Nagyon kemény gratuláció az újpesti ultráktól az MLSZ-nek

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.11.08. 08:08

Budapest – „Full contact küzdősport, és tőrvívás”.

Az nb1.hu-nak eljuttatott közleményt változtatás nélkül közöljük.

„Az Újpest 1885 Szurkolói Klub közleménye!

GRATULÁLUNK…

… hogy a zártkapus meccsek lehetősége immár a múlt sötét árnyékaként sem árnyékolhatja be labdarúgásunk fényes jövőjét!

… hogy az MLSZ következetes büntetési gyakorlatának köszönhetően lehetőségünk adódik arra, hogy élőben tekintsük meg csapatunk hazai mérkőzéseit, miután a Honvéd-Felcsút és az FTC-Debrecen meccsekkel kapcsolatos fegyelmi határozatokkal pontos irányt szabtak minden szurkoló számára!

… hogy immár a huhogás az MLSZ által támogatott tevékenységgé lépett elő!

… hogy a nézőtéri sportolás (full contact küzdősport, és tőrvívás) támogatásával a szurkolók is egészségesebben élhetnek!

Küldetésük sikereit támogatva javasoljuk, hogy a szövetség kezdeményezze a huhogás HUngarikummá nyilvánítását, hiszen hazánk angol nevének skandálása (hu, hu, hu) nemzeti érzelmeink méltó kifejezése!”

Fegyelmi: súlyos büntetést kapott a verekedésért a Fradi! - NB1.hu

Fegyelmi: súlyos büntetést kapott a verekedésért a Fradi!

SAW
Aranylabdás

Re: Nagyon kemény gratuláció az újpesti ultráktól az MLSZ-nek

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.11.08. 08:20

Itt végül is annyi a kérdés, hogy milyen lehetőségei vannak a klubnak számon kérni az MLSZ FB-n a nyilvánvaló kettős mércét.
Gondolom semennyi.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Bman
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Bman » 2017.11.08. 09:18

SAW írta:Itt végül is annyi a kérdés, hogy milyen lehetőségei vannak a klubnak számon kérni az MLSZ FB-n a nyilvánvaló kettős mércét.
Gondolom semennyi.

Ugyan azt kellene „elkövetni”, itt nem a késelésre gondolok, az kifejezetten egy csapat szurkolóinak védjegye. De van egy konzekvensen előforduló más sportszervezetet sértő magatartás, ami tudtommal még soha nem lett megtorolva. Gondolok itt a zöldek gólörömére, az egész szurkolótábor (a családok is) részt vesznek benne. Ha mi is úgy fejeznénk ki a gólörömünket, akkor minket sem büntethetnének, ha mégis büntetnek, akkor pedig számon lehet kérni, hogy a Fradival miért kivételeznek. Ezt nagyon hamar forintosítatni lehetne. Gondolom én, le lehetne kommunikálni, hogy nincs huhogás, nincs f@ssz@p@z@s, de gól esetén „büntetlenül” mehet teli torokból a m@csk#s zöldek. Több olyan meccsen voltam ahol az Ultráink tudtak úgy szurkolni, hogy abban semmi sértő nem volt, megérne egy próbát.
Bárminek ellen tudok állni, kivéve a kísértést.
Hajrá Újpest! MLSZ takarodj! Roderick takarodj!

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.11.08. 09:33

Bman írta:
SAW írta:Itt végül is annyi a kérdés, hogy milyen lehetőségei vannak a klubnak számon kérni az MLSZ FB-n a nyilvánvaló kettős mércét.
Gondolom semennyi.

Ugyan azt kellene „elkövetni”, itt nem a késelésre gondolok, az kifejezetten egy csapat szurkolóinak védjegye. De van egy konzekvensen előforduló más sportszervezetet sértő magatartás, ami tudtommal még soha nem lett megtorolva. Gondolok itt a zöldek gólörömére, az egész szurkolótábor (a családok is) részt vesznek benne. Ha mi is úgy fejeznénk ki a gólörömünket, akkor minket sem büntethetnének, ha mégis büntetnek, akkor pedig számon lehet kérni, hogy a Fradival miért kivételeznek. Ezt nagyon hamar forintosítatni lehetne. Gondolom én, le lehetne kommunikálni, hogy nincs huhogás, nincs f@ssz@p@z@s, de gól esetén „büntetlenül” mehet teli torokból a m@csk#s zöldek. Több olyan meccsen voltam ahol az Ultráink tudtak úgy szurkolni, hogy abban semmi sértő nem volt, megérne egy próbát.

