Élő közvetítés: Svájc-Magyarország!

Szarka
Aranylabdás

Re: Élő közvetítés: Svájc-Magyarország!

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.10.08. 13:07

adrenalin69 írta:
Szarka írta:
adrenalin69 írta:Ja és még annyit, hogy 3 dolog miatt is ki kell rúgni!
1.Mert konzerválod a kilátástalanságot, a reménytelenséget, hogy egyszer jobb is lehet.
2.Mert minden szinten egyhelyben toporgás van, lásd u21.
3.Mert, ha valaki nem tudja elvégezni a feladatát, attól meg kell válni!
Persze ez a középszerűek, a beletörődők vedekezése, hogy úgy sincs jobb! Következmények nélküli ország!
Lehet, de ennél rosszab már mi lehet?

Mondom, rúgjátok ki, felőlem fel is négyelhetitek. Higgyetek egészen az új edző megválasztásáig, aztán folytatjátok ezt az állandó károgást és kárörvendést. Mert egy új edző, főleg ha csak valahonnan kukázzuk, esetleg a hazaiból választunk, semmit se ér, max az MLSZ bankszámlája fogy kicsit kevesebbett, de lehet most már Stork fizuját is megkapja Pinyő, a NER-nél most úgyis őt futtatják újra.

Tudod mit, egyetértek, legyen következmény, rúgjuk ki. De ne úgy nézzünk már erre, mint valami megoldásra. Ez csak annyi, hogy megbüntetjük az edzőt, többet nem ér.

Játékosoknál viszont ezt már nem lehet megjátszani, mert a merítési alap valahol Macedóniáéval ér fel. A keretünk olyan negyedik kalapos szinten van. Ha kibasszuk Szalait, Dzsudzsákot, aztán majd most Gulát, mert hát bakizott, lassan tényleg csak olyanok maradnak, akik egy egyeneset nem tudnak rúgni. Korlátoltságaik ellenére is ők a jelenlegi legjobbak. Mert a játékosaink szintje folyamatosan süllyedt, ma már nyomokban se találni egy Gerát, de Szalai karrierjét se közelíti meg senki, vagy a sokat fikázott Királyét. A mostaniak ennyit se tudnak, mert ilyennek lettek képezve.

És az utolsó mondatra a válasz, igen, mindig van lejjebb.

Rúgjàtok ki? :)
Beszélsz, meg beszélsz, de a lényeget nem érted! Evvel a palival egyre rosszabb eredményt ér el ez a válogatott! Sőt az ifi is szopott egy nagyot, amiért szintúgy ő a felelős! Beköszöntött nála is a ner korszaka, válalta a felellőséget, hogy nem válalta, kirúgott mindenkit, hogy jöjjön a család meg a haverok, egyszer mindenkivel pariban vagyunk, aztán meg csak ennyit tudunk... Én meg remélem, hogy nem csak ennyit tudunk! Nincs jelentősége, hogy ki jön utána, mert legalább a lehetőséget megadtad a változásra, te pedig bólogatva beletörődsz a megváltozhatatlanba! Az oláhoknak van egy mondásuk:
Csak rosszabb ne legyen. Na ezt képviseled te. Hajrá Akadémia, Hajrá Magyarorszàg, Hajrá Magyarok!!!!!!!!

Totálisan félreértesz, vagy elferdíted, amit mondok.
Szerintem meg pont azok nem akarnak változász, akik azt mondják, ez magyar edzővel is ment volna, akkor legyen magyar, mert olcsó.
A változáshoz meg elsőnek az kell, hogy jó játékosokat neveljünk ki. Mivel ezt még mindig magyarok, magyar módszerrel tolják, ezért lesznek ilyen egy posztra/feladatra gyártott játékosaink, akik nyugatra se kellenek. Rúgják ki, de még véletlenül se legyen magyar az utódja.

Ifinél egyébként nem a csapatsikerekre kell hajtani, ezt is már elmondták sokan. A VB bronzos U21ből ki maradt mostanra? Mi lett az agyonsztárolt Koman vagy Németh sorsa? A csapatsiker nem garantálja, hogy jó felnőtt válogatottak lesznek.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.10.08. 15:37

Szarka írta:
adrenalin69 írta:
Szarka írta:Mondom, rúgjátok ki, felőlem fel is négyelhetitek. Higgyetek egészen az új edző megválasztásáig, aztán folytatjátok ezt az állandó károgást és kárörvendést. Mert egy új edző, főleg ha csak valahonnan kukázzuk, esetleg a hazaiból választunk, semmit se ér, max az MLSZ bankszámlája fogy kicsit kevesebbett, de lehet most már Stork fizuját is megkapja Pinyő, a NER-nél most úgyis őt futtatják újra.

Tudod mit, egyetértek, legyen következmény, rúgjuk ki. De ne úgy nézzünk már erre, mint valami megoldásra. Ez csak annyi, hogy megbüntetjük az edzőt, többet nem ér.

Játékosoknál viszont ezt már nem lehet megjátszani, mert a merítési alap valahol Macedóniáéval ér fel. A keretünk olyan negyedik kalapos szinten van. Ha kibasszuk Szalait, Dzsudzsákot, aztán majd most Gulát, mert hát bakizott, lassan tényleg csak olyanok maradnak, akik egy egyeneset nem tudnak rúgni. Korlátoltságaik ellenére is ők a jelenlegi legjobbak. Mert a játékosaink szintje folyamatosan süllyedt, ma már nyomokban se találni egy Gerát, de Szalai karrierjét se közelíti meg senki, vagy a sokat fikázott Királyét. A mostaniak ennyit se tudnak, mert ilyennek lettek képezve.

