A szégyennek ára van: komoly döntés a magyar ultráktól!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.11.11. 19:24

Magyarország - Meg kellett lépni, hisz vannak határok.

A Carpathian Brigade közleményét változtatás nélkül közöljük:

"Szurkolótársaink, barátaink!

Az év utolsó mérkőzéséhez közeledve nem tudunk szó nélkül elmenni válogatottunk idei "teljesítménye" mellett. A csütörtöki, luxemburgi mérkőzést követően végérvényesen kijelenthetjük; 2017 a magyar futballtörténelem egyik legszégyenteljesebb, legmegalázóbb éve volt. Tudtuk, hogy nem lehet mindig megismételni az Eb-n látottakat, a tisztes vereségek után is büszkék voltunk a csapatra, közösen énekeltük a Himnuszt.

Amivel idén többször is szembesülnünk kellett, az kiábrándító, elkeserítő és fájdalmas. Úgy érezzük, itt kell húzzunk egy határt nekünk szurkolóknak és reméljük a játékosok is így gondolják. Nem mondhatjuk azt, hogy ugyanúgy odaállunk, kimegyünk, szurkolunk, mintha mi sem történt volna. Jeleznünk kell a csapatnak is, hogy ezt így nem lehet jövőre folytatni. Inkább még most, mintsem a jövő szeptemberi téttel bíró meccseken, amikor mindenkitől egységre és 120%-os odaadásra lesz szükség közös céljaink eléréséhez.

A Costa Rica elleni meccsen csoportunk nem lesz jelen a stadionban, nem lengenek a zászlók, nem szólnak a dalok.

Ehhez a játékképhez most nem adhatjuk az arcunkat, a 12. játékos nem asszisztálhat a helyszínen a 11 lélektelen szerepléséhez ilyen megalázó eredmények után.

Bízunk benne, hogy a csapat is átérzi majd a különbséget az eddigi hazai meccsek hangulatához képest.

Reméljük, hogy a játékosok rendbe teszik a fejekben ezt a kérdést, és amikor jövőre ott leszünk a lelátón, akkor azt látjuk, hogy az új kapitánnyal megvalósul, az az alapvető minimum, amit kértünk: „A címeres mez szent, küzdj érte mindig!”

Mi csak ennyit kérünk! Nem minden meccsen győzelmet, de a küzdőszellemet és a hajtást igenis elvárjuk attól, aki magára ölti a címeres mezt!

Bizonyítsátok be, mutassátok meg újra, hogy képesek vagytok rá, jussunk ki együtt a 2020-as Eb-re, legyenek teltházas, pokoli hangulatú mérkőzések az Üllői úton és majd az új Puskás stadionban is!

Legyen együtt újra tábor és csapat!

Ez innentől csak rajtatok múlik.

Az évet az uszodában zárjuk és bízunk benne, hogy 2018-ban több örömünk lehet a futball lelátókon!

CB'09"

Dzsudzsák tudja, mi a probléma a magyar válogatottal - NB1.hu

Magyarország - Szégyen és csőd, így jellemezte az idei évet.

Adamek
Flegma

Re: A szégyennek ára van: komoly döntés a magyar ultráktól!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.11.11. 19:38

most megint játszhatnak a rokonoknak, ismerősöknek
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2017.11.11. 21:45

Komolytalan lépés.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2017.11.11. 21:51

Ultra dühösek.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.11.12. 06:49

Kedden este talán meglesz a 2000 néző az FTC stadionban. Szépen fog mutatni.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.11.12. 07:49

Igazságtalanság. Jobbtól kikapni nem szégyen.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.11.12. 11:21

Már korábban kellett volna. Amikor az oroszok elleni sima vereség után is énekelgették a Himnuszt, gondolhatták,hogy a csapat visszaél vele.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.11.12. 11:38

SuperDepor írta:Kedden este talán meglesz a 2000 néző az FTC stadionban. Szépen fog mutatni.

pedig ezek a fiúk többet érdemelnének
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.11.12. 11:54

Adamek írta:
SuperDepor írta:Kedden este talán meglesz a 2000 néző az FTC stadionban. Szépen fog mutatni.

