Storck és Doll után újabb német távozását követelik szurkolók

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.26. 08:57

Budapest – Mészöly Géza nevéről már suttognak.

Olyan régen volt az utolsó két ünnepük, hogy arra talán még a statisztika és a csodálatos történelem együttes szerelmesei sem emlékeznek vagy tudják.

Ők viszont pontosan vágják az adatokat. Álmukból felébredve a legtöbbjüknek ezek ugranak be elsőként, nem az, hogy hol a francba van már megint az okostelefon. Mégpedig azért, mert akik átélték legalább az egyiket (vagy mindkettőt), vagy még soha nem volt benne részük, szeretnének (újra) a legboldogabbak lenni a világon, még azelőtt, hogy az örökkévalóság alkotóelemeivé válnának.

2017 utolsó meccse miatt utazik majd a Fradi Tábor először Újpestre - NB1.hu

A Fradi Tábor Újpesten

A Vasas utoljára 1977-ben volt bajnok és 1986-ban nyerte meg a Magyar Kupát!

Tavaly nagyon közel voltak az angyalföldiek a végső sikerhez, ám végül a Ferencváros lett a győztes. Az angyalföldiek viszont tegnap kiestek a kupából, ami viszont a nagyobb fájdalom a drukkereiknek, hogy a harmadosztályú Dunaújváros ellenében.

Azaz, eléggé megnőtt az esélye annak, hogy a piros-kékek idén sem nyernek semmit. Mert azt állítják az elemzők, a kupában könnyebben juthatnak a révbe azok a csapatok, amelyek nem rendelkeznek olyan anyagi- és egyéb lehetőségekkel, mint a legnagyobbak. Mert kevesebbszer kell játszani a legerősebbek ellen, és egy-egy meccsre a kicsik jobban fel tudják magukat szívni a szintjükre vagy a közelébe, mint mondjuk harmincháromszor a bajnokságban.

A Vasas elkeseredett szurkolói közül sokan viszont megtaláltak a bűnbakot, Michael Oenning vezetőedző személyében. Ilyen az edzői sors: eddig a vállukon vitték, most ő a hibás.

Egyébként az nb1.hu úgy tudja, a német szakembernek a nyáron lejár a szerződése, és van Angyalföldön egy vonal, melynek tagjai azt szeretnék, hogy a nyáron átadandó új stadionban a Vasasnál kiváltképpen jól csengő Mészöly név egyik viselője, Géza legyen a vezetőedző.

Nem állítjuk, hogy tárgyal a Vasas Mészöllyel, de arról már több fülest kaptunk, hogy létezik egy ilyen elképzelés a holdudvarban.

Interjú a Fradi Tábor vezetőjével - a legjobbak akarnak lenni! - NB1.hu

Hamberger-interjú

Adamek
Flegma

Re: Storck és Doll után újabb német távozását követelik szurkolók

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.26. 10:18

a tavalyi zseni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.26. 11:59

Adamek írta:a tavalyi zseni

Isten lába.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.26. 12:00

1986-ban tizik döntöttek, de ezt a centizgető sporit esküszöm fejen vertem volna. Kurva idegesítő.

https://www.magyarfutball.hu/en/video/2029

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.10.26. 15:37

Én már régóta mondom,h ennek az embernek mennie kell. Amellett h a tavalyi eredményekben nagy szerepe volt,ez vitathatatlan,látnni kell azt is hogy amíg itt van,előre lépés nem lesz. Főleg a mostani időszakban mutatott kilátástalan játékot alapul véve méginkább! Minden adott... pénz,nyugalom,játékosanyag,teljes háttér. Ehelyett van a nagy semmi. A felelőséget nem válalja a fajtájából adódóan.Váltani kell! Puskás,Újpest.. Ha itt pontok nélkül maradunk,máris lefelé kell tekingetnünk. A mezőny pedig elég sűrű.
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.10.26. 15:38

BlancoAgilon38 írta:1986-ban tizik döntöttek, de ezt a centizgető sporit esküszöm fejen vertem volna. Kurva idegesítő.

Konkrétan mire gondolsz?
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.10.26. 15:39

just írta:
BlancoAgilon38 írta:1986-ban tizik döntöttek, de ezt a centizgető sporit esküszöm fejen vertem volna. Kurva idegesítő.

Konkrétan mire gondolsz?

A videót nem néztem meg.
Angyalföld

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.26. 15:41

Soros fordított pszichológiájának tűnik a németek eme nemű tömeges kiebrudalása.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.26. 16:35

just írta:
just írta:

Konkrétan mire gondolsz?

A videót nem néztem meg.

Na, nézd meg. Minden tizi előtt visszarakatta a lasztit vagy két centivel.

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.10.26. 17:52

just írta:Én már régóta mondom,h ennek az embernek mennie kell. Amellett h a tavalyi eredményekben nagy szerepe volt,ez vitathatatlan,látnni kell azt is hogy amíg itt van,előre lépés nem lesz. Főleg a mostani időszakban mutatott kilátástalan játékot alapul véve méginkább! Minden adott... pénz,nyugalom,játékosanyag,teljes háttér. Ehelyett van a nagy semmi. A felelőséget nem válalja a fajtájából adódóan.Váltani kell! Puskás,Újpest.. Ha itt pontok nélkül maradunk,máris lefelé kell tekingetnünk. A mezőny pedig elég sűrű.

