Dr. Mezey György beszólt a külföldi edzők miatt

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.10.03. 09:48

Magyarország – Állítja, hogy nekik többet megengednek.

Dr. Mezey György volt az, akinek az irányításával utoljára jutott ki a magyar válogatott világbajnoksága, mégpedig az 1986-ban, Mexikóban rendezett tornára. Az, hogy ott mi történt, mindenki tudja…

Mezey utána volt bajnok a Videotonnal, ő fektette le a hazai edzőképzés alapjait, a felcsúti szakmai munka beindításában is fontos szerepe volt. Most a Háromszéknek nyilatkozott (Egervári Sándorral egyetemben) és érdekes kijelentést tett a magyar labdarúgásban dolgozó külföldi edzőkkel kapcsolatban.

„Ha megnézzük, a magyar edzők a mai napig sikeresebbek, mint a külföldiek. De ezzel a döntéshozók egy ernyőt húznak maguk fölé, idehoztam egy külföldit és mosom kezeimet. Egy magyart a helyében hatszor fenékbe billentettek volna, de egy németre rá lehet mondani, hogy jól van, mégiscsak német, tehát ne piszkáljuk. Az egyik legjobb példa erre a Videoton FC, amelynek utánam jóformán csak külföldi edzői voltak, eredményt egyik sem ért el. Mi, magyar edzők érezzük ennek a súlyát, sokkal többet megengednek a külföldieknek, mint nekünk.”

Dzsudzsák miatt orosz szépségkirálynő érkezett - fotó - NB1.hu

A világbajnokság egyik nagykövete is egyben.

Sub Pop
Moderátor

Re: Dr. Mezey György beszólt a külföldi edzők miatt

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.10.03. 10:02

Gyuribá szakért.
Puskás-Kispest-Hungary

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.10.03. 10:08

Akkora faszságot mondott a Vidis résznél hogy csodálom nem szakadt rá a tető az öregre. Carillo bajnoki címet nyert a csapattal, Sousa pedig csoportkörbe vezette . Jár neki a tisztelet az első bajnoki címért, de ne beszéljünk faszságokat amik ráadásul nem is valós dolgok. Az meg hogy a magyar edzők sikeresebbek relatív, az Nb1-ben persze hogy azok, mivel a 3286 magyar edzőre jut mondjuk 67 külföldi. Igyál pár felest inkább öreg !
Go Gunners Hajrá Videoton

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.10.03. 10:49

Vén barom. Nála már csak az nagyobb idióta, aki még megszólaltatja és közzé is teszi az eredményt.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.10.03. 10:49

síró sírásó
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.10.03. 11:24

az edzőképzést még mindig ő irányítja, gondolok arra a sok milliós tanfolyamdíjakra amit beszednek az UEFA pro licenc tanfolyamokért
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

moti77
Sztár

HozzászólásSzerző: moti77 » 2017.10.03. 11:41

Sír a szád öreg, ahogy eddig is tetted, úgy mint a vidi bajnoki címéért, miden egyes meccs utáni riportban. Nyugdíjba kéne már mennie, mert amit csinál az edzőképzésben, az "MÉG" mindig káros a magyar edzőkre. Meg is látszik, hogy milyen edzőképzést folytatnak.

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.10.03. 12:03

Ferencváros // Man Utd írta:Vén barom. Nála már csak az nagyobb idióta, aki még megszólaltatja és közzé is teszi az eredményt.

Ezt könnyű cáfolni. Mezey esetében elég a doktori disszertációját elolvasni. Intellektusa megkérdőjelezhetetlen. Az újságíró meg tisztában van vele, hogy sok ember, akár felidegesítve is, kíváncsi Mezey véleményére.

Tehát itt csak egy idióta van: te, aki akaratod ellenére támogatod ezt a "vén barmot" és az újságírást.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.10.03. 14:02

moti77 írta:Sír a szád öreg, ahogy eddig is tetted, úgy mint a vidi bajnoki címéért, miden egyes meccs utáni riportban. Nyugdíjba kéne már mennie, mert amit csinál az edzőképzésben, az "MÉG" mindig káros a magyar edzőkre. Meg is látszik, hogy milyen edzőképzést folytatnak.