És az utolsó mondatra a válasz, igen, mindig van lejjebb.

Rúgjàtok ki? :)
Beszélsz, meg beszélsz, de a lényeget nem érted! Evvel a palival egyre rosszabb eredményt ér el ez a válogatott! Sőt az ifi is szopott egy nagyot, amiért szintúgy ő a felelős! Beköszöntött nála is a ner korszaka, válalta a felellőséget, hogy nem válalta, kirúgott mindenkit, hogy jöjjön a család meg a haverok, egyszer mindenkivel pariban vagyunk, aztán meg csak ennyit tudunk... Én meg remélem, hogy nem csak ennyit tudunk! Nincs jelentősége, hogy ki jön utána, mert legalább a lehetőséget megadtad a változásra, te pedig bólogatva beletörődsz a megváltozhatatlanba! Az oláhoknak van egy mondásuk:
Csak rosszabb ne legyen. Na ezt képviseled te. Hajrá Akadémia, Hajrá Magyarorszàg, Hajrá Magyarok!!!!!!!!

Szerintem meg pont azok nem akarnak változász, akik azt mondják, ez magyar edzővel is ment volna, akkor legyen magyar, mert olcsó.
A változáshoz meg elsőnek az kell, hogy jó játékosokat neveljünk ki. Mivel ezt még mindig magyarok, magyar módszerrel tolják, ezért lesznek ilyen egy posztra/feladatra gyártott játékosaink, akik nyugatra se kellenek. Rúgják ki, de még véletlenül se legyen magyar az utódja.

Ifinél egyébként nem a csapatsikerekre kell hajtani, ezt is már elmondták sokan. A VB bronzos U21ből ki maradt mostanra? Mi lett az agyonsztárolt Koman vagy Németh sorsa? A csapatsiker nem garantálja, hogy jó felnőtt válogatottak lesznek.

Feladom! Neked van igazad!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.08. 17:15

adrenalin69 írta:
Szarka írta:
adrenalin69 írta:Rúgjàtok ki? :)

Hát fel is adhatod, mert igaz van. Ugyanakkor neked is igazad van abban, hogy Storcknak lefőtt a kávé. Csak mosolygok itt rajtatok, nem egy dologról beszéltek. Illetve egyről, csak Szarka a gyógykezelésről, te meg fájdalomcsillapításról - miközben nyilván te is egyetértesz a gyógykezelés szükségességével, és ő sem veti el alapvetően a fájdalomcsillapítás lehetőségét.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.10.08. 17:40

Reginald McFreez írta:
adrenalin69 írta:
Szarka írta:Totálisan félreértesz, vagy elferdíted, amit mondok.

Hát fel is adhatod, mert igaz van. Ugyanakkor neked is igazad van abban, hogy Storcknak lefőtt a kávé. Csak mosolygok itt rajtatok, nem egy dologról beszéltek. Illetve egyről, csak Szarka a gyógykezelésről, te meg fájdalomcsillapításról - miközben nyilván te is egyetértesz a gyógykezelés szükségességével, és ő sem veti el alapvetően a fájdalomcsillapítás lehetőségét.

És legyen világbéke és állítsuk meg a korai kopaszodást és még sok mosolyognivalót a szimabőrüeknek! ;)
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.08. 18:00

adrenalin69 írta:
Reginald McFreez írta:
adrenalin69 írta:Feladom! Neked van igazad!

És legyen világbéke és állítsuk meg a korai kopaszodást és még sok mosolyognivalót a szimabőrüeknek! ;)

Kikerekítetted. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.10.08. 18:35

Reginald McFreez írta:
adrenalin69 írta:
Reginald McFreez írta:Hát fel is adhatod, mert igaz van. Ugyanakkor neked is igazad van abban, hogy Storcknak lefőtt a kávé. Csak mosolygok itt rajtatok, nem egy dologról beszéltek. Illetve egyről, csak Szarka a gyógykezelésről, te meg fájdalomcsillapításról - miközben nyilván te is egyetértesz a gyógykezelés szükségességével, és ő sem veti el alapvetően a fájdalomcsillapítás lehetőségét.

Csak idomultam és próbáltam valami oraveczeses-coelhosat írni, nehogy lemaradjak az általatok generált rózsaszin felhő versenyben!
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.08. 19:27

adrenalin69 írta:
Reginald McFreez írta:
adrenalin69 írta:És legyen világbéke és állítsuk meg a korai kopaszodást és még sok mosolyognivalót a szimabőrüeknek! ;)

Csak idomultam és próbáltam valami oraveczeses-coelhosat írni, nehogy lemaradjak az általatok generált rózsaszin felhő versenyben!

Ne bassz már fel, hol van itt rózsaszín felhő? Mindenki egyetért abban, hogy szar az egész...

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.10.08. 19:42

Reginald McFreez írta:
adrenalin69 írta:
Reginald McFreez írta:Kikerekítetted. :)

Ne bassz már fel, hol van itt rózsaszín felhő? Mindenki egyetért abban, hogy szar az egész...

Épp jól lezárta, nem értjük egymást, így meg se győzhessük a másikat, hagyjuk ennyiben.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.10.08. 20:53

Reginald McFreez írta:
adrenalin69 írta:
Reginald McFreez írta:Kikerekítetted. :)

Isten ments, még valami szörnyűség történne...
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

Vissza: “www.nb1.hu”