Reginald McFreez írta:Cselszky írta:BlancoAgilon38 írta:Lesántultál?
Megemeltem magam.
Bár én is meg tudnám azt csinálni.
Kíváncsi voltam, ki csap le az olcsó lehetőségre. Nem rád tippeltem. :)
Reginald McFreez írta:Cselszky írta:BlancoAgilon38 írta:Lesántultál?
Megemeltem magam.
beroka írta:Ferencváros // Man Utd írta:https://ulloi129.hu/2017/11/04/ez-a-fradizmus/
Nem semmi. Nagy respect ezeknek az arcoknak :cool:
Az :)
Hihetetlen.....
Nem is tudom ezek után menjek e dolgozni délután vagy én is utazzak el Pestre s nyomjak el egy imát a sasnál hogy ilyen fantasztikus dolog történik...
Cselszky írta:Reginald McFreez írta:Cselszky írta:Megemeltem magam.
Reginald McFreez írta:Ferencváros // Man Utd írta:https://ulloi129.hu/2017/11/04/ez-a-fradizmus/
Nem tudok sok tiszteletet érezni egy vallási jellegű fanatizmus iránt sem. Óvodás módjára felhúzták az orrukat, most pedig azt ünneplik, hogy hétköznapi ember módjára (f)eladták az óvodás - de legalább őszinte - elveiket. Az idióta tömeg boldog, hogy a táborvezető végre engedélyt adott, az meg nem tud oldalra fordulni az ágyán, annyira ki lett tömve a zsebe. Zsinóron ráncigált idióták gyülekezete a fraditábor.
Cselszky írta:Reginald McFreez írta:Cselszky írta:Megemeltem magam.
BlancoAgilon38 írta:Cselszky írta:Reginald McFreez írta:Bár én is meg tudnám azt csinálni.
Adamek ebédelt.
Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Cselszky írta:Kíváncsi voltam, ki csap le az olcsó lehetőségre. Nem rád tippeltem. :)
Adamek ebédelt.
Leosztotta a feladatot, direkt mondta, hogy ne említsük meg, hogy ebédelt, nem szerette volna, ha kiderül, hogy neki is vannak egyszerű emberi igényei, erre tessék!

BlancoAgilon38 írta:Cselszky írta:Reginald McFreez írta:Bár én is meg tudnám azt csinálni.
Adamek ebédelt.
BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek ebédelt.
Leosztotta a feladatot, direkt mondta, hogy ne említsük meg, hogy ebédelt, nem szerette volna, ha kiderül, hogy neki is vannak egyszerű emberi igényei, erre tessék!
Én már ittam vele kávét is.
Reginald McFreez írta:BlancoAgilon38 írta:Reginald McFreez írta:Leosztotta a feladatot, direkt mondta, hogy ne említsük meg, hogy ebédelt, nem szerette volna, ha kiderül, hogy neki is vannak egyszerű emberi igényei, erre tessék!
Én már ittam vele kávét is.
Ezért lesz még nagyobb a csalódás.

Ferencváros // Man Utd írta:Reginald McFreez írta:Ferencváros // Man Utd írta:https://ulloi129.hu/2017/11/04/ez-a-fradizmus/
Nem tudok sok tiszteletet érezni egy vallási jellegű fanatizmus iránt sem. Óvodás módjára felhúzták az orrukat, most pedig azt ünneplik, hogy hétköznapi ember módjára (f)eladták az óvodás - de legalább őszinte - elveiket. Az idióta tömeg boldog, hogy a táborvezető végre engedélyt adott, az meg nem tud oldalra fordulni az ágyán, annyira ki lett tömve a zsebe. Zsinóron ráncigált idióták gyülekezete a fraditábor.
Ők sima külföldön élő fradisták, akik mindent elkövetnek, hogy ma itt lehessenek. Tavaly nyáron a válogatott kapcsán ezt megcsinálták több ezren, testületileg szopta le őket mindenki minden létező fórumon, nem is alaptalanul. Ha ezt most fradisták csinálják, sokaktól csak a szokásos besavanyodott műsor megy, nem meglepő módon :)
Ami meg ezt illeti: "Óvodás módjára felhúzták az orrukat, most pedig azt ünneplik, hogy hétköznapi ember módjára (f)eladták az óvodás - de legalább őszinte - elveiket. Az idióta tömeg boldog, hogy a táborvezető végre engedélyt adott" - nem mondom, hogy nincs benne legalább némi igazság, többek között én személy szerint ezért sem maradtam távol a meccsektől az elmúlt években.
De akkor is vicces, ha azt veszem, hogy mennyit ment itt korábban a "respekt, ha valahol még járnak meccsekre, és van tömeg meg hangulat" rizsa, és amikor jön egy ilyen meccs, akkor ez megy. Persze nem is baj ez :)
Reginald McFreez írta:Ferencváros // Man Utd írta:Reginald McFreez írta:Nem tudok sok tiszteletet érezni egy vallási jellegű fanatizmus iránt sem. Óvodás módjára felhúzták az orrukat, most pedig azt ünneplik, hogy hétköznapi ember módjára (f)eladták az óvodás - de legalább őszinte - elveiket. Az idióta tömeg boldog, hogy a táborvezető végre engedélyt adott, az meg nem tud oldalra fordulni az ágyán, annyira ki lett tömve a zsebe. Zsinóron ráncigált idióták gyülekezete a fraditábor.
Ők sima külföldön élő fradisták, akik mindent elkövetnek, hogy ma itt lehessenek. Tavaly nyáron a válogatott kapcsán ezt megcsinálták több ezren, testületileg szopta le őket mindenki minden létező fórumon, nem is alaptalanul. Ha ezt most fradisták csinálják, sokaktól csak a szokásos besavanyodott műsor megy, nem meglepő módon :)
Ami meg ezt illeti: "Óvodás módjára felhúzták az orrukat, most pedig azt ünneplik, hogy hétköznapi ember módjára (f)eladták az óvodás - de legalább őszinte - elveiket. Az idióta tömeg boldog, hogy a táborvezető végre engedélyt adott" - nem mondom, hogy nincs benne legalább némi igazság, többek között én személy szerint ezért sem maradtam távol a meccsektől az elmúlt években.
De akkor is vicces, ha azt veszem, hogy mennyit ment itt korábban a "respekt, ha valahol még járnak meccsekre, és van tömeg meg hangulat" rizsa, és amikor jön egy ilyen meccs, akkor ez megy. Persze nem is baj ez :)
Azt a vallási dumát lehet kicsit túltoltam, így a meccshangulatban (néha tényleg azt hiszem, van).
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég