Így értékelte az újabb csúfos kudarcot Dárdai Pál

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.20. 11:03

Németország - Erős kérdést fogalmazott meg.

Egyre rosszabb helyzetben van az Európa-liga J-csoportjában a Hertha, amely 2–1-re kikapott az ukrán Zorja vendégeként, így csoportja utolsó helyén továbbra is egy ponttal áll. Az újabb vereség után a berliniek magyar vezetőedzője, Dárdai Pál értékelt a Kickernek, ebből idézett az NSO. "Ha utolsó vagy a csoportodban, azt megérdemled. Fel kell tennünk a kérdést, hogy készen állunk-e egyáltalán Európára? Szerencsétlen gólt kaptunk, de a lényeg az, hogy az ellenfél nyert. Túl sok helyzetet ajándékoztunk a Zorjának, amely ettől szárnyakat kapott. Olyan körhintára ültünk fel, amelyről nagyon nehéz leszállni” - mondta. 

Az egyik jelölt elmondta, lenne-e szövetségi kapitány - NB1.hu

Cselszky
Aranylabdás

Re: Így értékelte az újabb csúfos kudarcot Dárdai Pál

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.10.20. 11:09

Kezd lefőni a coffee Palinak?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.20. 11:10

"Fel kell tennünk a kérdést, hogy készen állunk-e egyáltalán Európára?"
még a bajnokságra se nagyon, nem az ilyen kőkemény vándorkucséberek csapatai ellen mint ez a Sorja vagy mi a fasz
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.20. 11:10

Cselszky írta:Kezd lefőni a coffee Palinak?

lassan nem lesz mire hivatkoznia ha megint kitörne a nép körében a Palkót szövkapnak mánia
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.10.20. 11:18

Nem hiszem! Amikor kikaptak tavaly a Bröndby ellen és még a csoportba sem jutottak be akkor sem történt semmi.
Go Gunners Hajrá Videoton

Kooliver
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Kooliver » 2017.10.20. 13:26

Gunners írta:

Nem hiszem! Amikor kikaptak tavaly a Bröndby ellen és még a csoportba sem jutottak be akkor sem történt semmi.

Jó, de tavaly ment a szekér a Herthának ősszel a Bundesben, most meg párosával jönnek a nyalókák.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.21. 07:51

Ne bántjátok már Palkót! Én szeretem.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.21. 09:04

Gunners írta:

érdekes dolog, de általában nem az első mélytorkos után szokták kirakni az edzőket hanem amikor az szokássá növi ki magát
ráadásul most úgy néz nincs védhető front, a nemzetközit már eleve feltartott kézzel kezdték ami erősen edzői hülyeségnek néz ki
mellette szól, hogy az ilyen tingli-tangli csapatoknál nincs elvárás, maradjanak nagyjából az élvonalban és jóccakát
viszont ez a kaparjunk a kupás helyre majd élből szarjuk telibe nekem nagyon visszataszító hozzáállás, mintha a hazai csapatokat látnám, pedig egy menőmanó bajnokság kupacsapatától ilyen makkalsó ellenfelek ellen többet várna az emberfialánya

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.10.21. 09:34

Adamek írta:
Gunners írta:

érdekes dolog, de általában nem az első mélytorkos után szokták kirakni az edzőket hanem amikor az szokássá növi ki magát
ráadásul most úgy néz nincs védhető front, a nemzetközit már eleve feltartott kézzel kezdték ami erősen edzői hülyeségnek néz ki
mellette szól, hogy az ilyen tingli-tangli csapatoknál nincs elvárás, maradjanak nagyjából az élvonalban és jóccakát
viszont ez a kaparjunk a kupás helyre majd élből szarjuk telibe nekem nagyon visszataszító hozzáállás, mintha a hazai csapatokat látnám, pedig egy menőmanó bajnokság kupacsapatától ilyen makkalsó ellenfelek ellen többet várna az emberfialánya

Mondjuk az tény hogy egy ilyen noname ukrán csapatot illene legyőzni, a csoportjuk nem mondható erősnek, ennek ellenére a Bilbao társaságában sikerül majd kiesni úgy néz ki. Nekem a baszkok gyengélkedése sokkal meglepőbb, a Herthától sokra nem számítottam.
Go Gunners Hajrá Videoton

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.10.21. 10:31

BlancoAgilon38 írta:Ne bántjátok már Palkót! Én szeretem.

Becsülöm, de sose kedveltem. Labdarúgóként jellegtelen vízhordó volt. Edzőként olyan jó kocka németes. Ha nem lenne mocsár a magyar foci 40 éve, az ő karrierje teljesen átlagos volna, ahogy nemzetközi kitekintésben az is.
Nm értem, mit akar a Hertha. Ha nem számít az európai kupa, akkor minek veszik el a helyet más elől. Maradjanak az a középsze(a)r, amilyenek mindig is voltak.

Vissza: “www.nb1.hu”