"ő fektette le a hazai edzőképzés alapjait, a felcsúti szakmai munka beindításában is fontos szerepe volt."

Tekintettel a futballunkra, ezek normális helyen vádpontok lennének, helyette itt majdnem dicsőséglistának állítják be :)
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

deepdiver
Tartalék

HozzászólásSzerző: deepdiver » 2017.10.03. 14:09

Erről a Gyalog galopp jut eszembe: " Vén hülye buzeráns!"
Paranoiás az, akinek van némi sejtése arról, hogy mi folyik itt.

Csak a Diósgyõr!!!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.03. 16:29

Sajnos olyan szar szakemberek kerülnek ki az általa "kidolgozott" edzőképzésből, hogy a klubok kénytelenek külföldről szakembert hozni. Aki ér valamit, az kvázi autodidakta módon képezi magát, és a pro-licenszt csak azért csinálja/csinálta meg, mert anélkül nem dolgozhat. De szakmai haszna nincs. Ráadásul azt a kényszeres önfelmentő, sértődős attitűdöt, ami már-már archetipikusan a magyar edzőkbe plántálódik, geci nehéz kigyomlálni.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.10.03. 16:51

Reginald McFreez írta:Sajnos olyan szar szakemberek kerülnek ki az általa "kidolgozott" edzőképzésből, hogy a klubok kénytelenek külföldről szakembert hozni. Aki ér valamit, az kvázi autodidakta módon képezi magát, és a pro-licenszt csak azért csinálja/csinálta meg, mert anélkül nem dolgozhat. De szakmai haszna nincs. Ráadásul azt a kényszeres önfelmentő, sértődős attitűdöt, ami már-már archetipikusan a magyar edzőkbe plántálódik, geci nehéz kigyomlálni.

Részben igaza van abban hogy az itteni külföldi edzők nem sokkal különbek mint a hazaiak. Csak azt feledi el, hogy Doll például a német edzőképzés alja, a magyar képzésnek viszont Horváth Feri, meg Pinyő a krémje S ezt a krémet épp ő hozta össze.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.03. 18:51

dingo írta:
Reginald McFreez írta:Sajnos olyan szar szakemberek kerülnek ki az általa "kidolgozott" edzőképzésből, hogy a klubok kénytelenek külföldről szakembert hozni. Aki ér valamit, az kvázi autodidakta módon képezi magát, és a pro-licenszt csak azért csinálja/csinálta meg, mert anélkül nem dolgozhat. De szakmai haszna nincs. Ráadásul azt a kényszeres önfelmentő, sértődős attitűdöt, ami már-már archetipikusan a magyar edzőkbe plántálódik, geci nehéz kigyomlálni.

Részben igaza van abban hogy az itteni külföldi edzők nem sokkal különbek mint a hazaiak. Csak azt feledi el, hogy Doll például a német edzőképzés alja, a magyar képzésnek viszont Horváth Feri, meg Pinyő a krémje S ezt a krémet épp ő hozta össze.

Én nem vonom kétségbe, hogy részben igaza van, el is fogadnám a kritikát, de nyilván nem olyantól, aki legfőképp felelős azért, hogy az edzői elitet úgymond kényszerűségből (tekintve a magyar edzőképzésből csak nagyon elvétve kerül ki használható fazon) kell a kluboknak feltöltenie külföldi alsókategóriás bélákkal.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.10.03. 19:13

Reginald McFreez írta:
dingo írta:

Én nem vonom kétségbe, hogy részben igaza van, el is fogadnám a kritikát, de nyilván nem olyantól, aki legfőképp felelős azért, hogy az edzői elitet úgymond kényszerűségből (tekintve a magyar edzőképzésből csak nagyon elvétve kerül ki használható fazon) kell a kluboknak feltöltenie külföldi alsókategóriás bélákkal.

Én is ugyanezt mondtam nem?
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.10.03. 19:15

dingo írta:
Reginald McFreez írta:
dingo írta:

Én is ugyanezt mondtam nem?

Hát lényegügyileg de. :)

Vissza: “www.nb1.hu”