„Reméljük, nem a választások miatt” – reakciók a Fradi Tábor visszatéréséről

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.20. 18:23

Budapest – A régi-új éjjel még csak most kezdődik el!

Amikor nyaranta elkészíti az MLSZ az NB I-es bajnokság sorsolását, nálam a következő a sorrend a lista áttanulmányozásában. Elsőként megnézem, kit verünk meg az első fordulóban, és ha nem a Ferencváros lesz az áldozatunk, akkor addig keresek (a többi meccsen csak átfuttatom ekkor még a szemeimet), ameddig meg nem találom, mikor verjük meg az évben először a zöld-fehéreket. Utána meg másodszor, meg pár éve azt is meg kell találni, hogy mikor lesz a harmadik. És közben kiszámolom, melyik fordulóban leszünk bajnokok.

Aki nem a Ferencváros szurkolója, mint én, pontosan tudhatja, miért játszódik le bennünk ez a folyamat.

Azért, mert a Ferencváros a legtöbbszörös győztes, és mert a Fradinak van a legnagyobb és legkeményebb szurkolótábora!

Idén is gyűjt a gyermekklinikának a Fradi Tábor - NB1.hu

Gyermekklinikának gyűjt a Fradi Tábor

Mindig benne van a pakliban, hogy az ember nem jut be a zöldek ellen a meccsre, vagy a kórházi ügyelet érintésével jut haza, de akkor is ellenük a legjobb szurkolni. Meg gondolom játszani is, mert erre meg emlékszem azokból az időkből, amikor még azt hittem, én leszek a következő Diego Maradona, annak ellenére, hogy vagy 30-35 centivel szerintem mindig is magasabb voltam nála, és nem karmester voltam a pályán, mint ő, hanem középső védő.

A Fradi ellen készülni már maga az adrenalin. Olyankor már napokkal a meccs előtt nem alszik az ember, meg a lefújás után sem. Az FTC elleni győzelem íze semmi máshoz nem hasonlítható, főleg, ha tele van a stadion és egész meccsen szidnak, fenyegetnek. Ha viszont kikapunk, abba mindig kegyetlenül belehalunk…

És, hogy miért írom ezt? Mert körbecsekkoltam a szurkolói körökben és a médiában is, ki, hogyan reagál arra, hogy visszatér a Fradi Tábor.

Az nb1.hu alapítója és örökös főszerkesztője, a több, mint öt éve elhunyt Imre Mátyás azt tanította, a téma az utcán hever, ezért mindig legyek úton. Ez viszont még az 1999-es megalapításunkkor hangzott el, azóta nagyon sok víz folyta le a Dunán és nagyon sok kilobyte lett letöltve a netről, és már ez a fontosabb. Mert a téma évek óta a Facebookon hever.

A Zuckerberg-birodalomban szörfözve azt láttam, hogy a fradista érzelmű újságírói kollégáim közül (már persze azok, akik ezt felvállalják, de nem mindenki közülük, ami érthető, mert a visszafogottabb felfogást képviselők szerint titkolni kell, ki, melyik csapatnak szurkol vagy nem) mindenki osztogatja meg a Fradi Táborról készült képeket. Tehát ugyanúgy, mint mindenki a Fradi-családban, ők is örülnek a visszatérésüknek.

Így készül az Újpest Ultras a Ferencváros ellen - NB1.hu

Ennyi Újpesti lesz a Fradi ellen

Egyelőre így vannak ezzel a legtöbb esetben a rivális bandák tagjai is, mindenki örül, hogy így alakultak a dolgok, mert a félelmetes atmoszférájú meccseknél nincsen jobb a világon, hiába gondolják ezt másképpen a világ fegyelmi bizottságainak a tagjai. Megy is az osztás a zöldek irányába, hogy sokkal jobb lesz ellenük nyerni, mint amikor nem volt tele a stadion.

A Fradi-szurkolók nagyon boldogok, és ami még fontosabb, pláne az ő esetükben, nagyon motiváltak. Többen viszont sajnálják, hogy a Derbin még nem lesznek ott az ultrák.

Voltak olyanok is, akik annak adtak hangot, remélik, nem azért került sor a békekötésre, mert jövőre választások lesznek. Ezzel még szerintem kár foglalkozni, mert a felek azt jelentették be tegnap, hogy szerdán állnak elő további részletekkel.

A lényeg viszont a következő: Bernd Storcknak és a válogatottnak köszönhetően az a bizonyos éjjel már véget ért, de cserébe régi-új napra ébredtünk.

Mert a rivalizálásnak, akár nyerünk vagy vesztünk éppen, egész egyszerűen folytatódnia kell!

Mert mindannyian azt akarjuk, hogy a legjobbak legyünk!

És ez így van jól. Nagyon jól!

Mindenkinek jó szurkolást!

És mindennél jobb bandázást!

Hogyan viszonyul a Fradi Tábor a szkenneresekhez és a többi klub csoportjaihoz? - NB1.hu

Hogyan viszonyul a Fradi Tábor a szkenneresekhez és a többi klub csoportjaihoz?

Dzsotti
Aranylabdás

Re: „Reméljük, nem a választások miatt” – reakciók a Fradi Tábor visszatéréséről

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2017.10.20. 19:27

Nyilván nem fradista írta ezt a cikket... :D
Amúgy mi van azzal, hogy amíg ott van Kubatov, addig kint maradnak?
Érted élek én!

Adamek
Flegma

Re: „Reméljük, nem a választások miatt” – reakciók a Fradi Tábor visszatéréséről

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.20. 19:38

Dzsotti írta:Nyilván nem fradista írta ezt a cikket... :D

én maradok kint, ha ez érdekel valakit
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.20. 19:39

biztos ez a pár ezer választópolgár fog dönteni ha már a hétnyolcados előny nem
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.10.20. 20:00

Az nb1.hu alapítója és örökös főszerkesztője, a több, mint öt éve elhunyt Imre Mátyás ha olvasná ezt a cikket soha többé nem engedne a gép elé.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.20. 20:25

Én már aszittem kijárnak egy ideje. Kutyának nem hiányoznak amúgy.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.10.20. 20:32

SuperDepor írta:Az nb1.hu alapítója és örökös főszerkesztője, a több, mint öt éve elhunyt Imre Mátyás ha olvasná ezt a cikket soha többé nem engedne a gép elé.

Fikakirály. :-)
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.20. 20:47

Reginald McFreez írta:Én már aszittem kijárnak egy ideje. Kutyának nem hiányoznak amúgy.

ezért nem Kövesdre járnak majd

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.10.20. 22:09

Adamek írta:
Dzsotti írta:Nyilván nem fradista írta ezt a cikket... :D

én maradok kint, ha ez érdekel valakit

Én is!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.10.20. 23:41

Legalább ügyesen hazudnátok.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Vissza: “www.nb1.hu”