Szerintem semmit sem lehetne forintosítani, mert ők és a főnökeik osztják a pénzeket és az MLSZ a saját előírásai mentén értelmezi, hogy mi érdemel büntetést és mi nem.
Nyilvánvalóan szelektíven és mivel ezt évek óta csinálják, nincs okunk feltételezni, hogy ez megváltozna amint két helyszínen csontra ugyanaz történik. Ami nem is életszerű egyébként.
Meg talán mindezen túllépve a valódi cél az kéne legyen, hogy a fegyelmi döntések és a pálya rendszabályok ne elriasszák, elhallgattassák, eltiltsák a szurkolókat, hanem arányosak, lehetőleg a szurkolói életet támogatóak legyenek.
Természetesen ésszerű dolgokra gondolok, nem stadionon belüli késelésre és lincselésre.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Bman
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Bman » 2017.11.08. 09:59

SAW írta:Szerintem semmit sem lehetne forintosítani, mert ők és a főnökeik osztják a pénzeket és az MLSZ a saját előírásai mentén értelmezi, hogy mi érdemel büntetést és mi nem.
Nyilvánvalóan szelektíven és mivel ezt évek óta csinálják, nincs okunk feltételezni, hogy ez megváltozna amint két helyszínen csontra ugyanaz történik. Ami nem is életszerű egyébként.
Meg talán mindezen túllépve a valódi cél az kéne legyen, hogy a fegyelmi döntések és a pálya rendszabályok ne elriasszák, elhallgattassák, eltiltsák a szurkolókat, hanem arányosak, lehetőleg a szurkolói életet támogatóak legyenek.
Természetesen ésszerű dolgokra gondolok, nem stadionon belüli késelésre és lincselésre.

Szerintem pedig el lehetne érni, hogy „csontra ugyan az történjen mindkét helyszínen”, vagy nálunk az említett gólörömön túl más ne. Ez esetben ha minket büntetnek, a Fradit nem akkor egy közepes ügyvéd leperli a Bmlszről a gatyát. Ez jó.
Ha mindkét oldalt büntetik, akkor pár alkalom után mi abbahagyhatjuk, a Fradit muszáj tovább büntetniük. Ez is jó.
Ha egyik oldalt sem büntetik, akkor végre törvényes keretek közt, retorzióktól mentesen lehet odabökni a zöldeknek. Talán ez a legjobb.
Persze, természetesen egyetértek az említett valódi célokat én is támogatnám, de elérésére nem látok komoly esélyt.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.11.08. 13:02

Az összes ilyen szarkazmustól bűzlő, óvodás szinten rinyáló balfasz üzengetést magasról leszarják. Semmi értelme nincs, a fogatlan, tizenkilenc éves pincsikutya különbül ugat.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.11.08. 14:00

Reginald McFreez írta:Az összes ilyen szarkazmustól bűzlő, óvodás szinten rinyáló balfasz üzengetést magasról leszarják. Semmi értelme nincs, a fogatlan, tizenkilenc éves pincsikutya különbül ugat.

Gondolom, ez empirikus tapasztalatok alapján állítottad! Csak nem, pincsibe se vesznek otthon?
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.11.08. 14:06

Bman írta:
Gondolom semennyi.

Látom, a véleményeddel, több helyen is házalsz! A kispesti huhogás és az Újpesti huhogás között milyen eltérést tapasztalsz és a véleményed is fejtsd ki lécci, hogyan kell kispestiül huhogni, hogy a bMLSZ FB. ne találjon eltérést a kettő között!
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

Bman
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Bman » 2017.11.08. 15:07

adrenalin69 írta:
Bman írta:
Gondolom semennyi.

