Áll a bál: a híres kommentátor keményen beszólt Storcknak - kép

sznot
Admin

Re: Áll a bál: a híres kommentátor keményen beszólt Storcknak - kép

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.10.10. 06:33

HattoriHanzo írta:
daneee írta:
HattoriHanzo írta:Ezt így nem nagyont tudom értelmezni.

Akkor lehet hogy nem is Storck az alkalmatlan?

Vagy ha Dárdainál nem jönnek az eredmények, akkor ez csak és kizárólag a falábúak miatt lehet, ha viszont Storck-kal bukunk, akkor az a kapitány felelőssége?

Csak kissé úgy érzem, hogy a játékosok sem feltétlen akarnak együtt dolgozni a némettel, ennyi az egész. Nem akarnám, hogy Pali mögött áskálódjanak.

Nem tartom tökéletes edzőnek a németet, de pl Andorrát ha én ülök a kispadon is verni kellett volna. Ott a játékosok nem akartak nyerni. És amíg ilyenek a játékosok, mindegy , hogy ki ül a padon. Vagyis nem, olyannak kell ülni, akit kedvelnek, gondolom én.

Igen, az andorrai blamát nem lehet megmagyarázni. Ha kapitány nélkül állunk ki, akkor is nyerni kellett volna. Hogy ez mennyire volt szándékos a játékosok részéről, nem tudom. Lehet ez is benne van, amit mondasz.
Mindenesetre én is úgy érzem, hogy Csányiék még nem fogják felállítani a németet.

Én erre nem vennék mérget, Csányi tud meglepőt húzni, lásd Pintér kinevezése majd menesztése.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.10.10. 08:07

BEARGRYLLS írta:
Reginald McFreez írta:
ravanelli írta:
Ezzel egyetértek, a német iskola maradjon, de ez nem feltétlen kell jelentse azt, hogy német szövkap legyen.

Szerintem nincs az az iskola, amit sikeresen lehetne adaptálni magyar közegben. A magyar iskolát kellene kifejleszteni, a modern futball köntösében. Ehhez nyilván nem ártana nemzetközi segítség, de ez nem jelenti azt, hogy komplett átveszünk egy módszert. Tanulni kell, nem másolni. Az edző képzést kellene bezárni, felsózni, na oda jöhetnének nyitott, külföldi szakemberek, nem kell kurvajónak lenniük, csak ismerni a mai futballt, meg kellenének magyar szakemberpalánták, nem kell kurvajónak lenniük, csak nyitottnak, kreatívnak. Ha most elkezdik, akár már 15-20 év múlva lehetne is valami :)

Te vagy az első akivel egyetértek.Német iskola, holland iskola stb. teljesen mindegy, egyik sem vezet sehová.Hiába adnának nekem profi hegedűt, nem leszek Edvin Marton, vagy mondjuk profi vásznat és ecsetet, akkor sem Picasso.Észak Írek, Izlandiak megtalálták a stílusukat, Macedónia is jó úton jár, nekünk is a saját utunkat kellene járni.Nem azt mondom, hogy akkor holnaptól Pinyő, de pl. Herczeg András igenis megérdemelné az esélyt.A cikkhez: az összes idegenbeli mérkőzésen ott voltam a sorozatban.Hagyjuk már a küzdeni meg meghalni szavakat, azt a háborúban kell.Ebből nagyon elegem van.Futbalozni kellene.A játékosok akaratával nem volt gond, ez látszott.Dárdai talált egy taktikát amivel eredmények jöttek, Storck el is mondta, hogy szeretne ehhez hozzátenni.Nem kellett volna... Többnek akarja mutatni a csapatot mint ami valójában.Mennie kell, nem kérdés.

Picasso-t még értem, na de Csűry Lajos...
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.10.10. 08:22

Reginald McFreez írta:
ravanelli írta:
SuperDepor írta:A német iskola nem volt rossz döntés, de célszerűbb lett volna alulról kezdeni a struktúra felépítését, komoly referenciákkal rendelkező szakemberekkel. A románok sem mennek semmire Daummal, pedig lényegesen nagyobb név a nemzetközi futballban, mint Storck.

Ezzel egyetértek, a német iskola maradjon, de ez nem feltétlen kell jelentse azt, hogy német szövkap legyen.

Szerintem nincs az az iskola, amit sikeresen lehetne adaptálni magyar közegben. A magyar iskolát kellene kifejleszteni, a modern futball köntösében. Ehhez nyilván nem ártana nemzetközi segítség, de ez nem jelenti azt, hogy komplett átveszünk egy módszert. Tanulni kell, nem másolni. Az edző képzést kellene bezárni, felsózni, na oda jöhetnének nyitott, külföldi szakemberek, nem kell kurvajónak lenniük, csak ismerni a mai futballt, meg kellenének magyar szakemberpalánták, nem kell kurvajónak lenniük, csak nyitottnak, kreatívnak. Ha most elkezdik, akár már 15-20 év múlva lehetne is valami :)

Arra gondoltam az iskola kapcsán, h meg kell tanulni bizonyos dolgokat azoktól, akik jobbak. A németek kiválóak abban, h közepes talentummal megáldott futballistákból magas szinten teljesíteni tudó futballistákat neveljenek. Rengeteg ilyen játékosuk van, talán a legjobb példa Thomas Müller aki, ha Magyarországra születik lehet, h az NB1-ig sem jut el, a német válogatottal világbajnok lett.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.10. 08:31

SuperDepor írta:
Reginald McFreez írta:
ravanelli írta:

Arra gondoltam az iskola kapcsán, h meg kell tanulni bizonyos dolgokat azoktól, akik jobbak. A németek kiválóak abban, h közepes talentummal megáldott futballistákból magas szinten teljesíteni tudó futballistákat neveljenek. Rengeteg ilyen játékosuk van, talán a legjobb példa Thomas Müller aki, ha Magyarországra születik lehet, h az NB1-ig sem jut el, a német válogatottal világbajnok lett.

