sorolni a német, holland, francia, olasz, angol, brazil válogatott szinte ósszes játékosát. Igaz, akkor mindegyik poszton sztárok játszottak. Manapság? C. Ronaldo, Messi, Neymar. Kb. ennyi. A többit szinte nem is ismerem. Talán a 98-as vb meg az azt követő eb, ami még igazán érdekelt.
Adamek írta:derfel írta:Lobanovszkij írta:Én nem követem az olasz foci minden rezdülését, de hogy a tegnapi 23-as olasz keretből jó ha 5 játékosnak van előttem az arca, meg hogy sacc/kb hol játszik, azért az számomra döbbenet. Hová lettek a Maldinik, Baggiók, Vierik, Pirlók?
Kb. hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is. Annak idején fel tudtam sorolni a német, holland, francia, olasz, angol, brazil válogatott szinte ósszes játékosát. Igaz, akkor mindegyik poszton sztárok játszottak. Manapság? C. Ronaldo, Messi, Neymar. Kb. ennyi. A többit szinte nem is ismerem. Talán a 98-as vb meg az azt követő eb, ami még igazán érdekelt.
gyakoroljatok
https://www.sporcle.com/games/rk80/ital ... since-1982
sznot írta:
Ívelgetés csak az utolsó 10-15 percben ment, de akkor már kötelező.
RAUL7 írta:Még mindig nem mondott le? Ennél még Egerváriban is több önbecsülés volt.
Adamek írta:derfel írta:Lobanovszkij írta:Én nem követem az olasz foci minden rezdülését, de hogy a tegnapi 23-as olasz keretből jó ha 5 játékosnak van előttem az arca, meg hogy sacc/kb hol játszik, azért az számomra döbbenet. Hová lettek a Maldinik, Baggiók, Vierik, Pirlók?
gyakoroljatok
RAUL7 írta:Még mindig nem mondott le? Ennél még Egerváriban is több önbecsülés volt.
ryanmckane írta:RAUL7 írta:Még mindig nem mondott le? Ennél még Egerváriban is több önbecsülés volt.
ő elégedett magával... látszik hogy a Toronál szocializálódott
Amúgy kirúgták végül
RC írta:ryanmckane írta:RAUL7 írta:Még mindig nem mondott le? Ennél még Egerváriban is több önbecsülés volt.
Amúgy kirúgták végül
?
Lobanovszkij írta:Adamek írta:derfel írta:Kb. hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is. Annak idején fel tudtam sorolni a német, holland, francia, olasz, angol, brazil válogatott szinte ósszes játékosát. Igaz, akkor mindegyik poszton sztárok játszottak. Manapság? C. Ronaldo, Messi, Neymar. Kb. ennyi. A többit szinte nem is ismerem. Talán a 98-as vb meg az azt követő eb, ami még igazán érdekelt.
gyakoroljatok
Baszki, délután óta ezen az oldalon lógok. :-(
ryanmckane írta:RC írta:ryanmckane írta:
Amúgy kirúgták végül
?
középszerűségre utaltam
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég