Válogatott: Marco Rossi elvállalná

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Válogatott: Marco Rossi elvállalná

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.10.27. 22:22

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:gondolod, hogy stadionország nem tudna kiperkálni pár milliárdot egy kapitányra? ugyanmá' királylány

De valaki nyilván végiggondolja, hogy ez a kormány meddig marad, miből, hogyan...sétabot. Én szentség, hogy neves edzőként le is tenném a telefont.

mert te atomkemény jellem vagy
de most komolyan, szerinted melyik edző kezd aktuálpolitikai elemzésekbe ha csörög a pénzeszsák? meddig maradnak kormányon? ugye ez csak vicc, meddig marad egy edző? vajh ki lesz itt tovább, ez a kormány vagy egy szöv kap (és ha az edző akkor ugyan ki semmisíti meg a szerződést)? szerinted a szovjet blokk mennyire stabil kormányzatilag? kurvára érdekelhette ez az amúgy sem tipikusan agysebész edzőket

Urbán Flóri
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.10.28. 10:49

Reginald McFreez írta:
Mantequilla írta:Hát nem tudom. Komolyabb külföldiek köszönik a lehetőséget, de nem élnek vele. Most Storck után Rossi is egy olyan figura lenne, aki kapva kap az alkalmon, ez élete lehetősége, otthon ezek a noname emberek az élvonalbeli kispadig nem jutnak el. Szomorú ez az egész.

Valahol bízom benne, hogy nem a pénzről szól a dolog, tehát nem azért nem vállalják, mert pici pénzt kínál a Szövetség, hanem azért, mert komoly szakemberek tudják, hogy karakter-(vagy karrier?)-gyilkosság a posztot elvállalni.

Ha Herczeg se vállalja, akkor ez nem pénzkérdés már. Túl mélyen van a megbecsülésünk, hogy neves edző elvállalja. Persze mindig van az a pénz, de a sok pénz és a kurva sok pénz közt is van különbség. Egy olajos ország biztos többet perkálna, mint mi, de pl a szomszédaink közül szerintem csak ausztria fizetne többet a szöv. kapitányánk nálunk.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.28. 10:52

Szarka írta:
Reginald McFreez írta:
Mantequilla írta:Hát nem tudom. Komolyabb külföldiek köszönik a lehetőséget, de nem élnek vele. Most Storck után Rossi is egy olyan figura lenne, aki kapva kap az alkalmon, ez élete lehetősége, otthon ezek a noname emberek az élvonalbeli kispadig nem jutnak el. Szomorú ez az egész.

Valahol bízom benne, hogy nem a pénzről szól a dolog, tehát nem azért nem vállalják, mert pici pénzt kínál a Szövetség, hanem azért, mert komoly szakemberek tudják, hogy karakter-(vagy karrier?)-gyilkosság a posztot elvállalni.

Ha Herczeg se vállalja, akkor ez nem pénzkérdés már. Túl mélyen van a megbecsülésünk, hogy neves edző elvállalja. Persze mindig van az a pénz, de a sok pénz és a kurva sok pénz közt is van különbség. Egy olajos ország biztos többet perkálna, mint mi, de pl a szomszédaink közül szerintem csak ausztria fizetne többet a szöv. kapitányánk nálunk.

Herczegnél nem pénzkérdés, ő valszeg az életben sehol máshol nem vállal munkát mint ahol most van, ő speckó eset
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.10.28. 11:36

Hát ha öt év alatt nem ment,nehezen hihető. de látszik,hogy nagyon akar jönni.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.10.28. 13:56

Adamek írta:
Reginald McFreez írta:
Adamek írta:inkább jöjjön vissza Storck

Inkább ne. A német meg ki lett próbálva, szar, Rossi meg csupán várhatóan lesz szar. Tapasztalati úton tökmindegy, de Rossi szarságának a valószínűsége egyelőre alacsonyabb, mint Storcké.

értem, Kolmogorov elvtárs
szóval egy lövés mindenkinek jár, akkor jöjjön Hevesi Tomi, ő is csak várhatóan lenne szar

Tulajdonképpen nem mindegy? A válogatottba is csak az utca seprő Orbán,Bogdán,Kalányost nem hívták még be.Azon kívül már volt mindenki aki a pöttyös labdát a formájáról felismerte.Az elmúlt pár évtized során az,hogy mit is kell vele csinálni,nem volt szempont. Így a kapitányi poszt is ugyan ilyen. Mariska néni a piacról is beférhetne a jelöltek közé. De múltat Deák Bill már megénekelte..."Ott volt a postás, a rendőr, a villanyszerelő,
a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő"
Ez vagy 30 éves dal,de talán előre látta :)
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.28. 14:02

Adamek írta:
Szarka írta:
Reginald McFreez írta:Valahol bízom benne, hogy nem a pénzről szól a dolog, tehát nem azért nem vállalják, mert pici pénzt kínál a Szövetség, hanem azért, mert komoly szakemberek tudják, hogy karakter-(vagy karrier?)-gyilkosság a posztot elvállalni.

Herczegnél nem pénzkérdés, ő valszeg az életben sehol máshol nem vállal munkát mint ahol most van, ő speckó eset

Meg nagy is a pocakja mostanában.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.28. 14:14

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
Szarka írta:Ha Herczeg se vállalja, akkor ez nem pénzkérdés már. Túl mélyen van a megbecsülésünk, hogy neves edző elvállalja. Persze mindig van az a pénz, de a sok pénz és a kurva sok pénz közt is van különbség. Egy olajos ország biztos többet perkálna, mint mi, de pl a szomszédaink közül szerintem csak ausztria fizetne többet a szöv. kapitányánk nálunk.

