Szarka írta:reac22 írta:most néztem meg, Rudnevs 56 lengyel bajnokin 33 gól, Nikolics szintén 56-ot játszott, 40gól (másfél szezon)
Lewandowski 58 meccs, 32 gól
Mindketten ismert labdaszedők lettek végül a Bundesligában.
Én a helyében tuti kirúgtam volna a menedzserem, ilyen mutatókkal nem tudta egy topligába bejuttatni.
Egy ideje már visszamondta a válogatottságot, ez már innentől felejtős sztori. Mindenképp helyet kellett volna neki találni.
főleg a polák kaland után, ott kellett volna valami usánál közelebbi és nívósabb sztori, nem mintha a hazainál az nem lenne erősebb és Harry lazán a hazai menőmanók mögé sorolta Nyikolájovicsot, ha egyáltalán sorolta valahova
összegezve a dolgokat, nálam Storck a hunyó, simán meg kellett volna találnia Nikó helyét akár a szerelme mellett akár egy alternatív szerkezetben, ez így egy kibaszott nagy luxus pazarlás volt, akár Huszti esete a másik nagytudású stábbal
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi