Összeomlás: nem úszta meg a börtönt a válogatott édesapja

BlancoAgilon38

Re: Összeomlás: nem úszta meg a börtönt a válogatott édesapja

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.10.15. 14:17

Maradonapoli írta:
BlancoAgilon38 írta:
Maradonapoli írta:a fegyver alatt általában a lőfegyvereket értik, azok eléggé precízen körbe vannak határolva, balis rakit azér nem sokan fognak használni személyes ellentétek rendezésére - már a Kedves Vezetőt leszámítva - ha meg egy asztallappal vernének valakit agyon, az elég hülyén is hangzana fegyvernek minősítve, max az elkövetés eszközeként tudom hivatalos leiratban elképzelni

Majd egy jogot végzett ember dönt. Szerintem amit írtam, az a helyes, úgyhogy QSS!

Valamelyik debreceni kollégista Nyilas Misi vagy Nyúl Úr jurátus nem? Ne kussoltassál, mer én voltam az egyetlen, aki kiállt melletted az emigráció sötét óráiban!

:D
:(

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.10.15. 14:29

egyszer a buszon mellettem ült egy ember akinek a szomszédja ügyvéd, adhatok tanácsot, ha gondoljátok
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.10.15. 16:43

SuperDepor írta:egyszer a buszon mellettem ült egy ember akinek a szomszédja ügyvéd, adhatok tanácsot, ha gondoljátok

de ugye nem maga az Eördögh ült melletted, amikor még Miskolcon kosarazott? mer akkor irigyellek
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”