Az csak azért van, mert ott lakik Hurkás Kuato, akitől a tanácsokat kapja.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.28. 14:14

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:Herczegnél nem pénzkérdés, ő valszeg az életben sehol máshol nem vállal munkát mint ahol most van, ő speckó eset

Az csak azért van, mert ott lakik Hurkás Kuato, akitől a tanácsokat kapja.

De megennék egy finom májas hurkát...

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.10.28. 14:25

érdekes lehet ez az egész Rossi szemszögéből, ha ló nincs szamár is jó alapon fogják kinevezni
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.28. 14:30

SuperDepor írta:érdekes lehet ez az egész Rossi szemszögéből, ha ló nincs szamár is jó alapon fogják kinevezni

Én is így látom. A Honvédtól meg lépett, mert állítólag nem látott fejlődési lehetőséget.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.28. 15:53

SuperDepor írta:érdekes lehet ez az egész Rossi szemszögéből, ha ló nincs szamár is jó alapon fogják kinevezni

csak ő még a szamártól is messze van
ha ló nincs, a szamár nem vállalja akkor jöjjön egy hintaló
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.10.28. 17:45

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Mondj példát! Nincs itt annyi pénz. De igaz: ha lenne, jönne, viszont csak olyan, aki szakmailag már nem érdekelt, hogy zúg egy óriásit.

nézd végig pl. Milutinovic pályáját, bejárta a harmadik, negyedik ezredik világot, vagy bogarászd végig az ex-szovjet közel-keleti blokkját vagy az olajos népek szövetségi kapitány történelmét 15-20 évre vissza
leszarják a buktát a nagyobbacska edzők is, lásd például Hiddink, Ragnieri, Advocaat, Vogts, Hector Cúper - leporolják magukat és mennek amerre csörög a zseton és mindig lesz aki megfizeti őket

De itt se zseton, se minőség nincs.

má mondtam. a Kispest nem kap 10 milliárdért stadit, helyette odaadjuk azt egy edzőnek, aki aztán a felét visszajuttatja kofferben.
ETO

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.10.28. 19:02

Adamek írta:
Szarka írta:
Reginald McFreez írta:Valahol bízom benne, hogy nem a pénzről szól a dolog, tehát nem azért nem vállalják, mert pici pénzt kínál a Szövetség, hanem azért, mert komoly szakemberek tudják, hogy karakter-(vagy karrier?)-gyilkosság a posztot elvállalni.

Nála tényleg nem pénzkérdés.
61 éves, vérnyomásproblémákkal, túlsúllyal. Nem is az ő karakterének való. Nem menedzser típus, hanem klasszik "edzőbá".
Örülök neki, hogy nem engedte magát beleugratni.

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.10.29. 07:21

Szarka írta:
Reginald McFreez írta:

a 2016-os eb-ről vannak adatok a fizetésekről... a szomszédaink közül valóban csak ausztria fizetett többet nálunk, de az durva hogy előztük svájcot, belgákat is vagy hogy a svédeknél, lengyeleknél 5x a cseheknél, horvátoknál 4x többet keresett a magyar szöv. kapitány...

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.29. 07:42

raab írta:
Szarka írta:

a 2016-os eb-ről vannak adatok a fizetésekről... a szomszédaink közül valóban csak ausztria fizetett többet nálunk, de az durva hogy előztük svájcot, belgákat is vagy hogy a svédeknél, lengyeleknél 5x a cseheknél, horvátoknál 4x többet keresett a magyar szöv. kapitány...

na jó, de Harry két állást vállalt, úgy könnyű sokat szakítani
még az is lehet, hogy éjszaka szenes vagonokat lapátolt vagy Góliáttal bútorokat szállított harmadik helyen

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.29. 13:06

Adamek írta:
raab írta:
Szarka írta:Ha Herczeg se vállalja, akkor ez nem pénzkérdés már. Túl mélyen van a megbecsülésünk, hogy neves edző elvállalja. Persze mindig van az a pénz, de a sok pénz és a kurva sok pénz közt is van különbség. Egy olajos ország biztos többet perkálna, mint mi, de pl a szomszédaink közül szerintem csak ausztria fizetne többet a szöv. kapitányánk nálunk.

na jó, de Harry két állást vállalt, úgy könnyű sokat szakítani
még az is lehet, hogy éjszaka szenes vagonokat lapátolt vagy Góliáttal bútorokat szállított harmadik helyen

Meg hozta a fiát is, ez már család, biztosan ő mosta tisztára a gyerek havi 50 milláját.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.29. 13:22

Megnyugodhat Herthai, nyert a Dárda.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.10.30. 00:27

http://m.nemzetisport.hu/magyar_valogat ... et-2600211

ha ennyire képes a bmlsz, akkor elmehetnek a picsaba ok is

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.30. 07:06

alehndr írta:http://m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-a-korabbi-belga-kapitany-erkezhet-2600211

pedig jobbnak tűnik ez a belga mint az eddigi egyetlen vállalkozó szellem, Rossi

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.30. 07:20

alehndr írta:http://m.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-a-korabbi-belga-kapitany-erkezhet-2600211

Amióta az eszem tudom, nem nagyon ült ilyen szakember a kispadon - olyan, akinek tényleg van releváns szakmai tapasztalata.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”