Lassan 24óra sem elég ennek a görénynek,hogy valamit makogjon a tegnap esti meccsről.. Ennyit az Ő felelőség válalásáról..lapul mint sz@r a gazban..
Angyalföld

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.10.26. 18:02

En maskepp latom. En nem kovetelem a tavozasat. En a "sztarocskaink" alazatos munkajat kovetelem, meg azt, hogy vegyenek vissza az arcukbol. A csapat moralisan esett szet, ezt viszont az edzonek kell rancba szedni es en igenis pihentetnem a "tehetsegeinket" mint pl. Vida es legfokepp Berecz!

Maradjunk annyiban, hogy Meszoly xart sem mutatott az elozo csapatanal, lapatra is tettek joggal. Vele tenyleg annyival elorebb lennenk? Ugyanmar....

Remelem marad Oenning! HAJRA VASAS!!!
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Külföldön pedig: GLORY, GLORY MAN UNITED!!! GIGGS FOREVER!!!
VEGAS BABY!!!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.10.27. 01:24

bomba85 írta:
Maradjunk annyiban, hogy Meszoly xart sem mutatott az elozo csapatanal, lapatra is tettek joggal. Vele tenyleg annyival elorebb lennenk? Ugyanmar....

Bent tartotta a Halit, majd bőven a reálisan elvárható felett teljesített velünk. Most meg Illésék vele akarták elvitetni a balhét.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.27. 13:49

Savaria1919 írta:
bomba85 írta:

Bent tartotta a Halit, majd bőven a reálisan elvárható felett teljesített velünk. Most meg Illésék vele akarták elvitetni a balhét.

Milyen balhé volt? Halmosis?

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.10.27. 13:56

BlancoAgilon38 írta:
Savaria1919 írta:
bomba85 írta:

A gyenge szezonkezdésre céloztam. Meg a felcsútiaktól elszenvedett 5:1-es vereségre.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.27. 13:58

Savaria1919 írta:
BlancoAgilon38 írta:
Savaria1919 írta:Bent tartotta a Halit, majd bőven a reálisan elvárható felett teljesített velünk. Most meg Illésék vele akarták elvitetni a balhét.

A gyenge szezonkezdésre céloztam. Meg a felcsútiaktól elszenvedett 5:1-es vereségre.

Köszi. Tiszta. Valami Halmosival is volt, nem? Ahogy Mészöly ment, ő visszakerült.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.10.27. 14:02

BlancoAgilon38 írta:
Savaria1919 írta:
BlancoAgilon38 írta:Milyen balhé volt? Halmosis?

Köszi. Tiszta. Valami Halmosival is volt, nem? Ahogy Mészöly ment, ő visszakerült.

Cucunak nem tetszett, hogy a kor dönt a csapat összeállításánál és nem az alkalmasság. És ahelyett, hogy az öltözőben elmondta volna aggályait a játékosoknak, edzőknek, tulajdonosoknak, inkább a nemzeti sportnak panaszkodott. Mészöly meg erre válaszul kitette a meccskeretből.
Visszakerült, de azóta is csak csere. Egyszer sem kezdett. Eljárt felette az idő, mégha ezt nem is akarja elfogadni.
- Képes Sport 1940.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.27. 14:05

Savaria1919 írta:
BlancoAgilon38 írta:
Savaria1919 írta:A gyenge szezonkezdésre céloztam. Meg a felcsútiaktól elszenvedett 5:1-es vereségre.

Cucunak nem tetszett, hogy a kor dönt a csapat összeállításánál és nem az alkalmasság. És ahelyett, hogy az öltözőben elmondta volna aggályait a játékosoknak, edzőknek, tulajdonosoknak, inkább a nemzeti sportnak panaszkodott. Mészöly meg erre válaszul kitette a meccskeretből.
Visszakerült, de azóta is csak csere. Egyszer sem kezdett. Eljárt felette az idő, mégha ezt nem is akarja elfogadni.

Hát igen, már a 39. esztendőben jár. Olyankor már nem úgy működnek a dolgok, izmok, mint 10 évvel korábban.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.10.27. 14:07

BlancoAgilon38 írta:
Savaria1919 írta:
BlancoAgilon38 írta:Köszi. Tiszta. Valami Halmosival is volt, nem? Ahogy Mészöly ment, ő visszakerült.

Hát igen, már a 39. esztendőben jár. Olyankor már nem úgy működnek a dolgok, izmok, mint 10 évvel korábban.

Nem hát. Hiába érzi lélekben 20-nak magát.
- Képes Sport 1940.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.27. 14:10

Savaria1919 írta:
BlancoAgilon38 írta:
Savaria1919 írta:Cucunak nem tetszett, hogy a kor dönt a csapat összeállításánál és nem az alkalmasság. És ahelyett, hogy az öltözőben elmondta volna aggályait a játékosoknak, edzőknek, tulajdonosoknak, inkább a nemzeti sportnak panaszkodott. Mészöly meg erre válaszul kitette a meccskeretből.

Nem hát. Hiába érzi lélekben 20-nak magát.

Persze. Nem lehet mindenki én. Mindennap lefutom a maratont oda-vissza, aztán súlyt emelek, játszom három focimeccset, majd levezetésképpen körlingezek. Aztán eszem egy rántott csirkét.

Vissza: “www.nb1.hu”