Látom, a véleményeddel, több helyen is házalsz! A kispesti huhogás és az Újpesti huhogás között milyen eltérést tapasztalsz és a véleményed is fejtsd ki lécci, hogyan kell kispestiül huhogni, hogy a bMLSZ FB. ne találjon eltérést a kettő között!

Ennek semmi köze ahhoz amit írtam.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.11.08. 15:35

Bman írta:
adrenalin69 írta:
Bman írta:Ugyan azt kellene „elkövetni”, itt nem a késelésre gondolok, az kifejezetten egy csapat szurkolóinak védjegye. De van egy konzekvensen előforduló más sportszervezetet sértő magatartás, ami tudtommal még soha nem lett megtorolva. Gondolok itt a zöldek gólörömére, az egész szurkolótábor (a családok is) részt vesznek benne. Ha mi is úgy fejeznénk ki a gólörömünket, akkor minket sem büntethetnének, ha mégis büntetnek, akkor pedig számon lehet kérni, hogy a Fradival miért kivételeznek. Ezt nagyon hamar forintosítatni lehetne. Gondolom én, le lehetne kommunikálni, hogy nincs huhogás, nincs f@ssz@p@z@s, de gól esetén „büntetlenül” mehet teli torokból a m@csk#s zöldek. Több olyan meccsen voltam ahol az Ultráink tudtak úgy szurkolni, hogy abban semmi sértő nem volt, megérne egy próbát.

Ennek semmi köze ahhoz amit írtam.

Ugyan azt kellene „elkövetni”, itt nem a késelésre gondolok, az kifejezetten egy csapat szurkolóinak védjegye. Ezt írtad!!!

Vagy miből gondolod, ha 1 dolognál nem egyenlő a mérce, akkor a többinél az lesz?
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.11.08. 15:39

Bocsánat de pontosan mi történt a Honvéd-Felcsút meccsen amiért büntetés járt volna?
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Bman
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Bman » 2017.11.08. 15:58

adrenalin69 írta:Ugyan azt kellene „elkövetni”, itt nem a késelésre gondolok, az kifejezetten egy csapat szurkolóinak védjegye. Ezt írtad!!!

Vagy miből gondolod, ha 1 dolognál nem egyenlő a mérce, akkor a többinél az lesz?

Bman írta:De van egy konzekvensen előforduló más sportszervezetet sértő magatartás, ami tudtommal még soha nem lett megtorolva. Gondolok itt a zöldek gólörömére, az egész szurkolótábor (a családok is) részt vesznek benne. Ha mi is úgy fejeznénk ki a gólörömünket, akkor minket sem büntethetnének, ha mégis büntetnek, akkor pedig számon lehet kérni, hogy a Fradival miért kivételeznek.

Konkrétan arra gondoltam, ha gólt szerzünk, m#csk#s zöldek felkiáltással ünnepeljünk.
Ez egyébként (ebben a hozzászólásban is idézem) véleményem szerint egész érthetően megfogalmazom.
A m#csk#s zöldek és a m#csk#s lilák pontosan ugyanannyira sértő, vagy ártalmatlan, tehát még az is elképzelhető, hogy meg sem büntet érte a Bmlsz. Arra kellene csak figyelni, hogy más „szitok” ne hangozzon el.
Ha ezért minket büntetnének a makikat meg nem, akkor automatikusan bizonyítva lenne a kettős mérce. A bizonyítékot (és a felvételeket) feltölthetjük bárhová, elküldhetjük „független” médiának, mindenki aki látja, hallja nekünk adna igazat, még a legelvakultabb Fradisták is kénytelenek lennének elismerni.

Újpesti
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: Újpesti » 2017.11.08. 16:04

Mrs.Dolcetti írta:Bocsánat de pontosan mi történt a Honvéd-Felcsút meccsen amiért büntetés járt volna?

Huhogás.

https://m.youtube.com/watch?v=ZXQ69p0nGPw

6:31-től.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.11.08. 16:27

Újpesti írta:
Mrs.Dolcetti írta:Bocsánat de pontosan mi történt a Honvéd-Felcsút meccsen amiért büntetés járt volna?

Huhogás.

https://m.youtube.com/watch?v=ZXQ69p0nGPw

6:31-től.
Ez lófasz,alig hallani.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”