Adamek írta:zsír, majd Véber ír róla egy rockoperát
Ez poèn akart lenni vagy csak Véber Újpest kombót probáltad ide kapcsolni? Írjon inkább Aradszky és a Koós János!
Adamek írta:zsír, majd Véber ír róla egy rockoperát
inreallife írta:BlancoAgilon38 írta:inreallife írta:szerintem olvasd el megegyszer, nem vartam, hogy elsore megerted...
Szerintem értette, a válasza teljesen passzol a mondott dologhoz. Igaz, nem tapsol Dollnak. Én bírtam a németet, aki a kudarcok során tökéletesen idomult a magyar közeghez, pontosabban Ruszki stílusához. Elvárásai vannak már, a teljesítmény alig számít. Valahogy Nebojsa Vignjevics nem nagyon verte magát ilyen hisztérikusan a földhöz, pedig bőven lett volna oka.
erdektelen csapatok meccset ki nezi? tenyleg az ujpest ellen fuj kassai? ketlem, akkor nem ovezne ekkora szeretet...
adrenalin69 írta:Adamek írta:zsír, majd Véber ír róla egy rockoperát
Ez poèn akart lenni vagy csak Véber Újpest kombót probáltad ide kapcsolni? Írjon inkább Aradszky és a Koós János!
Adamek írta:adrenalin69 írta:Adamek írta:zsír, majd Véber ír róla egy rockoperát
fogalmad sincs, mi? agyalj
vagy valami hasonló
adrenalin69 írta:Adamek írta:adrenalin69 írta:Ez poèn akart lenni vagy csak Véber Újpest kombót probáltad ide kapcsolni? Írjon inkább Aradszky és a Koós János!
fogalmad sincs, mi? agyalj
vagy valami hasonló
Inkább mosolygok ezen a rinyapartin!
Webber-Véber asszociáció volt a poén lényege. Webber szokott musicalt írni, Véber meg sírni a bírók miatt.adrenalin69 írta:Adamek írta:zsír, majd Véber ír róla egy rockoperát
nyúl írta:Webber-Véber asszociáció volt a poén lényege. Webber szokott musicalt írni, Véber meg sírni a bírók miatt.adrenalin69 írta:Adamek írta:zsír, majd Véber ír róla egy rockoperát
nyúl írta:Webber-Véber asszociáció volt a poén lényege. Webber szokott musicalt írni, Véber meg sírni a bírók miatt.adrenalin69 írta:Adamek írta:zsír, majd Véber ír róla egy rockoperát
Én is félreértettem. Alább leírta.adrenalin69 írta:nyúl írta:Webber-Véber asszociáció volt a poén lényege. Webber szokott musicalt írni, Véber meg sírni a bírók miatt.adrenalin69 írta:Ez poèn akart lenni vagy csak Véber Újpest kombót probáltad ide kapcsolni? Írjon inkább Aradszky és a Koós János!
Á, értem! Ugye ez nem volt egy csöppet sem erőltetett?
"Hárman vagytok buták / de legbutább a Huták"Adamek írta:nyúl írta:Webber-Véber asszociáció volt a poén lényege. Webber szokott musicalt írni, Véber meg sírni a bírók miatt.adrenalin69 írta:Ez poèn akart lenni vagy csak Véber Újpest kombót probáltad ide kapcsolni? Írjon inkább Aradszky és a Koós János!
Gyurmi eszembe se jutott, csak hungarogermánosítottam Webbert, aki a szupersztárokról szeret tánczos-zenés szösszeneteket írni, szal J.C. Superstar után lehetne KV Szupersztár
a tánckarban ugrálhatna Hartman Lajos és Huták Antal
Jelenlévő fórumozók: Mech, Savaria1919 valamint 40 vendég