2100-at legalább
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.11.12. 11:58

gondolom kurvára érdekli és meghatja őket :D
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.11.12. 12:32

SuperDepor írta:
Adamek írta:

2100-at legalább

szerintem kétezren kimennek Navas miatt, akinek persze csak a fényképét hozzák el a rikaiak egy sörmeccsre
a többi száz rokon és barát lesz, nekik bazsevál majd az aranylábúak kara

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.11.12. 12:40

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:pedig ezek a fiúk többet érdemelnének

2100-at legalább

szerintem kétezren kimennek Navas miatt, akinek persze csak a fényképét hozzák el a rikaiak egy sörmeccsre
a többi száz rokon és barát lesz, nekik bazsevál majd az aranylábúak kara

dö hángérien fenomenonsz

https://www.youtube.com/watch?v=hjx2XkTs-R8
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.11.12. 15:04

Rossz hírem van. Ezek a srácok nem voltak lélektelenek és nem volt gond az akarással sem. Ennyit tudnak. Ha a szurkolók így állnak hozzá, akkor jövőre se lesz miért válogatott meccsre járni. A távolmaradás indoka önbecsapás, hozzá kell szokni, hogy jelenleg itt a helyünk. Vagy elgondolkodni, hogy az ilyen - egyébként arcpirító - eredményekhez adnia kell-e az arcát egy szurkolói közösségnek. (Szerintem igen)

Magukhoz képest a hollandok is óriásit zuhantak rövid idő alatt. Ott volt hasonló reakció a nézőtérről?
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.11.12. 15:10

Mantequilla írta:Rossz hírem van. Ezek a srácok nem voltak lélektelenek és nem volt gond az akarással sem. Ennyit tudnak. Ha a szurkolók így állnak hozzá, akkor jövőre se lesz miért válogatott meccsre járni. A távolmaradás indoka önbecsapás, hozzá kell szokni, hogy jelenleg itt a helyünk. Vagy elgondolkodni, hogy az ilyen - egyébként arcpirító - eredményekhez adnia kell-e az arcát egy szurkolói közösségnek. (Szerintem igen)

Magukhoz képest a hollandok is óriásit zuhantak rövid idő alatt. Ott volt hasonló reakció a nézőtérről?

Ennyit tudnak, ez igaz, de aki a pályára lép klub-, vagy válogatott színekben, az brusztoljon, szántsa fel a gyepet, csússzon-másszon a sikerért! Én ezt nem láttam a meccsen. Feröer ellen sem. Vannak kis csapatok, akik éppen így emelkedtek fel, ezzel a stílussal, és tudtak elérni jelentős sikereket, a tudás hiányában. Pl. Észak-Írország. 14 éve a 122. helyen álltak a FIFA ranglistán, most a 23-k.
Sose felejtem el, mikor Greenlions megemlítette a Pintér-csapat meccse előtt, hogy az ellenfél el fog fáradni. :) Kicsit mosolyogtam, mert a játékosok java az angol kettőben játszik, egy része a PL-ben a maradék a skótban. Elfáradni nem fognak 500 perc alatt se.
Na, valami hasonló mentalitás kellene, mert ezzel a szarral semmire se megyünk. Illetve megyünk, de látható, hogy mire.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.11.12. 15:12

SuperDepor írta:
Adamek írta:

2100-at legalább

Több, mint tízezer jegy elkelt. A félház is furcsa lesz, de ez van.

Kemptener
Sztár

HozzászólásSzerző: Kemptener » 2017.11.12. 16:32

Ennyi az ára? Ez az egész büntetésük??? Az MLSZ-nek ilyenkor nincs ötlete, mondjuk pénzbüntetés a lélektelen játékért?

Egy szaros, tét nélküli meccs volt magas oddsal. Értelmetlen piros lappal, értelmetlen magyarázatokkal. Mellé még az idöpont is át lett rakva egy nappal korábbra. Ideálisabb bunda lehetöséget nem látok....
Engem két dolog érdekel igazán: az állapot térmodell alkalmazása az irányításelméletben és a pina.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.11.12. 16:42

BlancoAgilon38 írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:pedig ezek a fiúk többet érdemelnének

2100-at legalább

ezt nem tudtam, mindenesetre meglep, én biztos, h egy fillért sem adtam volna érte

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.11.12. 16:44

SuperDepor írta:
BlancoAgilon38 írta:
SuperDepor írta:2100-at legalább

ezt nem tudtam, mindenesetre meglep, én biztos, h egy fillért sem adtam volna érte

Én egy ideje már nem adok focira pénzt, csak a UPC-n keresztül. A tömegiszonyom például kezelhetetlen.

Vissza: “www.nb1.hu”