szerintem e német iskolával itthon az a probléma, hogy egyetlen jellemzőnkben sem vagyunk németek (románok dettó) és így kurvára nem lehet
szerintem nekünk nem egy szabványosítható vonalat kellene követni, hanem az alapelemekre kell akármilyen iskolás de hozzáértő brigádot keresni
megkockáztatom, hogy a világfutball felső 100 csapata közt a magyaroké a legszarabb fizikum, állóképesség, gyorsaság és robbanékonyság - először ezeket kellene rendbe tenni oktatásilag a kicsiknél, aztán a kiválasztást megreformálni
az iskolák akkor jöhetnek ha már van alapanyag amit így vagy úgy gyúrni lehet valamilyen imidzsre
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.10.10. 11:19

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Reginald McFreez írta:Szerintem nincs az az iskola, amit sikeresen lehetne adaptálni magyar közegben. A magyar iskolát kellene kifejleszteni, a modern futball köntösében. Ehhez nyilván nem ártana nemzetközi segítség, de ez nem jelenti azt, hogy komplett átveszünk egy módszert. Tanulni kell, nem másolni. Az edző képzést kellene bezárni, felsózni, na oda jöhetnének nyitott, külföldi szakemberek, nem kell kurvajónak lenniük, csak ismerni a mai futballt, meg kellenének magyar szakemberpalánták, nem kell kurvajónak lenniük, csak nyitottnak, kreatívnak. Ha most elkezdik, akár már 15-20 év múlva lehetne is valami :)

szerintem e német iskolával itthon az a probléma, hogy egyetlen jellemzőnkben sem vagyunk németek (románok dettó) és így kurvára nem lehet
szerintem nekünk nem egy szabványosítható vonalat kellene követni, hanem az alapelemekre kell akármilyen iskolás de hozzáértő brigádot keresni
megkockáztatom, hogy a világfutball felső 100 csapata közt a magyaroké a legszarabb fizikum, állóképesség, gyorsaság és robbanékonyság - először ezeket kellene rendbe tenni oktatásilag a kicsiknél, aztán a kiválasztást megreformálni
az iskolák akkor jöhetnek ha már van alapanyag amit így vagy úgy gyúrni lehet valamilyen imidzsre

Mi beférünk abba a halmazba? A FIFA-nak 211 tagállama van.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.10. 12:24

dingo írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Arra gondoltam az iskola kapcsán, h meg kell tanulni bizonyos dolgokat azoktól, akik jobbak. A németek kiválóak abban, h közepes talentummal megáldott futballistákból magas szinten teljesíteni tudó futballistákat neveljenek. Rengeteg ilyen játékosuk van, talán a legjobb példa Thomas Müller aki, ha Magyarországra születik lehet, h az NB1-ig sem jut el, a német válogatottal világbajnok lett.

Mi beférünk abba a halmazba? A FIFA-nak 211 tagállama van.

bele
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.10. 18:14

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Reginald McFreez írta:Szerintem nincs az az iskola, amit sikeresen lehetne adaptálni magyar közegben. A magyar iskolát kellene kifejleszteni, a modern futball köntösében. Ehhez nyilván nem ártana nemzetközi segítség, de ez nem jelenti azt, hogy komplett átveszünk egy módszert. Tanulni kell, nem másolni. Az edző képzést kellene bezárni, felsózni, na oda jöhetnének nyitott, külföldi szakemberek, nem kell kurvajónak lenniük, csak ismerni a mai futballt, meg kellenének magyar szakemberpalánták, nem kell kurvajónak lenniük, csak nyitottnak, kreatívnak. Ha most elkezdik, akár már 15-20 év múlva lehetne is valami :)

Teljesen igazad van abban, hogy már az alapoknál bibi van. És akkor megint visszatértünk oda, hogy szar szakemberek szar munkát végeznek az utánpótlásban. Mind a képzésben, mind a kiválasztásban.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.10. 18:30

Reginald McFreez írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:Arra gondoltam az iskola kapcsán, h meg kell tanulni bizonyos dolgokat azoktól, akik jobbak. A németek kiválóak abban, h közepes talentummal megáldott futballistákból magas szinten teljesíteni tudó futballistákat neveljenek. Rengeteg ilyen játékosuk van, talán a legjobb példa Thomas Müller aki, ha Magyarországra születik lehet, h az NB1-ig sem jut el, a német válogatottal világbajnok lett.

Teljesen igazad van abban, hogy már az alapoknál bibi van. És akkor megint visszatértünk oda, hogy szar szakemberek szar munkát végeznek az utánpótlásban. Mind a képzésben, mind a kiválasztásban.

nem kizárt, hogy a tébolyult kiválasztás miatt látszik szarnak a játékosok alapképzése is, nem megfelelő alanyokra pazarolt szakértelem éppen olyan szar végterméket produkálhat mintha jókat szarul képeznének
fene tudja mi volt előbb, szar edzők vagy szar alapanyag

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.10.10. 20:20

Adamek írta:
Reginald McFreez írta:
Adamek írta:szerintem e német iskolával itthon az a probléma, hogy egyetlen jellemzőnkben sem vagyunk németek (románok dettó) és így kurvára nem lehet

nem kizárt, hogy a tébolyult kiválasztás miatt látszik szarnak a játékosok alapképzése is, nem megfelelő alanyokra pazarolt szakértelem éppen olyan szar végterméket produkálhat mintha jókat szarul képeznének
fene tudja mi volt előbb, szar edzők vagy szar alapanyag

a skálás vagy a centrumos szatyor?
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!

Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”