33 év alatt 23 munkahely – ő az új szövetségi kapitányunk

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: 33 év alatt 23 munkahely – ő az új szövetségi kapitányunk

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.10.31. 10:40

Adamek írta:
SuperDepor írta:
nyúl írta:Ugyan én sem, de Zoli és Oroszlán Cica még nem volt vezetőedző.

a belga már volt, azonban ez a tény nem dobja fel a CV-jét

azért ez is erős, ez a csóka három alkalommal volt a miénknél erősebb válogatott élén plusz egy nagyjából hasonlóén, járt nagy tornákon, nyert címeket az nb1-nél tuti erősebb ligában és dolgozhatott már igazi futballistákkal
ha mindenhol szarul is dolgozott akkor is ráver pár kört bárkire itthon, a pályakezdőkre meg főleg

jót még nem hallottam róla, de az feltétlen mellette szól, hogy itt végzetesen elbaszni már úgysem tud semmit, mivel azt már sikeresen abszolválták szagembereink
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.31. 10:52

Maradonapoli írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:a belga már volt, azonban ez a tény nem dobja fel a CV-jét

azért ez is erős, ez a csóka három alkalommal volt a miénknél erősebb válogatott élén plusz egy nagyjából hasonlóén, járt nagy tornákon, nyert címeket az nb1-nél tuti erősebb ligában és dolgozhatott már igazi futballistákkal
ha mindenhol szarul is dolgozott akkor is ráver pár kört bárkire itthon, a pályakezdőkre meg főleg

jót még nem hallottam róla, de az feltétlen mellette szól, hogy itt végzetesen elbaszni már úgysem tud semmit, mivel azt már sikeresen abszolválták szagembereink

kétszer lehetett a balgák kapitánya, ott azért szó szerint bárkit meg tudnak szerezni/fizetni aki él és mozog a szakmában, ez önmagában jelenthet valamit
persze a második elég szopóálarc volt és valszeg az idő már elszállt felette, de még mindig nem látom ki lett volna jobb a kamu és igazi jelöltek közül
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.10.31. 11:00

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:azért ez is erős, ez a csóka három alkalommal volt a miénknél erősebb válogatott élén plusz egy nagyjából hasonlóén, járt nagy tornákon, nyert címeket az nb1-nél tuti erősebb ligában és dolgozhatott már igazi futballistákkal

kétszer lehetett a balgák kapitánya, ott azért szó szerint bárkit meg tudnak szerezni/fizetni aki él és mozog a szakmában, ez önmagában jelenthet valamit
persze a második elég szopóálarc volt és valszeg az idő már elszállt felette, de még mindig nem látom ki lett volna jobb a kamu és igazi jelöltek közül

talán a keserűség beszél belőlem, titkon bíztam benne, h előveszik a Tanárt
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.31. 11:06

SuperDepor írta:
Adamek írta:
Maradonapoli írta:jót még nem hallottam róla, de az feltétlen mellette szól, hogy itt végzetesen elbaszni már úgysem tud semmit, mivel azt már sikeresen abszolválták szagembereink

talán a keserűség beszél belőlem, titkon bíztam benne, h előveszik a Tanárt

a Tanárbá' heti ciklusokban az igazi, egy évszakonkénti 1-2 fellépésen nem jönne ki a zseniális sziporkája
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

lantika
Tartalék
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: lantika » 2017.10.31. 15:46

33 ev alatt 23 munkahely. Magyar välogatottnak meg 33 ev alatt 23 kapitänya volt.
Echte ist gelb..
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy,
csak a többieknek nehéz.
Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.31. 16:15

lantika írta:33 ev alatt 23 munkahely. Magyar välogatottnak meg 33 ev alatt 23 kapitänya volt.

A kurva és a strici házassága. Ebből bármi lehet.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.10.31. 18:14

lantika írta:33 ev alatt 23 munkahely. Magyar välogatottnak meg 33 ev alatt 23 kapitänya volt.
Nincsenek véletlenek.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”