Reginald McFreez írta:Trinidad írta:TOROSIK írta:Igen, sárgát kaphattunk volna érte. De a visszaütés akkor is kiállítás, ha nem képen találja a játékost, hanem mellkason. A szándékot büntetni KELL! Tehát, az a piros is jogos.
Nem volt utes, lokott nem utott. A tizit be kell verni nem utana keresni a kifogasokat, ahogyan mondtak korabban szinte mindet ujra lehetne rugatni... A pocsforgatast nem lattam, de nem kellene tultolni a divatos rasszista szekeret sem, mert a fax kivan, hogy a feheremberen kivul mindenki mas triplan szamit...
A kisstílű emberi módon túltolt kompenzáció már csak ilyen. Hatvan évvel ezelőtt még szarba sem volt nézve a nigró a sápadtarcúak által - miközben nem rosszabbak, hanem ugyanolyan kutyák. Akkor az a fehéreket nem zavarta, most ugyanígy van ezzel a másik csoport. Kisstílű, "csoportszinten szociopata" mindkettő.
Bojan Sankovic a szombatról
2017. október 31. - ujpestfc.hu
Középpályásunkat kérdeztük az igencsak viharosan magunk mögött hagyott hétvégéről.
Mi történt a hármassípszó után?
Mikor vége lett a mérkőzésnek, elindultam befelé az öltözőbe. Nem foglalkoztam semmivel és senkivel, csak a saját gondolataim jártak a fejemben. Ezekiel Henty előttem ment, majd egy nagyot rúgott a vasajtóba, mire mögöttem valaki rászólt, de ő felém indult meg, elég dühösen. Én még ekkor sem mondtam semmit, sem neki, sem senkinek. Nekem esett, ekkor jött oda a vendégek sportigazgatója, aki engem kezdett el nyugtatni, de én vele is közöltem, hogy én nem mondtam semmit. Nem szeretem az ilyen történéseket, mert ahogy a klub, úgy én is elítélek minden rasszista cselekedetet.
Mivel a tegnapi nap folyamán klubunkhoz befutott a Videoton FC elnézést kérő levele, az Újpest FC lezártnak tekinti a Sankovic – Henty „ügyet”, amivel a jövőben nem kíván többet foglalkozni.