Vb: ezek az európai csapatok pótselejteznek

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.11. 09:53

Európa – Szlovákia hoppon maradt.

A keddi játéknapon a még hátralévő három európai selejtezőcsoportban is kialakult a végeredmény, a sorozat befejezésével eldőlt tehát, hogy melyik együttesek jutnak ki egyenes ágon a jövő évi világbajnokságra, s melyek próbálkozhatnak tovább pótselejtezőn. A leggyengébb mutatóval rendelkező Szlovákia hiába ért oda Anglia mögött a második helyre az F csoportban, nem folytathatja.

A pótselejtezős csapatok:Svájc, Olaszország, Dánia, Horvátország, Svédország, Észak-Írország, Görögország, Írország. A kétmérkőzéses párharcok első felvonását november 9-11., míg a visszavágókat november 12-14. között rendezik.

A már biztos résztvevők névsorát ide kattintva találja.

Argentínát egyből eltemették, de Messi feltámasztotta a halottat - videó - NB1.hu

Brazília a világbajnokság legnagyobb esélyese.

Adamek
Flegma

Re: Vb: ezek az európai csapatok pótselejteznek

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.11. 09:58

a végére csak a digók maradtak a nagyok közül, meg talán még a horvátok félnagyok
a kiemeltek valszeg Olasz, Svájc, Horvát, Svéd lesz, szerintem ők be is húzzák, esetleg a ha a két skandi összekerül lehet kérdéses
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.10.11. 13:31

Adamek írta:a végére csak a digók maradtak a nagyok közül, meg talán még a horvátok félnagyok
a kiemeltek valszeg Olasz, Svájc, Horvát, Svéd lesz, szerintem ők be is húzzák, esetleg a ha a két skandi összekerül lehet kérdéses

Dánok lesznek kiemeltek,nem a svédek. Így a svédeknek azért kemény dió lesz kijutni.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.11. 13:59

Mrs.Dolcetti írta:
Adamek írta:a végére csak a digók maradtak a nagyok közül, meg talán még a horvátok félnagyok

Dánok lesznek kiemeltek,nem a svédek. Így a svédeknek azért kemény dió lesz kijutni.

úgy az lesz, hacsak nem a dánokkal bunyózhatnak majd
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.10.11. 17:51

Mrs.Dolcetti írta:

Egy svéd-horvát azért elég kétesélyes lenne
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Vissza: “www.nb1.hu”